mlsoun1 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Jo jo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února (upraveno) Vyhovuje mi na nich vlastně úplně všechno. Jen nechápu, proč se mi otáčejí fotky. Upraveno 7. února uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 1 hodinou, Dushakx napsal: No jo,profesionální fotografAle máš to pěkný,to se musí nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února To mi na nich vyhovuje taky vše,jsou suprový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února @mlsoun1 Snad ti na to "profesionální fotograf" někdy budu moct odpovědět kladně Hlavně jsou to hodinky, který mě fakt ani trošku neomrzely, spíš naopak Dobře jsme vybrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února @Dushakxnikdy neříkáme nikdy.Ve své profesi tzv. vyhoříš a hle, zde máš další otevřené dveře Hodinky to jsou šik, ale ten starší model je hezčí, ten můj samozřejmě Black 44 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Předevčírem Bouzov,včera Litovelské pomoraví a dnes Líšnice a Žádlovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Tak ja ich dnes beriem pozriet do Mexika:) Caka nas dlha cesta, snad mi ich nejaky mexican nesekne aj s rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února @BrushieByl jsem za synovcem v Mexiku,neboť tam pracuje a léta žije a myslím si,že se nemusíš bát o tyto hodinky.To myslím v dobrém.Možná Rolády v chudinských čtvrtích Tož Ti přeji šťastnou cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Mírovské okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Svojanov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Zkusil jsem vyfotit lumi, ale jsem fotograf tak na kuncáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. února Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února Zkusil jsem vyfotit lumi, ale jsem fotograf tak na kuncáka Tss,Martin by se mohl učit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 13 hodinami, Kupa54 napsal: Zkusil jsem vyfotit lumi, ale jsem fotograf tak na kuncáka Ten Ti Pavlíku nešahá ani ke kotníkůmFoto super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se