Traveller Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Seiko Credor "Torque Return" Spring Drive
Conrad Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 (upraveno) No ,žádné mě zrovna za myokard nevzaly tak,aby i kdyby na ně bylo se staly must have. Upraveno 20. února 2009 uživatelem Conrad
Gilius Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 nehraju.......nic,co by mne zaujalo.......
spiderer Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Gilius napsal: nehraju.......nic,co by mne zaujalo....... Z toho si nic nedelej, treba uz v roce 2009 tam budou poradny hodinky, jako napriklad gecka
sharz Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 (upraveno) Vacheron Constantin Quai de l?Ile....to je teraz moja srdcovka..... Upraveno 20. února 2009 uživatelem sharz
Ghill Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 (upraveno) Povazujem sa za 'rolexaka', ale musim povedat ze v tomto roku by to bol Credor. Ta jednoduchost a elegancia dialu je uzasna. Edit: PreklAp Upraveno 20. února 2009 uživatelem Ghill
walter10 Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Čistě okem: Nějak nemůžu překousnout tolik popisů na, jinak velmi velmi (nejen) dobře vypadajících, Rolex Oyster. Konkrétně po vnitřním obvodu lunety "ROLEX ROLEX ROLEX ROLEX..." (nejen u tohoto modelu), připadá mi to osobně tragicky hloupé, až trapné ("jména hloupých na všech slou..."). I popisy "Ring Lock System" atd. vypadají trošku navíc. Nevím... Credor - velmi jednoduché v dobrém/nejlepším slova smyslu (v duchu "v jednoduchosti je krása"), ovšem něco jim schází, minimálně při pohledu na toto foto, řekl bych jakýsi "punc" alespoň drobné výjimečnosti nebo chtění zvolat "ano, ty JSOU". Vždy mě napadne při pohledu na takové "jednoduché" hodinky P.P. Calatrava, které u mne v tomto směru dominují a nemůžu si pak odpustit nehledat i něco/cosi navíc. Tady mi to schází... Jaeger LeCoultre - luxus k obleku, originální, mj. velmi líbivé pro oko, pro mne ty NEJ ze zde zmíněných. Vacheron Constantin Quai de l?Ile - tady jako ty druhé hned za Jaeger. Blancpain 'Carrousel Volant Une Minute - tyto nejsou můj šálek kávy, bohužel se mi nelíbí. F.P. Journe Centigraphe Souverain - zajímavé...
cody Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 F.P.Journe! Protoze pouziva svuj perfektni tvar rucek. Pocitam s nima az poletim do jine galaxie. Myslim ze jako jedny z mala umi stopovat rychlost svetla.
jjj Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Jednoznačně FP Journe. Přesně tyhle Rolexy nosí drsnej kolotočář Eda, Credor je bez nápadu a zbytek jsou prvoplánové tourbillonové exhibice.
Viktor Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 And the winner is.... Ta da dá da da FP Journe Měl i můj hlas.
Kasper Odesláno 28. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2010 2009 TIMEZONE WATCH OF THE YEAR FINALISTS
griga Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Za me je to silenost jmenem Concord c1 quantum gravity )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se