mengelis Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 (upraveno) http://men.style.com/news/blog/2009/02/a-senator-thats.html Upraveno 19. února 2009 uživatelem mengelis
PhoeniX Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Nádherné pouzdro s korunkou, nádherné ručky. Vady - výřezy v číselníku.
Onisan Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 No, nevím jak naživo, ale takhle to na mně působí katastrofálně.. rošku jako rusky hodinky s podobnýma funkcema... Prostě od původní myšlenky hooodně daleko.. Asi jako rozdíl mezi polibkem krásné kolegyně a lízáním šlapky
Quasar007 Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Jistě je to skvělý kalibr s velice zajímavými komplikacemi, ale k designovému pojetí hodinek mi ta funkčnost nesedí.
romulada Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Vůbec nechápu, co zrovna na těchhle hodinkách kritizujete? Podle mě je to moc povedenej kousek - prostě nádhera!
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 (upraveno) Vůbec nechápu, co zrovna na těchhle hodinkách kritizujete? Podle mě je to moc povedenej kousek - prostě nádhera! Souhlasím, černý podklad jim jen prospěl. Starší model s bílými podklady není tak hezký. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. února 2009 uživatelem Kamil
cody Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Tohle je takova krasa, ze by clovek po deseti pivech prodal barak. Po patnacti i cizi...
Hasňa Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 (upraveno) To je u me v top five bez pochyby. Takove podobne jsem na fotce videl na ruce Bruce Springsteena. Jen chrono. Upraveno 26. února 2009 uživatelem Hasňa
budo Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Tohle je takova krasa, ze by clovek po deseti pivech prodal barak. Po patnacti i cizi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se