luger dos Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ahojte. Mám možnost koupit hodinky , ale u popisu je "submodel". Nevím co to znamená. Poradí někdo ? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ahoj. Asi by bylo nejlepší sem dát celý popis, a třeba i foto. S takto krátkým zadáním, jak jsi napsal výše, máš poměrně malou šanci na kvalitní radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února díky za rychlou reakci. jedná se o Fortis chronogr. s alarmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ahoj. Já jsem myslel jestli se nejedná o potápěčskou verzi nějakého modelu, ale AI říká toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února a nemozes sem dat link, foto, nieco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února díky, abych řekl pravdu , už jsem si je koupil. To znamená že tyto modely jsou vyráběné ve stejné kvalitě a liší se jen "kabátkem" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ahoj, kvalita bude určitě zachovaná. o to bych se nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února dnes čekám doručení. Asi do 3 hod. Už se těším. Chcete foto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) před 12 minutami, luger dos napsal: dnes čekám doručení. Asi do 3 hod. Už se těším. Chcete foto ? jasný, ať je sranda ... Upraveno 18. února uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února teď jsem si všimnul zápalu Tommasini pro značku Seiko. Nedávno jsem si pořídil Bell matic v krásné modré barvě. Stáří asi 50 let takže jsem je nechal vyčistit u doktora mistra hodináře a jedou neskutečně přesně (bez nošení +/- 1 sek) . Jenom alarm je posunutý asi o 10 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února (upraveno) Tak to je super. Mrkni tady do sekce Seiko, tam je spousta pěkných obrázků i čtení. Jak o novodobých, tak i o vintážních. A taky ve vlákně vintage hodinky jsou pěkný věci. To se ti bude líbit Upraveno 18. února uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Fortis je doma . Nádhera !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Mmm, paradne. A hodis sem aj nejaku fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ještě se kochám foto mi nejde vložit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Každých pár minut sem lidé vkládají fotky. IMHO je chyba cca půl metru nad Tvou klávesnicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Zvlastni vlakno tyjo... ted uz jsem taky zvedavy co vyfotis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Model a submodel to bude něco jako marine a submarine? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února @orol, vzhledem ke vztahu marine a submarine bych u leteckých hodinek Tvou myšlenku opravdu nerad aplikoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 21 hodinami, luger dos napsal: Ahojte. Mám možnost koupit hodinky , ale u popisu je "submodel". Nevím co to znamená. Poradí někdo ? díky před 20 hodinami, luger dos napsal: díky, abych řekl pravdu , už jsem si je koupil. To znamená že tyto modely jsou vyráběné ve stejné kvalitě a liší se jen "kabátkem" ? před 20 hodinami, luger dos napsal: dnes čekám doručení. Asi do 3 hod. Už se těším. Chcete foto ? před 18 hodinami, luger dos napsal: Fortis je doma . Nádhera !!!!! budto je chyba v matrixe, casopriestore ci kde, stihnut vsetko behom 3 hodin, alebo je to o*eb, alebo alkoholovy osial:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se