Honza 1234 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Máš to tam, ať se daří 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února S radosti jsem prispel, jsi frajer! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 11 minutami, Honza 1234 napsal: Máš to tam, ať se daří Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 1 minutou, marecenator napsal: S radosti jsem prispel, jsi frajer! Frajer, díky.. jen se snažím a občas i snad něco společnosti vracím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Něco jsem poslal, tak ať to klapne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Ahoj Tome, máš to tam. Ať vše dobře dopadne. Držím palce! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 5 minutami, asus napsal: Ahoj Tome, máš to tam. Ať vše dobře dopadne. Držím palce! před 27 minutami, Emiliano napsal: Něco jsem poslal, tak ať to klapne. díky borci. Vážím si toho! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfGS Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Posláno, snad to klapne a bude dost kaček na novou "káru" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února @AlfGSmockrát díky za podporu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Posláno. Pevně věřím, že se nasbírá dost i na "upgrade" a další příslušenství Držím palce! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 29 minutami, abraka111 napsal: Posláno. Pevně věřím, že se nasbírá dost i na "upgrade" a další příslušenství Držím palce! Velké díky za podporu! Snad se to povede… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Mas to tam a poprosil jsem další at pošlou. Děkuji za všechny, co to nevzdávaj’ 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Ahojky, posílám pár korun z Kuchyne pri Malackách, kamaráde! Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 16 minutami, vwtyp11 napsal: Mas to tam a poprosil jsem další at pošlou. Děkuji za všechny, co to nevzdávaj’ před 7 minutami, Petr Svenda napsal: Ahojky, posílám pár korun z Kuchyne pri Malackách, kamaráde! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk Borci, mockrát díky! Nesmírně si toho vážím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Něco málo nai ode mě, drž se! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Napsal jsem něco na X. Možná i můj dosah trochu pomůže. Živí nás nedostanou ! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Máš to tam, ať to pomůže ,drž se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 1 minutou, Conrad napsal: Máš to tam, ať to pomůže ,drž se. před 2 minutami, Chosef76 napsal: Napsal jsem něco na X. Možná i můj dosah trochu pomůže. Živí nás nedostanou ! před 15 minutami, jschmid napsal: Něco málo nai ode mě, drž se! Chlapi, velký dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Tome,držím palce ať se vybere co nejvíc a mas to trochu jednodušší,určitě si to zasloužíš! Samozrejme jsem ti něco poslal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 3 minutami, Pivas napsal: Tome,držím palce ať se vybere co nejvíc a mas to trochu jednodušší,určitě si to zasloužíš! Samozrejme jsem ti něco poslal Díky kamaráde! Za vše! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se