Bayard Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Už jednou jsem je chtěl tak jsem si je konečně pořídil. Doufám že už delší dobu nic nepořídím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Povedenej kousek a sedi ti paradne. Coz takhle pridat nejaky dalsi fotky, info, postrehy? Jinak samozrejme gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Vítej v klubu! Moc pěkný kousek, jsou tak příjemné na ruce, že je z ní skoro nesundavám. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Luxusni zalezitost. Od te doby, co jsem mel na ruce zelenaky od @SadClown mam tenhle kousek na radaru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Děkuji za reakce. Otestuji a potom dám nějaké informace a postřehy. Jinak jsou tenké a to velká výhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února to jsou ty odsud z inzerce? Od Kilundrona tuším krásný tj jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Před hodinou, Spongebob napsal: to jsou ty odsud z inzerce? Od Kilundrona tuším krásný tj jasný Karol je mel za rozumnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Gratulujem! Top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Gratuluji, paráda! Něco přes rok jsem je nosil taky a byly to skvělý hodinky. Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Ta luneta z osmihranu a kruhu s tvarem pouzdra tvoří vlastně takovou nesourodou slátaninu a přitom to celé na ruce působí až neskutečně skvěle. Jedny z nejhezčích hodinek vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Luxusní kousek - designově mě neberou, ale to je fuk, hlavně že dělají radost tobě. GP jsou moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se