Návštěvník Hammer_Time Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Tak jsem se dočkal a dnes jsem si vyzvednul mé paneraie ve Wempe v Drážďanech... 2 rychlé fotky, až budu mít čas, budou lepší První pocity jsou takové, že hodinky jsou naprosto perfektní! Už nechci žádné jiné... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Ale že to bylo přemlouvání, abys šel semnou na sraz a výsledky se již dostavily Byl to dobrej vejlet
mischa Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 dobře jsme ho zmákli klucí, jen tak dál. To je model s Unitasem, že jo. Tak a teď na instalatérskýho mistra by sis měl pořídit ty s jejich PAM 8denním kalibrem, ten je opravdu krásnej
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 dobře jsme ho zmákli klucí, jen tak dál. To je model s Unitasem, že jo. Tak a teď na instalatérskýho mistra by sis měl pořídit ty s jejich PAM 8denním kalibrem, ten je opravdu krásnej Tak...jestli je to unitas, nebo má panerai vlastní strojek, to nevím, v tom se ještě nevyznám... na paneraie 8days, popřípadě 10days, si nejspíš nějakej ten rok počkám
DaDriva Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Odkud je jen znam? Gratuluju, at ti delaji radost jako mne
Duke650 Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Tak jsem se dočkal a dnes jsem si vyzvednul mé paneraie ve Wempe v Drážďanech... 2 rychlé fotky, až budu mít čas, budou lepší První pocity jsou takové, že hodinky jsou naprosto perfektní! Už nechci žádné jiné... ... a pak že nejsem jasnovidec :-) samozřejmě blahopřeji, užij si je
luboš72 Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 (upraveno) Hammer Time: Už nechci žádné jiné... Sám tomu neveríš... (Budú aj ďalšie iné ) Upraveno 21. února 2009 uživatelem luboš72
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Sám tomu neveríš... (Budú aj ďalšie iné ) Čas ukáže....
Vit Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Tak jsem se dočkal a dnes jsem si vyzvednul mé paneraie ve Wempe v Drážďanech... 2 rychlé fotky, až budu mít čas, budou lepší První pocity jsou takové, že hodinky jsou naprosto perfektní! Už nechci žádné jiné... Gratuluju, na to, že jsi se tu před časem ptal, proč nosíme hodinky.......... Ať ti dobře slouží.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Gratuluju, na to, že jsi se tu před časem ptal, proč nosíme hodinky.......... Ať ti dobře slouží. Ano, hodinky jsem nenosil... protože jsem neznal panerai...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Dalších pár fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Muffik Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Docela hezký fotky na takový hodinky Nee, samozřejmě gratuluju a závidím tu krásnou pohodu v duši v okamžiku, kdy má člověk vysněné hodinky.
Senseeei Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Aj tak si myslim ze tieto hodinky patria k obrucke a pracovnym vykonom
stando Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 (upraveno) Vitaj v klube. ...a jedna anketova otazka nie iba pre teba,ale pre vsetkych: Preco Radiomir?...Preco nie Luminor? Upraveno 22. února 2009 uživatelem stando
Onisan Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Pro mně existuje leda Radiomir... nemá tu, pro mně nepřijatelnou, ochranu korunky, při stejném diameteru většín číselník... a je takový jednodušší, čistčí... tyhle 210 mám také v dlouhodobém výhledu
shorty.boy Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 gratuluju, jsou nadherne... zavidim
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 (upraveno) Vitaj v klube. ...a jedna anketova otazka nie iba pre teba,ale pre vsetkych: Preco Radiomir?...Preco nie Luminor? Je to jednoduché...na tu zrůdnost okolo korunky bych si nikdy nezvyknul a nelíbila se mi! Upraveno 22. února 2009 uživatelem Hammer_Time
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se