Dobie Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Jo, to je jasný. Neber to jako urážku. Rodinná památka je rodiná památka a hodinky jsou to hezký. Tyhle tehdy laciný plechový strojky jsou dnes poměrně vzácný, zvlášť pokud jsou funkční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle jsem podědil. Lze o nich něco zjistit? Já končím se svými znalostmi u toho, že jsou to Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Něco málo se snad zjistit dá. Pokud to jsou omegy i uvnitř, tak mrkni na první stránku tohoto vlákna, tam se někdo ptal jak zjistit stáří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Asi je svěřím na přezkoumání hodináři. Nechci se v nich šťourat sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 A co jsi očekával, že se zjistí z fotky ciferníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Rozumím. Alespoň jsem to zkusil. Myslel jsem, že je to třeba nějaký velmi rozšířený typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bino Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Jo, to je jasný. Neber to jako urážku. Rodinná památka je rodiná památka a hodinky jsou to hezký. Tyhle tehdy laciný plechový strojky jsou dnes poměrně vzácný, zvlášť pokud jsou funkčníV pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Myslel jsem, že je to třeba nějaký velmi rozšířený typ. To je potřeba ty hodinky otevřít a zjistit výrobní číslo pláště a pak znovu otevřít a zjistit výrobní číslo stroje. A ten stroj vyfotit a pochlubit se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Ahoj vsem, v nedeli jsem u babicky me zeny objevil kresne zachovale kapesni Zenithy, viz obrazek, je nejaky zpusob, jak zjistit jejich stari dle SN? Ev. prdejte vas odhad.. diky za info.. JAkub Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Kolem roku 1906 - jinak pěknej stav:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 A nevěděl by někdo něco více k těmto hodinkám? Jsou dost masivní - 236 gramů. Značeno pouze číslem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Diky, jj jsou jako nove, sklicko ani skrabanec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Ahoj Tohle vypadá na Ameriky ale jaké nevím Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichman Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Tyto hodinky jsem podědil. Jsou moc hezké a ani jsem na netu podobné nenašel. L. Hainz Praha. Dokážete mi říct, co je to za strojek? Jsou se stopkami, krásně fungují. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darek65 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Objevil jsem kapesní hodinky a prosím jestli by někdo nevěděl co jsou to za hodinky. Foto zde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darek65 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Objevil jsem kapesní hodinky a prosím jestli by někdo nevěděl co jsou to za hodinky. Foto zde.Přidávám další foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
časoprostor Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Dobrý den, nevíte prosím, co je toto za hodinky?http://imgur.com/a/Raxg5 Děkuji. Upraveno 20. června 2017 uživatelem časoprostor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Značení nikde žádné, tudíž jedny z mnoha a mnoha levných, anonymních hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Kuci, prosím vás. Dostaly se ke mně Roskopfky, ale zdá se mi, že je jiné zadní víko, než by mělo být.Nebo jen ta hvězda uprostřed loga se ošoupala? Díky za názor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A tady vzadní víko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Datum založení značky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Nemyslím si, že by byla hvězda ošoupaná a ani si nemyslím, že by víko bylo nepříslušné. Snad jenom kdyby nesedělo přesně, nedoléhalo atd. , ale to na fotkách není vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se