Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 291
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nemyslím, že právě originální Swiss Military mají nějakou horší kvalitu. Slyšel jsem však, že se na trhu prodává i jejich fake z Číny. Tím nijak nezpochybňuji  celkovou kvalitu VE, ale pokud jde např. o automaty, tak ruské strojky mohou jen těžko být zcela rovným soupeřem swiss mechanikám. Quartz neřeším. Švýcarské quartz strojky používá i VE. 

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Přidávám pár obrázků mých nových hodinek Vostok Europe Mryia Vanagas White Edition / 192

Je znát, že na ruce máte opravdu větší kousek, ale rozhodně ještě nositelný i váhově ( zápěstí 17,5)

Objednal jsem je přímo u výhradního dovozce na Slovensku a vše bez problémů i dodání ...2dny. Vše nastaveno i budík jsem rozchodil a budí. Malý rozdíl je oproti AN 225 v podsvícení, kde svítí pouze 3,9,ručky a bod nad 12.

Digitální až po otočení středovým tlačítkem, co nevadí. Doklad o vodotěsnosti a certifikát byl přiložen v krabici, tak super.

Vypadají dobře taj jsem zvědavý jak budou fungovat. 

Pár fotek pro potěšení oka....

post-36572-0-66468100-1438242723_thumb.jpg

post-36572-0-88939000-1438242724_thumb.jpg

post-36572-0-98704100-1438242725_thumb.jpg

post-36572-0-10240900-1438242727_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

To by aj mna zaujimalo,ktora swiss znacka nestiha na VE.Som presvedceny ze VE nie je nicim extra.Ked si zoberiem napriklad Luminox a porovnam,myslim ze co sa tyka detailov,ma este VE nacom popracovat ;-),...

Upraveno uživatelem Bubu79
Odesláno (upraveno)

Nevíte někdo jestli se někde ještě nedají sehnat tyto tu-144(klidně i bazarové),nebo jestli by mi někdo poradil nějaké podobné.Děkuji

2430.jpg

Upraveno uživatelem Ondřej.CH
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Zdravim, som tu novy.. Chystam sa na hodinky VE (ak nenajde nieco lepsie za podobne peniaze) konkretne mam zaujem o model ANCHAR - automatic (http://www.vostokwatches.sk/hodinky/sk/vostok-europe-anchar-automatic-nh35a-5105144)  alebo North Pole Exped. 1 - day/night (http://www.vostokwatches.sk/hodinky/sk/vostok-europe-expedition-north-pole-1-day-and-night-line-2432-5955192-b-1)
-su tu dve stojceky na vyber NH35A alebo 2432 - ktory je podla vas lepsie alebo su vobec v kategorii spolahlive ?
-nemam vela penazi na hodinky ale chcem nieco aspon ako tak poriadne - ide mi o automaticky (mechanicky) strojcek a vodotesnost na uroven plavanie, snorchlovanie, skin diving

PS: u ANCHAR - automatic ma tesi 30ATM (s potvrdenim) ale odrazda TRITIUM ako osvetlenie (raz to prestane svietit) 
u North Pole nemam potvrdenie o vodotesnosti a iba 20 atm (co by malo na plavanie stacit) ale plus je superluminova ktora je navzdy 
-strojceky nepoznam vobec..
Dakujem

Upraveno uživatelem pby
Odesláno (upraveno)

zaujimalo by ma aj porovnaie strojcek NH35A, 2432 a  ETA 2824-2 - eta je v hodinkach Certina Action Diver Autoamtic (ak nie VE tak Cetina vyzeraju ako vdobra nahrada ale aj drahsia..)

Upraveno uživatelem pby
Odesláno

ja mam GAZ 14 a Ekranoplany so strojčekom 2432 a so spolahlivostou nemam problem. Tricia by som sa nebal, ine by som uz ani nechcel, svieti lepsie ako luminova v uplnej tme plne citatelny cifernik nonstop. Polčas rozpadu trícia je 12 rokov takže tolko to asi vydrží.

Odesláno

ano oficialne je polcas rozpadu 12r (a este dalsich 10r bude svietit slabsie) ale to vraj neplati u hociniek (cital som to kdesi dost podrobne rozpisane) u hodiniek je plny zanik svietivosti po cca 12-15r a polcas je na cca6r  -preco tomu je tak ti teraz nenapisem ale ma ot suvis s mnozstvom tricia a jeh natlakoanim.. 
-aj keby to bolo 12r polcas mozno mi hodinky pojdu dlhsie ako 12r a co po 12 mi jednoducho prestanu svietit - tot sa mi nepozdava :) 
Inak 2432 hovoris ze je OK - ako dlho ich mas ? 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravim, som tu novy.. Chystam sa na hodinky VE (ak nenajde nieco lepsie za podobne peniaze) konkretne mam zaujem o model ANCHAR - automatic (http://www.vostokwatches.sk/hodinky/sk/vostok-europe-anchar-automatic-nh35a-5105144)  alebo North Pole Exped. 1 - day/night (http://www.vostokwatches.sk/hodinky/sk/vostok-europe-expedition-north-pole-1-day-and-night-line-2432-5955192-b-1)

-su tu dve stojceky na vyber NH35A alebo 2432 - ktory je podla vas lepsie alebo su vobec v kategorii spolahlive ?

-nemam vela penazi na hodinky ale chcem nieco aspon ako tak poriadne - ide mi o automaticky (mechanicky) strojcek a vodotesnost na uroven plavanie, snorchlovanie, skin diving

PS: u ANCHAR - automatic ma tesi 30ATM (s potvrdenim) ale odrazda TRITIUM ako osvetlenie (raz to prestane svietit) 

u North Pole nemam potvrdenie o vodotesnosti a iba 20 atm (co by malo na plavanie stacit) ale plus je superluminova ktora je navzdy 

-strojceky nepoznam vobec..

Dakujem

Když nemáš dost penězí tak vol spíše north pole. Co se týče strojku tak určitě NH35A, který je od Seika. Tritium tě nemusí vůbec trápit, protože po nějakých 15ti letech už hodinky stejně při denním nošení budeš mít jiné. Já bych ho volil. Na šnorchlování ti bohatě postačí 10ATM. 30 je už pro hloubkové potápění.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...