Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 291
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přidávám pár obrázků mých nových hodinek Vostok Europe Mryia Vanagas White Edition / 192

Je znát, že na ruce máte opravdu větší kousek, ale rozhodně ještě nositelný i váhově ( zápěstí 17,5)

Objednal jsem je přímo u výhradního dovozce na Slovensku a vše bez problémů i dodání ...2dny. Vše nastaveno i budík jsem rozchodil a budí. Malý rozdíl je oproti AN 225 v podsvícení, kde svítí pouze 3,9,ručky a bod nad 12.

Digitální až po otočení středovým tlačítkem, co nevadí. Doklad o vodotěsnosti a certifikát byl přiložen v krabici, tak super.

Vypadají dobře taj jsem zvědavý jak budou fungovat. 

Pár fotek pro potěšení oka....

jen tiše závidím, taky o nich přemýšlím. Napiš jak jsi s nima spokojený.

Odesláno

Tak ja osobne bych se nebal strojku 2432. Mam ho v VE Red square 8 let a jen si vycitam, ze bych je mel poslat k hodinari na vycisteni namazani a tak. Presnost mi prijde absolutni, tedy nemerena a dostacujici. Nemam pocit, ze by se predchazely, nebo opozdovaly. Jediny co je opruz, tak nastavovani data, ktery nema rychloposuv, vyreseno tak, ze vetsinou nenastavuju.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, máte někdo zkušenost s uvolněnou minutovou ručičkou u modelu Lunokhod 2?

Viz 

..

Zdá se, že je to poměrně častý problém. Co je příčinou, lze to opravit a uznávají to v rámci záruky?

Díky!

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj všem, nemáte někdo tip, kde by dali dohromady VE Red Square? Mám je cca deset let, na začátky šly výborně, byť se trochu, ne moc, předcházely, řešil jsem to klasicky jednou za pár dní posunutím minutovky. Najednou se ale začaly brutálně zpožďovat  - desítky minut za den (cca dva - tři roky zpátky), řešil jsem u hodináře v Č. Budějovicích (na třikrát). Pak chvíli šly dobře a pak už zase ne - to samé, hodně se zpožďovaly. Mám je ve skříni a nic s nimi nedělám, tak si říkám dát je buď dohromady, ať zas jdou jak mají, nebo je někomu prodám za nějakou symboliku, nebo i dám, ať si je dá dohromady a třeba mu ještě udělají radost. Nějaký prověřený servis v Praze nebo je jen varianta korespondenčně poslat na Slovensko? Případně - nechtěl by je někdo? Stejně je nenosím a nosit nebudu, dohromady je chci dát jen proto, že mě irituje mít nefunkční hodinky. I jako funkční by jen ležely ve skříni (myslím, že éra VE je za mnou). Díky a zdravím.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj. Nevíte někdo kde by bylo možné v Praze vyzkoušet Vostok Almaz Titanium? Případně nemá někdo

z členů? Díky moc.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Design Vostoku se mi libi, jedine ceho se bojim je kvalita..

Kvalita čeho? Strojek je seiko NH35A, zpracování je za mně bez připomínek to samé materiál. materiál. Snad nejsou ani ruské, pokud na tom někdo lpí. Hodinky jsou očíslovány 1-3000. Mám je a v pohodě jdou mi tak 5 sec do pusu denně. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jo a jsou oranzovy, super!! ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...