Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 291
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník eloga
Odesláno

vzhledem k barvě ciferníku dost dobrá kompozice pozadí, celkově to působí skoro jako z Gulagu.....  :notworthy: 

Ale stroje dost dobrý... Gratulace.

Odesláno

vzhledem k barvě ciferníku dost dobrá kompozice pozadí, celkově to působí skoro jako z Gulagu.....  :notworthy: 

Ale stroje dost dobrý... Gratulace.

Díky, je to místo dost blízko centra města a na jedné frekventované ulici. Takových míst je stále ještě hodně a některé i nově zchátralé, kde došli peníze.

Odesláno

V-E vlastním dvoje  K-3 Submarine a Rocket N-1. S  obouma, až  na  pár  drobností,  naprostá  spokojenost. Dílenské  zpracování  je na  výborné  úrovni. Co  mi  vadí  je  u  K-3 absence  rychlého  nastavení  datumu. Tenhle  nedostatek  u Rocket N-1 není, ale  oproti  tomu zase  u  použitého  strojku  chybí  možnost  manualního  nátahu. Naopak  velké  plus  je  použití  tritia  na  indexech. Hodinky  jsou  perfektně  čitelné  i  v  naprosté  tmě.

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

Mám Rocket N-1 a K-3 už několik let a bez problémů.

Upraveno uživatelem kork74
  • po měsících...
Odesláno

Nějak to tady umírá, tak to oživíme. Při aktuálním povyku kolem Buranu jsem dneska po hodně dlouhé době vytáhl Energii. Už to trochu zesláblo, ale pořád mám pocit, že ty trubice sbírali někde u Černobylu 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 3 týdnech...
Odesláno

V těchto dnech tomu bude rok co mám tenhle kousek. A jsem s ním naprosto spokojen. Ponor do 300m jsem sice neprubnul, ale nezaznamenal jsem za celou dobu žádné zapaření sklíčka a ručičky drží ve  správné poloze i když s nima občas pracuju manuálně a někdy je zapomenu na ruce když lezu na motorku. Přesnost bývá okolo +20s/d, ale už jsem jí dlouho neměřil. A jo, asi bych si další VE klidně koupil, ale víte co, je toho třeba zkusit víc. A protože ponorku doma nemám, foceno před Messerschmittem...

No description available.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...