Páter Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 mám 2 rok Vostok Mryia limited edition a pořád šlapou. Pozor na automaty ty moc neumí.
Harwey Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Seiko NH35A je rokmi overeny kvalitny strojcek
Svatoslav Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Já bych řek, že Seiko NH35A a 4R36 jedno jest, že jde o obchodní tah. Nejsem odborník, ale mám oba strojky.
Svatoslav Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Tak ještě jednu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2017 vzhledem k barvě ciferníku dost dobrá kompozice pozadí, celkově to působí skoro jako z Gulagu..... Ale stroje dost dobrý... Gratulace.***
Svatoslav Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 vzhledem k barvě ciferníku dost dobrá kompozice pozadí, celkově to působí skoro jako z Gulagu..... Ale stroje dost dobrý... Gratulace.***Díky, je to místo dost blízko centra města a na jedné frekventované ulici. Takových míst je stále ještě hodně a některé i nově zchátralé, kde došli peníze.
kork74 Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2017 V-E vlastním dvoje K-3 Submarine a Rocket N-1. S obouma, až na pár drobností, naprostá spokojenost. Dílenské zpracování je na výborné úrovni. Co mi vadí je u K-3 absence rychlého nastavení datumu. Tenhle nedostatek u Rocket N-1 není, ale oproti tomu zase u použitého strojku chybí možnost manualního nátahu. Naopak velké plus je použití tritia na indexech. Hodinky jsou perfektně čitelné i v naprosté tmě.
Tomasadv Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Kolega má další, k titanovým Ancharům, viz. pár příspěvků výše přikoupil celobronzové Almaz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Tak kdyby je chtěl někdo v Praze vyzkoušet tak docela velký výběr v Galerii Harfa
kork74 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Odesláno 22. května 2021 (upraveno) Mám Rocket N-1 a K-3 už několik let a bez problémů. Upraveno 22. května 2021 uživatelem kork74
_lip_ Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 Nějak to tady umírá, tak to oživíme. Při aktuálním povyku kolem Buranu jsem dneska po hodně dlouhé době vytáhl Energii. Už to trochu zesláblo, ale pořád mám pocit, že ty trubice sbírali někde u Černobylu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jersey.se Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 V těchto dnech tomu bude rok co mám tenhle kousek. A jsem s ním naprosto spokojen. Ponor do 300m jsem sice neprubnul, ale nezaznamenal jsem za celou dobu žádné zapaření sklíčka a ručičky drží ve správné poloze i když s nima občas pracuju manuálně a někdy je zapomenu na ruce když lezu na motorku. Přesnost bývá okolo +20s/d, ale už jsem jí dlouho neměřil. A jo, asi bych si další VE klidně koupil, ale víte co, je toho třeba zkusit víc. A protože ponorku doma nemám, foceno před Messerschmittem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se