New Milis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Řekl bych, že jo. Přes Qvida. 42mm pouzdro+ťukanec. Jojo, to jsou voni. Tak ať sloužej, a kdyby Tě někdy přestaly bavit, tak dej vědět. Že by se zas podívaly za starým tátou...
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Jojo, to jsou voni. Tak ať sloužej, a kdyby Tě někdy přestaly bavit, tak dej vědět. Že by se zas podívaly za starým tátou... že by se kruh uzavřel a já bych je od tebe zase chtěl koupit a ty bys je prodal jinde...?
New Milis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 že by se kruh uzavřel a já bych je od tebe zase chtěl koupit a ty bys je prodal jinde...? Aby ses nezbláznil, já za to nemůžu, že ti po devátým pivu není rozumět. :D
budo Odesláno 22. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Snow -- SZ a hlavne klidek, to vubec neni osobni a na tvy prispevky se divam :-)
HonzaX Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Mám asi 3 roky Arktiky , první pokus se nezdařil , ten mašinista co je vevnitř se předbíhal . Dostal jsem jiný , zakoupil tah a naprostá spokojenost . Bral jsem je hlavně proto ,že jsou hranatý , to dělá málo firem a ta váha , s tahem 18dkg je super . Datumovku neřeším , bez brýlí na ni nevidím Nemusel by tam být ten ukazate l" den a noc ",
Pajac Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Na Vánoce 2008 jsem si pořídil K-3 a jsem zatím spokojen...
ricous Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 Moje první automaty pořízené po objevení Chronomagu byly VE K3. Byl jsem spokojený, ale časem jsem se nakazil a sunul se výš (nyní Omega PO), takže k3 si ode mne koupil kolega. Dneska si postěžoval - ať je nosí a seřizuje jak chce, vždycky prostě po seřízení času udělají "půlhodinovou sekyru" a potom jdou normálně. Přes prosklené dýnko bylo podezřelé kývání rotoru - s kolegou jsme si řekli, že kdyby šlo jen o utáhnutí, že by jsme to snad... Utáhnutím to není, závada bude jinde. Ale překvapení bylo po objevení tištěného nápisu z druhé stránky dýnka - China Vostok Europe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
barbarosa Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 koupil jsem si VE Expedition 2009 ty černo červené. jsem zatím velmi spokojen. Předtím jsem měl automaty od Orientu, nesrovnatelné. Přesnost si měřím podle času atomových hodin na netu a jdou mi pořád stejně o 5 sek. napřed.
Jay Doll Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Nechce se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno, tak to hodím sem. Našel jsem pár zajímavých videí o hodinkách Vostok. První je rusky, ale s anglickými titulky. Ve druhém se snaží mluvit anglicky. http://www.youtube.com/watch?v=B-JMoUoMtXo To druhé videjko je o největším winderu v Evropě. Pochází z Ruska z roku 1973 a od Poljotu jej dostali právě Vostočáci. Sice zadarmo, ale doprava je stála hromadu peněz http://www.youtube.com/watch?v=xaK-Jk2cid4
tyfo Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Nechce se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno, tak to hodím sem. Našel jsem pár zajímavých videí o hodinkách Vostok. První je rusky, ale s anglickými titulky. Ve druhém se snaží mluvit anglicky. To druhé videjko je o největším winderu v Evropě. Pochází z Ruska z roku 1973 a od Poljotu jej dostali právě Vostočáci. Sice zadarmo, ale doprava je stála hromadu peněz Tak jsem si oprasil rustinu, te anglictine jsem rozumel o neco hur. Paradni propagacni video Asi se kouknu po nejakem ruskem stroji
Ičo Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Tak ten technik je paradny, taky trosku motak, co nema rad kamery :-) Zaujimave vidiet ten stroj, v ktorom boli aj moje hodinky, co mam na ruke... Prednedavnom som dostal na narodeniny Expedition Trophy 2006, oranzove, po ktorych som uz dlho pokukoval. Zatial som s nimi spokojny, na ruke vyzeraju frajersky dobrodruzne :-) Som zvedavy, si sa upravi presnost, dufam, ze hej, lebo zatial sa predbiehaju o tych 30s/den. Som ale zvedavy na hodinovu rucicku, ktora, aj ked su hodinky nasvietene 4 hodiny, tak svieti velmi slabo, skoro vobec. Je to dovod na opravu? Este som sa s nimi ani poriadne nepotesil a uz aby sli na mesiac prec...
Bask Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Prednedavnom som dostal na narodeniny Expedition Trophy 2006, oranzove, po ktorych som uz dlho pokukoval. Zatial som s nimi spokojny, na ruke vyzeraju frajersky dobrodruzne :-) Som zvedavy, si sa upravi presnost, dufam, ze hej, lebo zatial sa predbiehaju o tych 30s/den. Som ale zvedavy na hodinovu rucicku, ktora, aj ked su hodinky nasvietene 4 hodiny, tak svieti velmi slabo, skoro vobec. Je to dovod na opravu? Este som sa s nimi ani poriadne nepotesil a uz aby sli na mesiac prec... Vostoky su zname mizernou luminisenciou, ale tebe zle svieti iba jedna rucicka?! To je divne. Asi bola zo starej zasoby. Poznam sa s clovekom co predava Vostoky, ale aj on ma velke problemy pri niektorych druhoch reklamacii. Toto by mohol byt rovnaky problem. Neverim, ze dakto ma v dostupnej vzdialenosti nahradne rucicky na VE. Za pokus by to ale stalo. Zvaz aj moznost dat si to na svoje naklady opravit. Su ludia co vedia naniest novu lumihmotu.
dejvid-s Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Mám už pár let VE K3 a luminiscence je na nich parádní. Bez problémů svítí celou noc. Srovnatelně jako moje Seiko 5, nebo Orientky Mako. Je tam použita SuperLuminova, což hovoří za vše..
kilosunky Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Moje K3 tiez svietia celu noc... EDIT - priloha obrazka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. října 2010 uživatelem kilosunky
phejl Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 No ja ted resim s VE problem. Strzeny zavit korunky a zatim nevim kde servisovat. Na dotaz u interwatch, ted tophodinky.cz me odkazali na ruskychronograf.sk a odtamtud jsem se jeste odpovedi nedockal Nejake tipy nebo zkusenosti? Diky P.
pato31681 Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 Na ruskychronograf je lepsie zavolat, mailom je to zdlhavejsie, tak do 14hod telefony beru
Peter2 Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 (upraveno) a to som chystal kupit VE Gas-14 Limusine 2624/modro-biele GMT, po ktorych som uz dlho pokukoval, ale po precitani tychto prispevkoch som to radsej vzdal. Upraveno 14. října 2010 uživatelem Peter2
Ičo Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Tak a som z toho jelen. Je mozne, aby si SuperLuminova vyberala, kedy bude svietit? Najprv som to bral tak, ze potme ma svietit len 24hodinovka, ved na to tam je, ked nevieme zistit, ci je rano alebo poobede... Ako si mam vysvetlit to, co vidite na obrazku? Fotky vznikli v priebehu asi 5 minut. Potme su fotene casom 15s, na svetle 1/60s. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Najprv potme (1. obr.), potom som zasvietil (2. obr.) a zase zhasol (3. obr.). Na prvom hodinovka nesvieti (je ju trosicka vidiet, ked clovek spravne hlada), na tretom si svieti, akoby nic. Prinajmensom divne... Inak, predbiehanie patri k beznym javom pri novych hodinkach, vsak? Dnes vpred 1,5 min. Upraveno 14. října 2010 uživatelem Ičo
pato31681 Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Pri novych hodinkach su vacsie odchylky bezne, zalezi aj od polohy ako ich ukladas. Po 3 az 6 mesiacoch ích treba dat na servis a znova nastavit na vibrografe. Tie tvoje by navyse mali byt vyrobene v r2006 a odvtedy boli na sklade. Na mojich poljotoch som sa nevedel dostat pod 1min denne, po servise cca 1min za 10dni, tak casto ích nastavujem
Ičo Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 No tak Expedition Trophy 2006 sú už po 2 opravách a 6 týždňoch naspäť doma. Ručičku mi vymenili, no keď som si ich po prevzatí doma pozeral, zistil som, že malá hodinovka a 24hodinovka ukazujú úplne iné časy: malá meškala 1 a pol hod.... Našťastie to bez rečí vzali na opravu, len im to zasa 3 týždne trvalo... Ale na Silvestra už boli na ruke :-) Dúfam, že odteraz už s nimi budú len dobré zážitky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se