Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 3. 2025 v 20:50, SadClown napsal:

Naštěstí název, je to poslední co řeším 😉

Rozšířit  

No já jen, že tady někdo dobře radil true GMT, což je na změny pásma prostě lepší. Pokud nepotřebuju office GMT tak jsou mi milejší obyč trojručky s přeskakující hodinovkou (jako mají PO nebo PAM312).

Odesláno
  V 11. 3. 2025 v 21:01, bandicoot napsal:

No já jen, že tady někdo dobře radil true GMT, což je na změny pásma prostě lepší. Pokud nepotřebuju office GMT tak jsou mi milejší obyč trojručky s přeskakující hodinovkou (jako mají PO nebo PAM312).

Rozšířit  

Já chci primárně hodinky, co vezmu pod vodu. Jelikož potapím v jiném časovém pásmu 8x - 15x ročně, tak mě k tomu napadla GMT. Myslím, že při tomto intervalu to zas tak moc otravovat nebude. Či?

Odesláno
  V 11. 3. 2025 v 21:12, SadClown napsal:

Já chci primárně hodinky, co vezmu pod vodu. Jelikož potapím v jiném časovém pásmu 8x - 15x ročně, tak mě k tomu napadla GMT. Myslím, že při tomto intervalu to zas tak moc otravovat nebude. Či?

Rozšířit  

To nejspíš ne. Ale jsme na hodinkovým fóru. Chceme od svých hodinek maximum vytěžený z budgetu. Kdybysme se spokojili s kompromisy, nechodíme pro rady k nezávislým fandům, ale zajdeme prostě k prodejcům.

• Dát hlas 1
Odesláno

Jenom doplním.

Když jsem byl naposledy v Číně, tak přestože bych tu funkci použil jen dvakrát, tak mě lehce zamrzelo, že jinak nabušený Breitling B-1 nemají funkci záměny domácího času za druhou časovou zónu, což je funkce, kterou měly i ručičkový G Shocky, který jsem chvíli měl. Zamrzelo to jen proto, že jsem o té funkci na jeden stisk čudlíku věděl.

S true GMT to mam stejně.

Odesláno

Jako oranžová se pod vodou vytrácí nejpozději, takže z tohoto úhlu pohledu dobrý. Když se na ně dívám, tak se nemůžu bavit pocitu jak při pohledu na MoonSwatch.

Odesláno

@Postal80 když červená je jediná barva kterou nemusím, ale na U2 se chci podívat, jen na jiném řemenu

@Gifot Mühle jsou pěkný, ale nechápu proč mají tu stupnici naopak?

Na Limes bych se podíval, snad je někde najdu

Odesláno

Tak jsem byl u Bechyněho, podívat se na LHC a zjistil, že 41 mm působí dost malý. Takže zatím jsou ve hře zelené 43 mm. 

Čekám až Chronoshop naskladní Sportivo GMT a půjdu se na ně podívat. Rovnou tak kouknu i na U2.

Každopádně všem děkuji za nápady, klidně sem dávejte další. Hodinky si nadělim k narozeninám, budu kupovat nejpozději na konci května. 

Odesláno (upraveno)

Tak pokud GMT, tak na 100% true se skákající hodinovkou, zbytek bezpředmětný....a pokud k tomu ještě potápky, tak super výrazná minutovka, to jako potápěč víš 🤙  A jediné odpovídající byli Doxy, Seika, Muhle a možná mě něco ještě uniklo, vzal jsem to rychle... vše ostatní jsou včetně Sportivo jsou hodinky spíš cestovatelské bych řekl. 

Upraveno uživatelem African
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jako upřímně zatím vedou LHC. Těším se, až se podívám na U2 a Mühle Sportivo, ale ty mají lunetu otočnou na oba směry, takže asi vypadnou. U Seebataillon mi vadí ta obrácená luneta, ale uvidíme.

Odesláno (upraveno)
  V 18. 3. 2025 v 15:04, bocko napsal:

Trochu ale úplne z iného súdku :) Ale ako potápky geniálne...

casio-gwf-a1000apf-1aer-30th-anniversary-poison-dart-frog-frogman-205188832.jpeg

Rozšířit  

Při potápění u korálového útesu 🪸 🐠 dokáží splynout s okolím 😀

Upraveno uživatelem childe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...