ricous Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Prodavaj ten platek normalne v trafice, nebo se po nem mam pidit nekde jinde? A pripadne jake je to cislo, abych nevzal blby casopis... dik! Je to číslo 1/2009 (duben - květen). Jestli je v běžných trafikách nevím, u nás ho mají ve všech prodejnách novin a časopisů v hypermarketech.
Gilius Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 nechcete to sem někdo naskenovat???? Zařekl jsem se,že si žádný náš časopis o hodinkách již nekoupím(nestojí za to).....a koupit to jen pro jeden článek.......
skalis Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Pridavam sken inkriminovane stranky z inkriminovaneho platku. Snad se moderatori v tomto pripade nebudou zlobit za velikost a porusovani autorskych prav. Obrazek v originalni velikosti najdete zde a PDF verzi zde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Pridavam sken inkriminovane stranky z inkriminovaneho platku. Snad se moderatori v tomto pripade nebudou zlobit za velikost a porusovani autorskych prav. Obrazek v originalni velikosti najdete zde a PDF verzi zde. Čte se to dobře... Frantovi ještě jednou díky za nápad. Je dobré vědět, že minimálně jedna věc v minulém roce, které jsem byl účasten, byla někomu ku prospěchu. P.S. docela mě dostala ta hlavička nahoře: "....František Mareš, člen fóry Chronomag.... "
skalis Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 člen fóry Chronomag.... " Jo, jo. Delaj si z nas fory . Kazdopadne to je prijemne cteni, Frantikovi patri velky dik za realizaci!
Frantik Odesláno 7. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2009 Jojo, vypada to dobre. Jen ja tam vypadam jako debil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se