4st0n Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Teda jestli ty hodinky chces, taky muzes oslovit i Carollinum. A kdyz bys jim kazdemu vysvetlil, ze jsi z daleka, treba by se dalo domluvit i po tel.
Tomak Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Prostě jim napiš, že jsi příslušník nějaké menšiny, a že je to celé diskriminace s tím osobním zápisem i čekačkou 1 1
LovecK Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna @Tomak a taxe to dělá, právník se nezapře @KurtCz právě ses pohřbil u Bechyneho, sleduji to tu a mnoho kolegů muselo v minulosti dost věci vysvětlovat… 2 1
Harwey Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna ziadne hogo fogo cachre v tom majli nevidim, normalny informativny majl s pozvanim do predajne
Jan7 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Taky v tom nevidím žádný problém. Já jim do mejla dal na sebe kontakt,tak mi volali osobně. Vyžadují osobní setkání se kterým jsem souhlasil. Udělal jsem si výlet do Brna. Pokecal jsem si, něco vyzkoušel. Za 13 měsíců vyzvednutí hodinek .
KurtCz Odesláno 2. dubna Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna Aby nedošlo k nějaké mýlce. Plně respektuji daný postup prodeje. Akorát se mi to nechce podstupovat, kvůli Air Kingům opravdu ne. Očekával jsem, že to půjde vyřešit @, nebo tel, bez nutnosti osobně se tam trmácet a podstupovat pohovor. Nejde to, nejde, do nohy se kvůli tomu nestřelím. Pokud budu u Bechyněho na black listu, tak budu, svět se točit nepřestane. Koneckonců peníze tam zatím nosila jenom maželka, já svoje nosím k Dušákovi. Nicméně pokud mě zase chytne mlsná na Rolády, tak to budu řešit jinak. Ale opakuji, chápu, že mají nastavené nějaké procesy a nechtějí je měnit. Na Rolexy jsou takové fronty, že moje místo v řadě briskně zaplní někdo jiný.
Hector_24 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Air King by byly top hodinky pro moji babicku, ale ta do fronty prej nechce
matejcaha Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna To je nejakej template kde meni GMT za suby a nebo v tvem pripade air-kingy. Nebral bych to moc osobne. Pise jim tam kde kdo a asi tim filrujou lidi co ani nezijou v CR.
PetrSefl Odesláno čtvrtek v 00:05 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 00:05 V 2. 4. 2025 v 10:07, LovecK napsal: @Tomak a taxe to dělá, právník se nezapře @KurtCz právě ses pohřbil u Bechyneho, sleduji to tu a mnoho kolegů muselo v minulosti dost věci vysvětlovat… Rozšířit Jestli to je myšleno vážně a ne jako opožděný Apríl, tak je to psycho….. protože psát si může co chce, nic urážlivého to nebylo a i když občas je důvod k pochybám, tak zatím žijeme v demokracii.. a to nemyslím nijak zle, vůči tobě..
Honzat Odesláno čtvrtek v 05:19 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:19 Na Rolexy nemám a asi nikdy mít nebudu, ale ten způsob prodeje a výslech mi silně připomíná něco co jsem nenáviděl za komoušů s příměsí kastování zákazníků. Nemyslím to zle, nemluví ze mě závist, jen mi to přijde zvláštní. omlouvám se jestli jsem se někoho dotkl.
pece78 Odesláno čtvrtek v 07:15 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:15 V 3. 4. 2025 v 5:19, Honzat napsal: Na Rolexy nemám a asi nikdy mít nebudu, ale ten způsob prodeje a výslech mi silně připomíná něco co jsem nenáviděl za komoušů s příměsí kastování zákazníků. Nemyslím to zle, nemluví ze mě závist, jen mi to přijde zvláštní. omlouvám se jestli jsem se někoho dotkl. Rozšířit Podle mě právě takový způsob prodeje v kombinaci s nedostupností výrobků tvoří sílu té značky. Stejně jako třeba u Ferrari a dalších. Samozřejmě u Rolexu je to podpořeno špičkovými technologiemi a člověk dostane opravdu kvalitní výrobek ve své kategorii. To podle mě třeba kabelky Hermes (fanoušci prominou) prostě nemají. Za mě prostě a jednoduše Rolex forever A jdu snít o tom, jak jednoho dne budu mít LD
Fade Odesláno čtvrtek v 08:24 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:24 V 3. 4. 2025 v 0:05, PetrSefl napsal: Jestli to je myšleno vážně a ne jako opožděný Apríl, tak je to psycho….. protože psát si může co chce, nic urážlivého to nebylo a i když občas je důvod k pochybám, tak zatím žijeme v demokracii.. a to nemyslím nijak zle, vůči tobě.. Rozšířit V demokracii žijeme a můžeme si říkat co chceme. Ovšem tohle je soukromý podnik a tam si prostě můžeš vybrat s kým chceš obchod dělat a s kým ne, což je taky demokratické A ty můžeš jít zcela demokraticky za jinou značkou. 2
H.Z. Odesláno čtvrtek v 08:42 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:42 Kluci, vy toho s tím hrozně, s prominutím, "naserete". Přijdu do butiku (Bechyně, Praha), jednou, dvakrát, pětkrát, podle toho co zrovna mají na krámě, vypiji kávu, vyzkouším všechny modely a verze, které chci vidět (od základních OP a Exp až po jakékoli fullgoldy), popovídám si o hodinkách, když mám jasno tak přijdu znovu se "zapsat", za nějakou dobu volají jestli je chci, kouknu do peněženky a případně zaplatím a vyzvednu. Když mi tento obchodní model nevyhovuje tak si vyberu spolehlivého překupníka (např. Pražské hodinářství), který s patřičnou přirážkou umí obratem sehnat v podstatě vše. Nevím, proč se nad tím pořád dokola "filozofuje". 3
honza12 Odesláno čtvrtek v 14:46 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:46 Krásnej copypaste email, jen tam změní jméno modelu - viz velké B u slova Bohužel
Mar25tin Odesláno neděle v 11:25 Nahlásit Odesláno neděle v 11:25 V 3. 4. 2025 v 8:42, H.Z. napsal: Kluci, vy toho s tím hrozně, s prominutím, "naserete". Přijdu do butiku (Bechyně, Praha), jednou, dvakrát, pětkrát, podle toho co zrovna mají na krámě, vypiji kávu, vyzkouším všechny modely a verze, které chci vidět (od základních OP a Exp až po jakékoli fullgoldy), popovídám si o hodinkách, když mám jasno tak přijdu znovu se "zapsat", za nějakou dobu volají jestli je chci, kouknu do peněženky a případně zaplatím a vyzvednu. Když mi tento obchodní model nevyhovuje tak si vyberu spolehlivého překupníka (např. Pražské hodinářství), který s patřičnou přirážkou umí obratem sehnat v podstatě vše. Nevím, proč se nad tím pořád dokola "filozofuje". Rozšířit Absolutní souhlas. Když se mi něco líbí a opravdu to v životě chci tak do toho trochu vložím úsilí a ono to pak přijde Taky mám takovou zkušenost. Párkrát se objevit na prodejně. Pokecat o historii, hodinkách. Koupit si nějaké a čekat. Ozvou se. Sám jsem tomu nevěřil, protože jsem "no name" člověk z ulice, ale trpělivost růže přináší.
PetrSefl Odesláno neděle v 16:44 Nahlásit Odesláno neděle v 16:44 Já to pořešil tak, že jsem se zapsal na čekačku na DJ41, rok čekal, mezitím koupil dva kousky DJ na Ch24 a jsem díky toho kamarád s jedním Italem. Čekačku jsem po cestě do Katowic za rok zrušil (na co třetí DJ, ještě když jsem je koupil hluboko pod retail) a všechno hraje. Takže já jsem s Rolexem spokojený a vůbec si nestěžuji. Mají to vymyšlené suprově, člověk si zacestuje, pozná přátele a nic u nich nekoupí, fakt to nemá chybu. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se