Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, 

poprosil bych o radu. Potřebujeme popravit a částečně zateplit barák. Má cenu se dívat na tento dotační program, nebo je jednodušší to bez tohoto udělat svépomocí? Je kolem toho dost vyřizování , vyplatí se to? Musí to dělat programem doporučená firma, musí být projekt?  Díky moc za jakékoliv ( možná i trochu vulgární ) odpovědi.

Světu mír 

Libor

Odesláno

Musí být projekt, musí být fotodokumentace, faktury spárované s platbami a hlavně to musí sedět do puntíku. My stavěli barák podle sebe, jediné co jsem musel kvůli dotaci udělat byl projekt pro NZU, blowdoortest, a 5cm vaty navíc oproti projektu. Potom nám poslali peníze, takže nám se to vyplatilo. Jinak jsem všechno dělal sám, takže svépomocí lze.

Odesláno

Částečně zateplit nelze, jen komplet. Včetně podlahy. 
Ten program nabízí docela zajímavý možnosti financování rekonstrukce starých baráku, letos tam je i pár pro mě dobrých změn. Plus je k tomu možnost čerpat zvýhodněný úvěr. Pro celkovou rekonstrukci domku bych to určitě zvažoval. 

• Díky 1
Odesláno
  V 24. 3. 2025 v 9:26, shewcza napsal:

Musí být projekt, musí být fotodokumentace, faktury spárované s platbami a hlavně to musí sedět do puntíku. My stavěli barák podle sebe, jediné co jsem musel kvůli dotaci udělat byl projekt pro NZU, blowdoortest, a 5cm vaty navíc oproti projektu. Potom nám poslali peníze, takže nám se to vyplatilo. Jinak jsem všechno dělal sám, takže svépomocí lze.

Rozšířit  

Děkuju! 

Odesláno
  V 24. 3. 2025 v 10:57, financ napsal:

Částečně zateplit nelze, jen komplet. Včetně podlahy. 
Ten program nabízí docela zajímavý možnosti financování rekonstrukce starých baráku, letos tam je i pár pro mě dobrých změn. Plus je k tomu možnost čerpat zvýhodněný úvěr. Pro celkovou rekonstrukci domku bych to určitě zvažoval. 

Rozšířit  

Díky moc! 

Odesláno

Kdybys pak chtěl kontakt na šikovnýho EKISáka, klidně napiš. Je z Brna, ale je v seznamu mobilních ekis a dělá celou republiku. Umí jak stavební projekt, tak vyřídit komplet dotace. Děláme s nim už několik let. 
A zvýhodněný úvěry umíme taky. 

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...