Přejít na obsah

Steinhart L.E. final - minutová ručka

Doporučené příspěvky

Odesláno
Teď napíšu něco a nic tím nechci říct, ale přijde mi to, že takoví ti skalní B-uhrenkáři jako já jsou spíše pro C ....

Když už se to tady zase zvrhlo, tak sem napíšu skalní by bývávali byli proti. :)

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

No, nechci se hádat o téhle pito,imě, tím spíš, že BFG není účastníkem téhle limitky, ale jestli třeba já, Hugo nebo Bandi není skalním, tak už fakt nevím co si pod tím představit... Já sám mám 15 kusů B-Uhren od všech původních výrobců /s vyjímkou Wempe/, Hugo14 sám stál u samého zrodu téhle limitky a nebýt jeho tak jsme se až sem ani nedostali, Bandicoot také není v B-Uhren rozhodně začátečník... etc. etc. Ale možná, že každý mluvíme o něčem jiném :)

Odesláno

Hele Onione, ať už je naše "láska" jakkoliv velká. (mou 09 ti nepřenechám, to ji radši dám někomu z rodiny)

V úvodu jsem žádal a prosil aby se zde všichni zdrželi jakýchkoliv komentářů . . . . . a zase agituješ.

Tvůj názor že "všichni chtějí BP-čka" je možná trochu mimo - TY chceš . . . pár lidí chce, aby se jim ty hodinky líbily a bylo přes tu minutovku na ty minuty vůbec VIDĚT.

Odesláno

Víš, Friedrichu, možná by chtělo trošku se uklidnit...

A co se týká BPček.. tak se to tak nějak bere, že jsou vrcholem současné produkce B-Uhren... Je to tak nějak všeobecný úzus... můžeme o tom polemizovat, můžeme o tom diskutovat a já o tom budu diskutovat rád, ale prostě to tak je... Hraje v tom úlohu jak jejich kaliber, provedení, prestiž značky, historie... Toť tak nějak k tobě všechno...

A jen se směju, jak to bereš osobně.... vize tvojí mámy s B-Uhren na ruce je fajná :)

Odesláno
Víš, Friedrichu, možná by chtělo trošku se uklidnit...

To snad z tvé strany ke mě ani nemůžeš myslet vážně, protože neklidný až vzteklý jsi celou dobu spíš ty.

A myslím že jsi někde psal že už na mě nebudeš reagovat, ne ? Nedodržíš ani to ?

To, že jsou IWC symbolem toho nebo onoho jim nikdo nebere, jen se ne všem musejí nutně líbit tak jako tobě.

Smiř se s tím - co se líbí tobě - nemusí se líbit každému.

Odesláno

hele, je to pěkně vyrovnaný, doporučil bych vám vzít v úvahu ještě jedno kriterium. Je to limitka a ta by snad konečně mohla být něčím zvláštní, takže bych vzal tu minutovku, kterou pokud možno steinhart ještě nevyrábí, mít extra minutovku na míru něco váží.

rozdíl mezi A a C je fakt malej a to ještě největší ve fontu!

Odesláno
vize tvojí mámy s B-Uhren na ruce je fajná :)

. . . . kolik si myslíš že je mi let, ty duševní chudáku ?

Hodnotíš lidi podle avataru ? Mou matku nech v klidu ležet . . . . ty jsi moderátor jak stehno, jen co je pravda . . . .

Odesláno

Doufám, že ostatní chápou nadsázku a žert a šprým.... k BP: Já s tím smířen jsem :) Ale jediný problém máš ty :) Pokud tě tak seru jak to vypadá.. tak každou pondělí a středu, Křižíkova ulice v Karlíně je tělocvična. Vyber si styl, pokud nemáš svoje kousadlo a boxerky můžeš si je půjčit ... jsem k dispozici :D :D

Odesláno
Moc pekna debata kluci, ale pojdme zpet k veci. Uz hlasovali vsichni? Zatim to vypada ze vyhrala varianta C, tedy minutovka skoro az k okraji.

Ještě nehlasovalo 6 lidí, není nic rozhodnuto.

Odesláno

No nevím, nevím, já se tady vyjádřím k ručkám v poloze deset hodin, sedm a půl minuty a pak bude třeba třičtvrtě na dvanáct a mě se to nebude líbit. Ale jo, velké hodinky, velké ručky. Za mě C.

P.S. např. trio Aristo 44 mm má variantu B...

Odesláno
8 : 11 :)

Kibi stav se prosím v pondělí nebo ve středu v Křižíkové ulici v Karlíně v tělocvičně.... Vyber si styl a hoď ty dva do pucu, prosím...dík... :thumbsup_anim:

Odesláno

Kibi je samozřejmě vítán... minmálně proto, že je to milý chasník se kterým nemám problém najít společnou řeč :)

Varianta A

Friedrich

Kibi

3x kejklík

m01e

Zach650csi

Bobr

Varianta B

Varianta C

Hugo 14

Luk

Vlastimil Talanda

3x Onion

Bandicoot

Frantik

elloco

funf5

kubson

šíma

Odesláno
Kibi je samozřejmě vítán... minmálně proto, že je to milý chasník se kterým nemám problém najít společnou řeč :)

Varianta A

Friedrich

Kibi

3x kejklík

m01e

Zach650csi

Bobr

Varianta B

Varianta C

Hugo 14

Luk

Vlastimil Talanda

3x Onion

Bandicoot

Frantik

elloco

funf5

kubson

šíma

Kaja

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...