Přejít na obsah

Sinn 556 A RS nebo Tudor Ranger ?

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

můj dotaz je zcela prostý.. Rád bych slyšel Váš názor. Bohužel jsem ještě neměl možnost je potěžkat na ruce, ale oba kusy lahodí mému oku.

Měli jste / máte ? jak se nosí? co tah ? Každý názor vítán.. 

Díky, Filip. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Novy Tudor Ranger (2022 myslim) je asi nejvic podcenenej Tudor v soucasnosti a cena je myslim ferova, hlavne pokud koupis z druhe ruky :)

Ocelovy tah bude urcite lepsi nez u Sinna, coz mi mozna nejvic i vadi u Sinnu...

A kdybych kupoval Sinn, tak ten bez cisel 🤣

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Určitě Tudor, za mě to jsou hodinky o třídu jinde. Sinn dle mého názoru navíc vypadá trochu jako nádražní hodiny (což není nutně špatně), ale Tudor se mi líbí víc. Hlavně pokud Tudor nekoupíš, budeš si pořád říkat, jestli jsi ho neměl vzít... 

IMG_20241208_175243.jpg

• Like 1
  • Díky 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

No, pokud se nebere v potaz cena, tak Tudory jsou o pořádný kus lepší hodinky. Tah na Sinnech je sice hezký, ale o dost hůř provedený. Tam je to úplně jiná třída. Pouzdro je i Sinnu hezky udělané, jen to prosklené dýnko bych si odpustil.

Mám také rád hodinky bez datumu, ale 556 jsou asi jediné, kterým jsem to odpustil.

Každopádně, obojí je krásná volba.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Ja se omluvám, ale nemůžu vydržet ty stupidní kecy. 

Tudory jsem měl troje.. nechal jsem jedny a to Pelagosy LHD, protože jiné, a protože titan. To je teď jedno. Jinak jak klasické BlackBaye 41 tak 58 mě přestaly okamžitě bavit. A myslím si, že tady nejsem sám. Bez nápadu,  šedé myšky s kterými parádu moc neuděláš. Ty Range.. No minimálně to samé. Ty hodinky tě přestanou bavit do 14 dnů. Pořád to není Rolex Explorer první gen. 

Naopak - mluvím i k příspěvkům výše - Sinny mě rozbily úplně ve všem. Sedí parádně, mají úžasné zpracování a propracované pouzdro. Zastávám se Němců,  za mě jednoznačně Sinn. Tudory jim neváhají ani po kotníky. Můj názor než začne stupidní hejt. 😙 mluvím z vlastní zkušenosti, Tudor ne. Ve srovnání ze Sinnem už vůbec. 

Odkaz ke komentáři

V 24. 3. 2025 v 17:59, Dokusan napsal:

@Postal80

Označení názoru někoho jiného za stupidní kecy o tobě nevypovídá nic dobrého.  Nepatří to sem. Měl by sis sáhnout do svědomí a ideálně se omluvit.

Jinak máš pravdu, taky bych volil Sinn

Rozšířit  

Souhlasím, omlouvám  se. Nemohl jsem to vydržet, Tudor o třídu jinde než  Sinn a spol., a nevhodně jsem se vyjádřil. Pardon nezlobte se. 

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

@Postal80 

V pohodě, jen to chce zachovat klid.

ja mel oboje a Sinny mam proste raději.  I kdyz treba FXD bych neměnil, super hodinky. 

Jinak ty Sinny jsou taky cenově někde jinde. 

Osobně bych volil Sinn 556 I RS na peticlanku.  (Lepší umisteni datumovky) ,ale chápu,že tam někdo ty číslice na cifru chce 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

@Postal80 Díky, že jsi mi do toho hodil vidle. Já nosím burgundy od Tudoru, a hodinky jsou to velice pohodlné na nošení, tah mám s fejk nýtama a naopak, mě se líbí víc než jubi... 

Mě se ty číslice na tom cifru právě velice líbí, taková jednoduchost a přitom krása.. Proto říkám, jak Sinny, tak Tudory mi teď vrtají šiškou... díky za názory, stejně si to budu muset "osahat a potěžkat" a dát na první dobrou... ono čím více nad tím člověk přemýšlí... tím více kravin vymyslí ... :D 

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

V 24. 3. 2025 v 18:32, Micey napsal:

Stat to stejny prachy tak Tudor, za realny ceny Sinn. Anebo, uplne idealne, stary dobry ice-hardened Damaska..

Rozšířit  

Ta cena je fakt, za nošené Rangery si mohu dopřát nové Sinny a převzít si je nové se všemi poctami a famfárami.. :x 

Odkaz ke komentáři

V 24. 3. 2025 v 18:02, Postal80 napsal:

Souhlasím, omlouvám  se. Nemohl jsem to vydržet, Tudor o třídu jinde než  Sinn a spol., a nevhodně jsem se vyjádřil. Pardon nezlobte se. 

Rozšířit  

Svět je zdá se pestrý. Ty "stupidní keci" píšu zrovna jako tři roky spokojený majitel obojího. Ani jedněch bych se zbavovat nechtěl, na omrzení to nevypadá.

Odkaz ke komentáři

V 24. 3. 2025 v 20:12, Michal. napsal:

Svět je zdá se pestrý. Ty "stupidní keci" píšu zrovna jako tři roky spokojený majitel obojího. Ani jedněch bych se zbavovat nechtěl, na omrzení to nevypadá.

Rozšířit  

Čau, to ti přeju. Na závěr svého komentáře jsem také psal, že je to můj soukromý, osobní, subjektivní názor. Kdyby to bylo tak, že se nám všem libí jedna stejná věc, už dávno by jsme se vyvraždili, třeba kvůli jedný kočce. :)

jen jsem se chtěl ozvat, že pro všechny není Tudor jedna jasná hvězda. A není.. vidíš

Odkaz ke komentáři

@Postal80 Tudor pro mě není jasná volba, byť mě tenhle "design" hodinek jako první nejvíce nadchl u Tudorovců, hledám alternativy...

Stejně tak jako má každý trošku jinou ruku, pocit.. Někdo jde po značce, někdo to zase tak moc neřeší :)

Proto jsem moc rád, že se tu "rozjela" diskuse, nebo alespoň mi vícero lidí řeklo svůj osobní názor.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Já taky hlasuji pro Sinn. Skvělý hodinky na denní nošení pro každou příležitost. Kdyby stály stejně, tak bych šel do Tudoru jenom kvůli strojku, kdyby byl všude stejný, tak zase Sinn.1000046693-01.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...