JR_2010 Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Jasně, byla móda si na ciferník dávat různý nálepky a malůvky.
horal Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Prosím o radu. Jaké ručky jsou podle Primbible správné? Děkuji za dovzdělání.
worel Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Ahoj jsem nadšenec a ne odborník, ale hodinky mě velmi baví a par kousků už doma mám. Mám tu jedny Primky Aeskulap, které jsou po mém dědovi a shodou okolností to byl lékař. Jsou po servisu v Onyxu v Jihlavě a jsou v perfektním v podstatě minimálně nošeném stavu bohužel originální krabičku k nim nemám. Chtěl bych se zeptat co vlastně v ruce mám a znát jejich finanční hodnotu,jaky mají strojek a jiné informace. Jejich sentimentální hodnotu znám je to pro mě památka. Děkuji za informaci od některého primkařského znalce.
Kolda72 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) Dobrý den, prosím mohl by někdo zde na fóru identifikovat přesný model Primek a rok výroby? Děkuji MK Upraveno 20. srpna uživatelem Kolda72
Kolda72 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna To vím že je to MPM, ale který model a rok pane rychlesoudím...
Bert Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 3 minutami, Kolda72 napsal: To vím že je to MPM, ale který model a rok pane rychlesoudím... Vítej na fóru. A brzdi. Poslední varování.
Návštěvník eloga Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) Ty Koldo72, tady není prostor na čínský Frydek, přesuň si to čínské sekce, tam najdeš MPM vlákno. A radši sebou hoď, jistý Bert na tyhle situace nemá náladu ani pochopení. To bychom to mohli rovnou nazvat - Jak hluboko jsme klesli. Takkže - chutě do přesunu k čínským kopiím všecho možného.... Upraveno 20. srpna uživatelem eloga
Kolda72 Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Důležití ,členové, fóra - co jsou silní pouze na emailu za PC. Při osobním rozhovoru se neumíte ani představit. To je vizitka odborného fóra 21 století... Děkuji MK
Bert Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Tak trochu debil. Skvělý materiál pro debaty na fcb. Sbohem.
KOTLÁR s.r.o. Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Před hodinou, Kolda72 napsal: Důležití ,členové, fóra - co jsou silní pouze na emailu za PC. Při osobním rozhovoru se neumíte ani představit. To je vizitka odborného fóra 21 století... Děkuji MK Kámo,neblázni.Tady je to fakt přísný.Raději koukej a uč se. 1
Návštěvník eloga Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna To si ten kolda moh fak vopatřit aspoň Kásio bo toto měl zhovadilý šunt z kočičího zlata a z Kočinčíny. Mi jebne
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Kluci! Slušně řečeno, doba je turbulentní. Bez nějakých invektiv.... Jak to tady do budoucna bude? Budou se zde vkládat pouze příspěvky týkající se hodinek Prim z NMnM vyrobených před červnem 2025? Jak všichni víme, dnes se v NMnM stále vyrábějí hodinky Prim, ale majitel už je MPM Quality. Netuším, jaké jsou záměry nové majitelky, ale předpokládám, že v nové produkci Prim dojde k prolnutí manufakturni výroby dílů hodinek a dílů z dovozu. Jak zde nastavíme pravidla? Myslím, že stejnou otázku si klade spousta místních členů.
Harwey Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Bral som to tak, ze tie Koldove su z minulosti, tak urcite Cina. Novodobe....za mna Prim z NMnM su stale Prim a patria sem, aj ked ich vlastni MPM. A cinske skladacky sa mi nepacia a neberiem ich ako Prim. Aj ked uz v predajni maju hodinky z oboch vyrob. 1
Angouleme Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Ahoj, Dokázal by někdo identifikovat tyto hodinky? Podařilo se mi dohledat tiskovou zprávu, ale bližší informace k hodinkám neuvádí https://www.zzshmp.cz/wp-content/uploads/2017/05/LZS30let_2017.pdf Děkuji všem
Bert Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Je to modifikace těchto: https://www.prim.cz/prim-pilot-40-q--2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se