Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj jsem nadšenec a ne odborník, ale  hodinky mě velmi baví a par kousků už doma mám. Mám tu jedny Primky Aeskulap, které jsou po mém dědovi a shodou okolností to byl lékař. Jsou po servisu v Onyxu v Jihlavě a jsou v perfektním v podstatě minimálně nošeném stavu bohužel originální krabičku k nim nemám. Chtěl bych se zeptat co vlastně v ruce mám a znát jejich finanční hodnotu,jaky mají strojek a jiné informace. Jejich sentimentální hodnotu znám je to pro mě památka. Děkuji za informaci od některého primkařského znalce. 😊👍

20240701_174352.jpg

20240701_174418.jpg

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, 

prosím mohl by někdo zde na fóru identifikovat přesný model Primek a rok výroby? 
Děkuji MK

IMG_1523.jpeg

IMG_1522.jpeg

Upraveno uživatelem Kolda72
Odesláno
před 3 minutami, Kolda72 napsal:

To vím že je to MPM, ale který model a rok pane rychlesoudím...

Vítej na fóru. A brzdi. Poslední varování.

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Ty Koldo72, tady není prostor na čínský Frydek, přesuň si to čínské sekce, tam najdeš MPM vlákno. A radši sebou hoď, jistý Bert na tyhle situace nemá náladu ani pochopení. To bychom to mohli rovnou nazvat - Jak hluboko jsme klesli. :sad01_anim:

Takkže - chutě do přesunu k čínským kopiím všecho možného.... 👩‍🌾

🤠🌂

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Důležití  ,členové, fóra - co jsou silní pouze na emailu za PC. 
Při osobním rozhovoru se neumíte ani představit.
To je vizitka odborného fóra 21 století...

Děkuji MK

Odesláno
Před hodinou, Kolda72 napsal:

Důležití  ,členové, fóra - co jsou silní pouze na emailu za PC. 
Při osobním rozhovoru se neumíte ani představit.
To je vizitka odborného fóra 21 století...

Děkuji MK

Kámo,neblázni.Tady je to fakt přísný.Raději koukej a uč se. 

• Dát hlas 1
Návštěvník eloga
Odesláno

To si ten kolda moh fak vopatřit aspoň Kásio bo toto měl zhovadilý šunt z kočičího zlata a z Kočinčíny. Mi jebne 🙃

Odesláno

Kluci! Slušně řečeno, doba je turbulentní. Bez nějakých invektiv.... Jak to tady do budoucna bude? Budou se zde vkládat pouze příspěvky týkající se hodinek Prim z NMnM vyrobených před červnem 2025? Jak všichni víme, dnes se v NMnM stále vyrábějí hodinky Prim, ale majitel už je MPM Quality. Netuším, jaké jsou záměry nové majitelky, ale předpokládám, že v nové produkci Prim dojde k prolnutí manufakturni výroby dílů hodinek a dílů z dovozu. Jak zde nastavíme pravidla? Myslím, že stejnou otázku si klade spousta místních členů. 

Odesláno

Bral som to tak, ze tie Koldove su z minulosti, tak urcite Cina. Novodobe....za mna Prim z NMnM su stale Prim a patria sem, aj ked ich vlastni MPM. A cinske skladacky sa mi nepacia a neberiem ich ako Prim.

Aj ked uz v predajni maju hodinky z oboch vyrob.

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...