Honza.manta Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Bohužel Accutronova kniha bude oficiální. Tohle jsou názvy, které vzešly z lidu a jsou jen používány kvůli nějakému rozlišení mezi námi primpacienty. Obávám se, že tam to nebude.
straspol Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Bohužel Accutronova kniha bude oficiální. Tohle jsou názvy, které vzešly z lidu a jsou jen používány kvůli nějakému rozlišení mezi námi primpacienty. Obávám se, že tam to nebude.No, tak to je nejvyšší čas na vydání vlastní publikace.
Honza.manta Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Gdi zatzchneme? Budu ze ztaráť o kramatygu.
Tea Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 No, tak to je nejvyšší čas na vydání vlastní publikace.Možná by stačila jen nějaká chronomagová příloha accutronovy publikace (třeba ve formě pdf ? podobně jako stanikuv/kibiho přehled kalibrů...)
straspol Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Jojo- něco jako vysvětlivky číselných kódů.
Návštěvník eloga Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Incabloc je starší odpružení setrvačky. Proto v Eltonu na hodinky s pýchou psali, že mají incabloc nebo elast blok(kalibry řady 50). KIF už neuvádějí - je to prostě standard. Incabloc byl u strojků kalibru 66 a 68 a to v provedení XX a XX.1. Takže podle toho opravdu nelze kategorizovat modely. Sorry. Jediný kalibr 50, který měl incabloc byly Orlíky - armáda to potřebovala, tak se peníze našly. Stejně jako se našly peníze na wolfram na rotor automatu pro letecké sporty.jasně, v pohodě, taky to nikde neprosazuju, je to jen u mě v šuplíku... ale s pýchou, **
p3k Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 (upraveno) No, tak to je nejvyšší čas na vydání vlastní publikace. Gdi zatzchneme? Budu ze ztaráť o kramatygu. ciwea že by se už začal dělat pořadník :-) Upraveno 20. října 2014 uživatelem p3k
straspol Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 ciwea že by se už začal dělat pořadník :-)Nooo, ale ještě nevíme kolik to bude stát. Sice jsme to na začátku odhadovali tak na tři kilča, ale když bude zájem, pod dva litry bych ten sešitek nedával. Ale pořadník klidně, ať prozkoumáme odbytovej trh...
bohus76 Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Jste wolové,ale nějaký doplňovací katalog v pdf by nebyl marný,jako lidé /pokud je chronomagor člověk :-) / lidem.
p3k Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Nooo, ale ještě nevíme kolik to bude stát. Sice jsme to na začátku odhadovali tak na tři kilča, ale když bude zájem, pod dva litry bych ten sešitek nedával. Ale pořadník klidně, ať prozkoumáme odbytovej trh...souhlasím s tímto postupem, bude to výhodné
Honza.manta Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Né, ale vážně, někde už tu je vlákno s našimi nestandardními názvy modelů primek, Vzhledem k tomu, že se Prim komunita víceméně rozrůstá, tak bych počkal na Velkovezírovu knihu a potom můžeme zkusit doladit a případně i domyslet naše obecné názvosloví různých modelů a publikovat to. Počkal bych na knihu z Mekky a potom ...
odjinud Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Odesláno 26. října 2014 Něco jako agentura pro uvádění románových příběhů na pravou míru? :-) Možná by stačila jen nějaká chronomagová příloha accutronovy publikace (třeba ve formě pdf ? podobně jako stanikuv/kibiho přehled kalibrů...)
Zelus Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Zdravím pánové - mohli by jste mi pomoci s identifikací těchto hodinek co se ke mě dostaly za pár kaček s nenošeným (koženým) řemínkem ve skvělém stavu? Případně mají nějakou cenu?
straspol Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Něco jako agentura pro uvádění románových příběhů na pravou míru? :-)Přesně !! Setapouch- sobý hnusec !!
CollectorX Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Zdravím pánové - mohli by jste mi pomoci s identifikací těchto hodinek co se ke mě dostaly za pár kaček s nenošeným (koženým) řemínkem ve skvělém stavu? Případně mají nějakou cenu?Kalibr 68, dělaly se i v reverzních barvách. černý cifr, bílé indexy a numera. Bez datového kroužku jsem je viděl taky, ve zlaceném pouzdře nikdy. Korunka tam nepatří. Podle mě pěkné hodinky, i když sběratelskou cenu asi nemají. Kdybych je dostal za 150,-, tak bych řekl dobrý. Odhaduji na 2. polovinu 80. let, prosím opravte mě.
Zelus Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Takže krom korunky je to původní? Jinak na zadní straně není vůbec nic - odklápěcí "dynko" je čistě stříbrné bez jakéhokoli vyraženého čísla :-( ale jinak tikají pěkně, pásek je uplně nenošen z lepené kůže.
CollectorX Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Ta korunka se mi fakt nezdá, vůbec mi nepřijde jako Prim. Spíš bych tam viděl něco takového. (Ale samozřejmě v lepším stavu). Jinak stav, řemínek - excelentní. Schovat, semtam nosit,Ať poradí ostatní, třeba se mýlím.
Jeronimo Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Takovou korunku jsem na Primkách neviděl. Uplně nedoléhá k pouzdru a má shozenou vnější hranu. Řemen vypadá na původní z Družstva Saturn n.p. Tím se hodnota hodinek nepatrně zdvihla Ale jinak jsou opravdu v krásném stavu.
CollectorX Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Tak mě napadlo, že by se ta korunka hodila na nějaký vintage Fliegeruhr
yao_ming Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) tak mam tu pro vas dalsi kousky k identifikaci. predem dekuji Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem yao_ming
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se