YPO Odesláno 22. dubna Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna a dole v komentářích: Mr G is the most underrated time piece. Absolutely more durable and accurate than Rolex omega Tudor
YPO Odesláno 25. dubna Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna A na gumě. Modrý cifr a spona vypadají dobře. 1
Postal80 Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna V 21. 4. 2025 v 8:27, YPO napsal: Nevím co na to říct Možná to je úlet, nebo vybočení z řady, případně močení proti větru. Prostě casio, který někdo ručně poskládal v japonsku z mimozemských materiálů a má to pro mě větší koule než breitlingy s etou za stopade. Významně fotit to nebudu a radši přiložím dílo které někdo už vytvořil. Jako velký úlet ale vnímám když v rybníku za barákem bydlí želva nebo co to je ? Jsou úplně boží. Velka gratulace. Dobře jsi udělal! @zelvy máme v rybníku taky. To víš nova doba
Postal80 Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna V 21. 4. 2025 v 10:49, Ondraj napsal: Musím sem dát svoji MR-G rodinku. No ty kraso. Hotovo. Bravo
YPO Odesláno 5. května Autor Nahlásit Odesláno 5. května (upraveno) A objevil se červený design award. A máma mi říká: "a ty to tady máš zabalený v nějakým hadru" Já sem pyšnej Upraveno 5. května uživatelem YPO 1
ATOM Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května V 22. 4. 2025 v 12:55, YPO napsal: a dole v komentářích: Mr G is the most underrated time piece. Absolutely more durable and accurate than Rolex omega Tudor A tak to jsou skoro vsechny quartzky Nicmene jsou skvele
YPO Odesláno 6. května Autor Nahlásit Odesláno 6. května Jo jo jsou fajn. Zkoušel jsem jak choděj spát, tak nejdřív se zastaví vteřinovka na 12 a ručky pořád makaj, po delší době se zarovnají i ručky na 12 a chrápou. Vlastně asi standard u ručkovejch casií. Protreky mi dělají to samé. Tady jsem vyškrábnul ještě jedno video nějakýho prodejce. Je to lepší než 1000 fotek.
ATOM Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května To pouzdro je pomalu slozitejsi jak mechanicky strojek
bandicoot Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Taková fíčura na tý sponě. To už skoro mohla bejt mikroregulace.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se