Přejít na obsah

Casio MRG-B2100D-1A /Kigumi/

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Tohle bylo dobrý ...

Ale odnesl jsem si něco jiného ... aneb jak narazit na Casio strop.

Je sobota a jsem sám :D 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno
před 20 hodinami, lub napsal:

člověk musel vyzkoušet už úplně všechno, aby dal přeskilo za casia :thumbsup_anim:.

Nevím co na to říct :D 

Možná to je úlet, nebo vybočení z řady, případně močení proti větru.

Prostě casio, který někdo ručně poskládal v japonsku z mimozemských materiálů a má to pro mě větší koule než breitlingy s etou za stopade. 

Významně fotit to nebudu a radši přiložím dílo které někdo už vytvořil.

Jako velký úlet ale vnímám když v rybníku za barákem bydlí želva :D nebo co to je ?

Návštěvník YPO
Odesláno

Ještě taková asi blbost, která mě baví.

Třetí den na ruce a ani exponovaném místě kde se to furt šmrdlá kov na kov není ani hovno.

Nesmrtelný to rozhodně nebude, ale ten matroš asi trochu funguje.

Návštěvník YPO
Odesláno
před 14 minutami, Ondraj napsal:

Musím sem dát svoji MR-G rodinku. 

Když na to tak koukám pohromadě, tak je skvělý, že se s tím člověk nemusí nijak srát - může si bez nastavování vzít na ruku cokoli dle momentální nálady. Geniální :D

Odesláno
před 11 minutami, YPO napsal:

Ještě taková asi blbost, která mě baví.

Třetí den na ruce a ani exponovaném místě kde se to furt šmrdlá kov na kov není ani hovno.

Nesmrtelný to rozhodně nebude, ale ten matroš asi trochu funguje.

Tu odolnost nemůžu úplně potvrdit, u DLC je to jinde. Ale třeba je u nového modelu materiál zase vylepšený. 

Návštěvník YPO
Odesláno

Jasný... je to furt titan .... to je kov který domrdáš hned.

Naštěstí titanu ty škrábance sluší vic než oceli.

Odesláno
před 16 minutami, YPO napsal:

Když na to tak koukám pohromadě, tak je skvělý, že se s tím člověk nemusí nijak srát - může si bez nastavování vzít na ruku cokoli dle momentální nálady. Geniální :D

Jj, stačí jim jen trochu světla a o víc se nestaráš. Když si vzpomenu na různé natahovače, honění vteřinovky, aby na 12 byla i minutovka v zářezu indexu, datumovku jsem radši ani nechtěl. O přesností a např. mechanické odolnosti radši nemluvím. 

Návštěvník YPO
Odesláno

Ty digitálky bych bral hned, ale už na to nevidím, to by byla jenom velká póza.:D

Jsou super.

Odesláno
před 3 hodinami, YPO napsal:

Nevím co na to říct :D 

Možná to je úlet, nebo vybočení z řady, případně močení proti větru.

Prostě casio, který někdo ručně poskládal v japonsku z mimozemských materiálů a má to pro mě větší koule než breitlingy s etou za stopade. 

Významně fotit to nebudu a radši přiložím dílo které někdo už vytvořil.

Jako velký úlet ale vnímám když v rybníku za barákem bydlí želva :D nebo co to je ?

Nemyslim ze by to byl ulet, nebo moceni proti vetru. Naopak, podle me racionalni rozhodnuti :) Dokonale bezudrzbove hodinky z kvalitnich materialu.

Nejak se mi nedari dohledat, jak vypada strojek.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
před 11 minutami, ATOM napsal:

jak vypada strojek.

Vůbec netuším  ... předpokládám nějaká plastová mrdka. Modul 5718.

Ale je tam 5 let záruka po registraci a vlastně i u prodejce, tak to nějak odpovídá délce mého dožití.:D

Upřímně si myslím, že v tomhle je ne lepší, ale hezčí stroj.

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno
před 4 minutami, Ondraj napsal:

tady nějaké staré MR-G

To vypadá důstojně:D

Ze strojku ani baterie strach nemám. Mám 10 let starý protreky a furt to maká.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...