Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, AndyAaron napsal:

@Juraj11 - pokud by ses chtel odvazat a nevadilo by ti zkusit neco jineho, tak rozhodne muzu doporucit thajske Wise. Kvalita zpracovani je prvotridni, designy nejsou vylozene zadna kopirka. Taky to neni za tasku hrusek jak cinan. Ale fakt to stoji za to. I kdyz teda velikostne mensi, ale treba si vyberes.

https://wisetimepiece.com/collections/adamascus

Koukal jsem na ně a jsou parádní a na lítačku a otloukání kapku škoda! A ty GMT mají 9075 !!! 

Odesláno

Ahoj, psal jsi i o Spinnaker.

Já jsem si že zvědavosti koupil Hull Diver. Prostě sem je chtěl vyzkoušet, líbil se mi červený cifr a  najednou je měli za rozumnou cenu.

Zpracování mě velmi mile překvapilo, jsou fakt masivní, neošizené. Srovnal bych to třeba s Tissot. Jsou to hodinky, o které se nebojím a nakonec je nosím nejvíc. 

Tyto opět v akci, je třeba připočítat clo. https://spinnaker-watches.com/products/hull-deep-grey-sp-5088-11?_kx=rkv_ysZa5MqWLKp0aikZknb-ALCUsCrm0PdYzHgWkms.NgqesC

20250512_100242.jpg

Odesláno
No ukaz co si kupil.

Jak to dojde,tak to sem hodím. Není to nic co jsem tu postoval.Byl to impulzivní nakup ,tak jsem zvědavej

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odesláno
Ahoj, psal jsi i o Spinnaker.
Já jsem si že zvědavosti koupil Hull Diver. Prostě sem je chtěl vyzkoušet, líbil se mi červený cifr a  najednou je měli za rozumnou cenu.
Zpracování mě velmi mile překvapilo, jsou fakt masivní, neošizené. Srovnal bych to třeba s Tissot. Jsou to hodinky, o které se nebojím a nakonec je nosím nejvíc. 
Tyto opět v akci, je třeba připočítat clo. https://spinnaker-watches.com/products/hull-deep-grey-sp-5088-11?_kx=rkv_ysZa5MqWLKp0aikZknb-ALCUsCrm0PdYzHgWkms.NgqesC
20250512_100242.thumb.jpg.f0b71a146a3cc6349d995d41da5cdf94.jpg

Už několikrát jsem na ně koukal. Trošku mi tam vadí ta absence lunety. Navíc měl jsem PAM a bojím se, že bych je asi dost srovnával

Odesláno (upraveno)

Za mna King Zelvy… safir, keramika, solidne ako tank. Mam ich uz 5 rokov a stale ma bavia. Na ruke kazdy weekend a kazdy vecer okolo domu. Beriem ich na kazdu dovolenku do vody. Nemam toho zrovna malo ale prave tieto stravia na ruke suverenne najviac casu. Tiez mam dve deti 13 a 3. Ani nespocitam kolko krat som ich odrbal o preliezky, hojdacky, trampoliny a neviem co este. Vizualne im to skor prospelo… 😄

IMG_1273.thumb.jpeg.518628065621a54233d41de72f3edc58.jpeg

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odesláno
V 12. 5. 2025 v 14:26, Juraj11 napsal:

Jak to dojde,tak to sem hodím. Není to nic co jsem tu postoval.Byl to impulzivní nakup ,tak jsem zvědavejemoji23.png

Už? 

Odesláno
Už? 

Jj.
Jak jsem psal impulzivní nákup,ale nelituju. To na co to chci plně splňují
Momentálně prošli zatěžkávací zkouškou v lázních-horká/studená voda,sauna,pára a vše v pohodě.
No a co se týče lumi,tak ta je neskutečná
Navíc díky tvaru pouzdra jsou na ruce krásně nízké a tím pádem i pohodlné.6207785f935ff09ba18c74a5de3314fa.jpg

1f5c1b81839eae0ef61276a7fa946f54.jpg

Odesláno
Takový trošku smutný konec příběhu

Neboj,to není konec
Příběh pokračuje,toto bylo jen rychlé řešení momentálního problému

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak se zase připomenu
Už jsem měl vloženo v košíku a to H.G.P. diver GMT,ale stále jsem se nerozhoupal

Do nejužšího výběru se dostali tři modely od tři značek .

A to právě H.G.P. DIVER GMT 200M AUTOMATIC DIVING WATCH - BLUE & BLACK "BATMAN"
8bb8952cd0b379c0cbdc35989aea1ae9.png
Potom Wolbrook Skindiver blue two tone
a9f7b4446523b97052ef445bd6dfe4ae.png

A nakonec ověřena klasika Steinbauer Ocean One GMT BLACK-RED. 2 Ceramic Diver Watch 42. U 39 se bojím ,že už by byly moc malé.7cc4cd0bbc6daad788278012e0b88e80.jpg

Všechny se mi líbí, ke každým něco mám a nemůžu se rozhodnout

Odesláno

Ahoj Jirko 🤗

Vybral bych možná ty Wolbrook (pro mě ideálně bez toho růžového zlata, pokud jsou – ale to je samozřejmě subjektivní). Je to pěkná homage na Glashütte SeaQ, které se mi náhodou hodně líbí, a zároveň je to něco trochu jiného…

Steinhart se mi vždycky spíš zdál jako kopie Rolad než jako skutečná homage… (doufám, že tím nikoho neurazím – ale určitě jo 🤣).

Batmany jsou asi taky v pohodě…

Jinak bych, za podmínek, o kterých píšeš, možná uvažoval i o nějakých ojetých Squale. Ty se mi vždycky zdály jako pěkné hodinky „na lítačku“.

Zdraví Davor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...