FantasticFabio Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Před hodinou, AndyAaron napsal: @Juraj11 - pokud by ses chtel odvazat a nevadilo by ti zkusit neco jineho, tak rozhodne muzu doporucit thajske Wise. Kvalita zpracovani je prvotridni, designy nejsou vylozene zadna kopirka. Taky to neni za tasku hrusek jak cinan. Ale fakt to stoji za to. I kdyz teda velikostne mensi, ale treba si vyberes. https://wisetimepiece.com/collections/adamascus Koukal jsem na ně a jsou parádní a na lítačku a otloukání kapku škoda! A ty GMT mají 9075 !!!
AndyAaron Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Jo, a maji i hodinky z damaskove oceli. Uz mam dva kamarady, co Wise maji a fakt pecka.
patrizzio Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Teraz sú v inzercii. Alebo nejaké LHC z druhej ruky?
Ander Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května A co toto. https://www.irisimo.cz/edox-80120-3nca-nin?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax - CZ - watches&utm_id=17794822467&gad_source=1&gad_campaignid=17335701003&gclid=Cj0KCQjwlYHBBhD9ARIsALRu09qdfgqHTKNqQfTN3T1VoHkqB2jnE_VjcfwmhSN4jrbzQ3TXTkt7hO8aApMBEALw_wcB 1
sodekcz Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Na lítačku bych to přestal řešit a vybral Citizeny ty zelené nebo jakékoliv jiné, Glycinky nebo Orientstary. 1
Mikesch Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Ahoj, psal jsi i o Spinnaker. Já jsem si že zvědavosti koupil Hull Diver. Prostě sem je chtěl vyzkoušet, líbil se mi červený cifr a najednou je měli za rozumnou cenu. Zpracování mě velmi mile překvapilo, jsou fakt masivní, neošizené. Srovnal bych to třeba s Tissot. Jsou to hodinky, o které se nebojím a nakonec je nosím nejvíc. Tyto opět v akci, je třeba připočítat clo. https://spinnaker-watches.com/products/hull-deep-grey-sp-5088-11?_kx=rkv_ysZa5MqWLKp0aikZknb-ALCUsCrm0PdYzHgWkms.NgqesC
Juraj11 Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května No ukaz co si kupil.Jak to dojde,tak to sem hodím. Není to nic co jsem tu postoval.Byl to impulzivní nakup ,tak jsem zvědavejSent from my iPhone using Tapatalk
Juraj11 Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května Ahoj, psal jsi i o Spinnaker. Já jsem si že zvědavosti koupil Hull Diver. Prostě sem je chtěl vyzkoušet, líbil se mi červený cifr a najednou je měli za rozumnou cenu. Zpracování mě velmi mile překvapilo, jsou fakt masivní, neošizené. Srovnal bych to třeba s Tissot. Jsou to hodinky, o které se nebojím a nakonec je nosím nejvíc. Tyto opět v akci, je třeba připočítat clo. https://spinnaker-watches.com/products/hull-deep-grey-sp-5088-11?_kx=rkv_ysZa5MqWLKp0aikZknb-ALCUsCrm0PdYzHgWkms.NgqesCUž několikrát jsem na ně koukal. Trošku mi tam vadí ta absence lunety. Navíc měl jsem PAM a bojím se, že bych je asi dost srovnával Sent from my iPhone using Tapatalk
Vortex-Tempus Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května (upraveno) Za mna King Zelvy… safir, keramika, solidne ako tank. Mam ich uz 5 rokov a stale ma bavia. Na ruke kazdy weekend a kazdy vecer okolo domu. Beriem ich na kazdu dovolenku do vody. Nemam toho zrovna malo ale prave tieto stravia na ruke suverenne najviac casu. Tiez mam dve deti 13 a 3. Ani nespocitam kolko krat som ich odrbal o preliezky, hojdacky, trampoliny a neviem co este. Vizualne im to skor prospelo… Upraveno 12. května uživatelem Vortex-Tempus
FantasticFabio Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května V 12. 5. 2025 v 14:26, Juraj11 napsal: Jak to dojde,tak to sem hodím. Není to nic co jsem tu postoval.Byl to impulzivní nakup ,tak jsem zvědavej Sent from my iPhone using Tapatalk Už?
Juraj11 Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května Už? Jj.Jak jsem psal impulzivní nákup,ale nelituju. To na co to chci plně splňujíMomentálně prošli zatěžkávací zkouškou v lázních-horká/studená voda,sauna,pára a vše v pohodě.No a co se týče lumi,tak ta je neskutečná Navíc díky tvaru pouzdra jsou na ruce krásně nízké a tím pádem i pohodlné. Sent from my iPhone using Tapatalk
Juraj11 Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května Dufam ze tato cina bola hlboko pod 10k.Neboj,bylaSent from my iPhone using Tapatalk
Juraj11 Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května Takový trošku smutný konec příběhu Neboj,to není konecPříběh pokračuje,toto bylo jen rychlé řešení momentálního problémuSent from my iPhone using Tapatalk
Juraj11 Odesláno 9. června Autor Nahlásit Odesláno 9. června Tak se zase připomenu Už jsem měl vloženo v košíku a to H.G.P. diver GMT,ale stále jsem se nerozhoupalDo nejužšího výběru se dostali tři modely od tři značek .A to právě H.G.P. DIVER GMT 200M AUTOMATIC DIVING WATCH - BLUE & BLACK "BATMAN"Potom Wolbrook Skindiver blue two toneA nakonec ověřena klasika Steinbauer Ocean One GMT BLACK-RED. 2 Ceramic Diver Watch 42. U 39 se bojím ,že už by byly moc malé.Všechny se mi líbí, ke každým něco mám a nemůžu se rozhodnout Sent from my iPhone using Tapatalk
Hector_24 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Ahoj Jirko Vybral bych možná ty Wolbrook (pro mě ideálně bez toho růžového zlata, pokud jsou – ale to je samozřejmě subjektivní). Je to pěkná homage na Glashütte SeaQ, které se mi náhodou hodně líbí, a zároveň je to něco trochu jiného… Steinhart se mi vždycky spíš zdál jako kopie Rolad než jako skutečná homage… (doufám, že tím nikoho neurazím – ale určitě jo ). Batmany jsou asi taky v pohodě… Jinak bych, za podmínek, o kterých píšeš, možná uvažoval i o nějakých ojetých Squale. Ty se mi vždycky zdály jako pěkné hodinky „na lítačku“. Zdraví Davor
Spongebob Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Wolbrooky super..mame je doma! A není to homage..postuduj historii 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se