Friedrich Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Zdravím. Před lety se mě kamarádka zeptala na "nezničitelný hodinky, který ji vydrží dlouho a přežijí všechno". Poradil jsem jí G-Shocky, vybrala a koupila si bílé. Nedávno se zmínila, že je asi bude muset vyhodit nebo vyměnit, protože čas se už na nich podepsal a houbičkou s mýdlem, původní vzhled prý už nejde vrátit. Dotaz na vás, G-experten ... šlo by to nějak vyčistit aby bílá, bílá byla ? Za funkční rady, předem díky.
orol Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Vyměnit pásek a obrubu zvanou bezel. Ale spíš bych uvažoval o nových bílých a tyto ponechal do drsných podmínek
lub Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června parádní patina aka siamská kočka bych dal do vitríny a s radostí vybíral nové
t2 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Na nový bezel a pásek bych se zkusil informovat přímo ve Fastu.
Friedrich Odesláno 3. června Autor Nahlásit Odesláno 3. června Takže něco jako dát je do pračky s prádlem na 30 nebo vzít kartáč a drhnout, nebude fungovat ? No dobrá, našel jsem zatím tento web na převlečení kabátu: https://www.watchband-shop.com/search/?qs=G-7900 Co je Fast ?
orol Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Cena náhradních dílů bude přes 50% ceny nových hodinek s podobnými parametry
sodekcz Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Protože je špína zažraná ... a to z toho nedostaneš.
t2 Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června V 3. 6. 2025 v 9:35, Friedrich napsal: Co je Fast ? Fast čr je ofiko servis a dovozce .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se