Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Strojek z Molnií by měl pasovat do pouzdra Marina Militare :)

A jak je to s ruckami? Moje "Luminor" MM (s mimostredkou na pozici 9) maji prave rozbity strojek, tohle by pro ne bylo to prave! Molnija strojek by jim dodal ten pravy vintage vzhled. Mate s tim nekdo zkusenost? Nekde se to tu uz tusim mihlo, zkusim to najit.

Odesláno
Jsou to molnie v původním pouzdře a s přiletovanýma úchytama na řemen. Jak to půjde, nafotím.

no, už začínám stříhat ušima :worried_anim:

těším se na foto, pak uvidím, zda je budu muset mít :thumbsup_anim:

Odesláno
jsem smrtelne nemocnej (obvyklej trojboj teplutka-kasilek-rymicka)

mexická prasečí???? :lol2:

Hele...asi tu zapadla ta otázka....KDE se nechá sehnat ten rámeček......chci takýýýýýýýýý.......... :wub:

Odesláno

Vy jste jak hmyz :)

Že já nebyl zticha :) Je to něco zhruba takovýho:

A ten nádražáckej rámeček se shání pitomě - ale občas proběhne nějakej aukrem. A když máš štěstí a nikdo si ho moc nevšimne, tak se dá koupil celkem levně.

post-291-1241546668.jpg

Odesláno
Vy jste jak hmyz :)

Že já nebyl zticha :) Je to něco zhruba takovýho:

A ten nádražáckej rámeček se shání pitomě - ale občas proběhne nějakej aukrem. A když máš štěstí a nikdo si ho moc nevšimne, tak se dá koupil celkem levně.

Jo to máš pravdu, taky ten rámeček nějakou dobu sháním.

Co se týká náramkových, tak mám doma troje Uraly které mají upravené strojky Molnií.

Dva kousky s centrální vteřinovkou a jeden bez vteřinovky. Jsou to pohodové a poměrně přesné hodinky, jediný problém jsou pouzdra. Bohužel vodotěsnost a prachotesnost je nulová a navíc jsou strašně náchylný na poškrábání.

Návštěvník tolja
Odesláno
Jo to máš pravdu, taky ten rámeček nějakou dobu sháním.

Co se týká náramkových, tak mám doma troje Uraly které mají upravené strojky Molnií.

Dva kousky s centrální vteřinovkou a jeden bez vteřinovky. Jsou to pohodové a poměrně přesné hodinky, jediný problém jsou pouzdra. Bohužel vodotěsnost a prachotesnost je nulová a navíc jsou strašně náchylný na poškrábání.

Taky mám dva kousky.

post-953-1242063673.jpg

A tady jsou moje drážní cibule, podle čísla je strojek z roku 1954.

post-953-1242063792.jpg

post-953-1242063798.jpg

post-953-1242063805.jpg

Odesláno

Chlapi, ako som uz pisal, tieto CSD Molnije mam aj ja. Maju krasne zachovany strojcek a idu velmi presne, ale mam uplne zniceny cifernik. Neda sa to vycistit. Uvazoval som nad novym (netusim odkial), alebo by som vycistil ten stary na kov a potom tam dako nahodil nove indexy. Mate s tym dakto skusenost? Alebo daku radu?

Odesláno (upraveno)

Jedna jediná rada - sehnat ještě jedny se zachovalým ciferníkem. Mám stejný problém.

Edit: tyhle ciferníky se fakt skoro nedají vyčistit. Ti Rusáci to tiskli snad bramborovým tiskátkem, protože barva vůbec nedrží. A navíc je ciferník pokrytý vrstvou bezb. laku, který za ta léta úplně vyschnul, zpuchřel a špína se tak dostala jakoby pod něj.

Upraveno uživatelem Karlos

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...