Karlos Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Strojek z Molnií by měl pasovat do pouzdra Marina Militare A jestli chceš, nějaké Molnie předělané na náramkové bych možná měl
Gilius Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 A jestli chceš, nějaké Molnie předělané na náramkové bych možná měl můžeš postnout fotku???? Prosím.......
skalis Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Strojek z Molnií by měl pasovat do pouzdra Marina Militare A jak je to s ruckami? Moje "Luminor" MM (s mimostredkou na pozici 9) maji prave rozbity strojek, tohle by pro ne bylo to prave! Molnija strojek by jim dodal ten pravy vintage vzhled. Mate s tim nekdo zkusenost? Nekde se to tu uz tusim mihlo, zkusim to najit.
Karlos Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Jsou to molnie v původním pouzdře a s přiletovanýma úchytama na řemen. Jak to půjde, nafotím.
Gilius Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Molnija v ramecku...? kdyby to Gilius vzdal, ja mam zajem...! já je chci jen vidět.....
Arthur N. Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Jsou to molnie v původním pouzdře a s přiletovanýma úchytama na řemen. Jak to půjde, nafotím. no, už začínám stříhat ušima těším se na foto, pak uvidím, zda je budu muset mít
Karlos Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 (upraveno) A co tohle: mám k nim několik různých ciferníků na výběr A pochlub se těma svýma. Upraveno 5. května 2009 uživatelem Karlos
Gilius Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 fotkyfotkyfotkYfotKYfoTKYfOTKYFOTKY..........please.......
Gilius Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 jsem smrtelne nemocnej (obvyklej trojboj teplutka-kasilek-rymicka) mexická prasečí???? Hele...asi tu zapadla ta otázka....KDE se nechá sehnat ten rámeček......chci takýýýýýýýýý..........
Karlos Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Vy jste jak hmyz Že já nebyl zticha Je to něco zhruba takovýho: A ten nádražáckej rámeček se shání pitomě - ale občas proběhne nějakej aukrem. A když máš štěstí a nikdo si ho moc nevšimne, tak se dá koupil celkem levně.
Karlos Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Korunka je zatím v šuplíku Tohle byla jen taková předprodukční zkouška A chtěli jste fotky... Já zítra něco složím a nafotím.
Gilius Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Korunka může vypadat nějak takhle: To je ale nádhera........
skalis Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Nez to zapadne, jak je to s temi ruckami? Jsou tyhle Molnija strojky kompatibilni s Unitasem?
Karlos Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Jo tak tohle nevím. Ale můžu změřit průměry hřídelek na strojku. Mám jen obyčejnou šupleru, s tou jde měřit na 5 setin, snad to bude stačit.
SAS Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Vy jste jak hmyz Že já nebyl zticha Je to něco zhruba takovýho: A ten nádražáckej rámeček se shání pitomě - ale občas proběhne nějakej aukrem. A když máš štěstí a nikdo si ho moc nevšimne, tak se dá koupil celkem levně. Jo to máš pravdu, taky ten rámeček nějakou dobu sháním. Co se týká náramkových, tak mám doma troje Uraly které mají upravené strojky Molnií. Dva kousky s centrální vteřinovkou a jeden bez vteřinovky. Jsou to pohodové a poměrně přesné hodinky, jediný problém jsou pouzdra. Bohužel vodotěsnost a prachotesnost je nulová a navíc jsou strašně náchylný na poškrábání.
sla.petr Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 tohle jsou molnije ČSD po dědovi, jdou pořád přesně ( cca do 3 sek. za den ) , celkový stav odpovídá nošení po mnoha letech
Návštěvník tolja Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 Jo to máš pravdu, taky ten rámeček nějakou dobu sháním. Co se týká náramkových, tak mám doma troje Uraly které mají upravené strojky Molnií. Dva kousky s centrální vteřinovkou a jeden bez vteřinovky. Jsou to pohodové a poměrně přesné hodinky, jediný problém jsou pouzdra. Bohužel vodotěsnost a prachotesnost je nulová a navíc jsou strašně náchylný na poškrábání. Taky mám dva kousky. A tady jsou moje drážní cibule, podle čísla je strojek z roku 1954.
Bask Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 Chlapi, ako som uz pisal, tieto CSD Molnije mam aj ja. Maju krasne zachovany strojcek a idu velmi presne, ale mam uplne zniceny cifernik. Neda sa to vycistit. Uvazoval som nad novym (netusim odkial), alebo by som vycistil ten stary na kov a potom tam dako nahodil nove indexy. Mate s tym dakto skusenost? Alebo daku radu?
Karlos Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 (upraveno) Jedna jediná rada - sehnat ještě jedny se zachovalým ciferníkem. Mám stejný problém. Edit: tyhle ciferníky se fakt skoro nedají vyčistit. Ti Rusáci to tiskli snad bramborovým tiskátkem, protože barva vůbec nedrží. A navíc je ciferník pokrytý vrstvou bezb. laku, který za ta léta úplně vyschnul, zpuchřel a špína se tak dostala jakoby pod něj. Upraveno 11. května 2009 uživatelem Karlos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se