michalval Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Zkusím i zde, kdyby náhodou: Prodám špičkové kimono od značky Tokaido - Kata Master Sen-spark Made in Japan velikost 185 neboli 6 1/2 , schválené WKF, zakoupené v ČR před 4 měsíci, stav 99%, měl jsem na sobě 5x zakoupeno zde Límce i lemy jsou čisté bílé, jedinou vadou je pár teček vzadu na kalhotách - viz. foto, normálně skrytých pod kabátem. Kimono je lehké a přitom pevné, vhodné pro kata, s perfektním snap efektem. Po několikerém vyprání se už nebude srážet, bohužel je mi po vyprání malé v průramcích. Záruka ještě 18 měsíců, faktura k dispozici. Pošlu poštou nebo osobní odběr v Liberci. Michal 602 438 606
M.K. Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Ahoj, myslím že Ti chybí cena, pokud nejsem slepej..?
michalval Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června V 10. 6. 2025 v 16:36, M.K. napsal: Ahoj, myslím že Ti chybí cena, pokud nejsem slepej..? Jsem to ale nemehlo, máš pravdu, díky za upozornění a omlouvám se. Cena je 3.900,- Kč.
michalval Odesláno 4. října Autor Nahlásit Odesláno 4. října Je vážně jako nové a je super. 2.990,- Kč
Doporučené příspěvky