jardab Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 Hele mám do přírody starý dobrý Suunto Vector, NEDÁM NA NĚ DOPUSTIT !!! Suunto jsou f týdle branži profíci a jejich osobní outdoor počítače nemaj konkurenci. A navíc jsou prověřeny i cestováním do jiných galaxii
divotvorca Odesláno 21. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2009 SUUNTO CORE. Počul som o nich všeličo, ale páčia sa mi. Teraz som ale čítal recenziu a výdrž batérie 1 -3 mesiace je strašne málo. Chápem MATRIX DOT display niečo žere, niečo aj el. kompas a tlakové čidlo. Ale nosiť stále náhradnú baterku. Ako je naozaj ??? Má niekto skúsenosti s výdržou batérie ??? Tejto problematike som venoval viac casu...respektive vsetkym problemom ktore sa dotykali Suunto Core modelov. Podla vyhlaseni vyrobcu su chyby opravene a Core uz funguju ako maju. Takze idem rozhodne do nich..len az po statniciach budu na ruke Hmma ta baterka...nemsusi zasielat do servisu..vymenis si ju sam.. vcelku prijemne +
divotvorca Odesláno 27. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2009 tak nakoniec som sa rozhodol pre X6m...s inym remencekom
divotvorca Odesláno 20. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Tak sem pridam nakoniec vysledok mojej volby: Suunto X6m s kovovym remencekom: v reale vyzeraju lepsie ako som ocakaval
Dingo Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Tak sem pridam nakoniec vysledok mojej volby: Suunto X6m s kovovym remencekom: Parádní hodinky, gratuluju, ať dobře a dlouho slouží. Mimoto, vítej do klubu Suunto. Já nosil Observer ~6 let, k naprosté spokojenosti, než jsem loni přesedlal na Certiny DP Podium. Ono to občas chce změnu.
nAscA Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 divotvorca: zajimave hodinky. Gratuluji, at dobre slouzi. Docela se mi libi, jen nalevo se mi nelibi, ze ten display neni soumerny diky tem ikonam.
divotvorca Odesláno 21. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2009 divotvorca: zajimave hodinky. Gratuluji, at dobre slouzi. Docela se mi libi, jen nalevo se mi nelibi, ze ten display neni soumerny diky tem ikonam. ak mam pravdu povedat ani som si to velmiu nevsimol..ako tak teraz na to pozeram mas pravdu..ale ikonky su strieborne, pekne to vyzera a je to ok Parádní hodinky, gratuluju, ať dobře a dlouho slouží. Mimoto, vítej do klubu Suunto. Já nosil Observer ~6 let, k naprosté spokojenosti, než jsem loni přesedlal na Certiny DP Podium. Ono to občas chce změnu. dakujem za privitanie povodne som premyslal nad observermi..nakoniec vyhrali X6..ale remienok je z observeru hej hej...zmena..nosil som doteraz primky a polari
Gilius Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 gratulace.....akorát...na mne jsou moc vyleštěné......jakoby si hrály na něco jiného,než na to,co jsou.....jestli mne chápete?
afrikab Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 A navíc jsou prověřeny i cestováním do jiných galaxii Ale puvodne nosil G-Shocky. Ze by mu v nich dosla za tech par let baterka?
Gilius Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 pokud bych si měl vybrat,tak pokud Suunto,tak X10
nAscA Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Ale puvodne nosil G-Shocky. Ze by mu v nich dosla za tech par let baterka? Jj puvodne meli DW-8300 (obcas se jim kvuli tomu rika Stargate), pak mel cely tym Suunto Vector a nadrizeni nejaky vyssi model. A ke konci myslim upgradovali vsichni.
divotvorca Odesláno 22. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2009 pokud bych si měl vybrat,tak pokud Suunto,tak X10 od nich ma odradila nutnost casteho nabijania...pri vyuziti GPS a pre mna funkcia ktoru nie velmi potrebujem gratulace.....akorát...na mne jsou moc vyleštěné......jakoby si hrály na něco jiného,než na to,co jsou.....jestli mne chápete? material je lestena ocel...v reale niesu az take...moze za to trosku moja uprava fotiek...a takto ich mozem nosit von a aj na slusnu akciu bez toho aby nezapadli
Gilius Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 od nich ma odradila nutnost casteho nabijania...pri vyuziti GPS a pre mna funkcia ktoru nie velmi potrebujem mno...když už hračku,tak pořádnou,ne??? O tomhle ABC hodinky jsou......a spoustě funkcích.......tohle prostě mechanika neumí a umět nebude ......
divotvorca Odesláno 23. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2009 to mas pravdu....keby maju design ako X6m nevaham...ale nemaju takze nic nebolo mozno nove suunto elementum bude take...apson co som zatial nasiel
alois Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 ahoj...ja mel SUUNTO VECTOR a ALTIMAX...posledni kousek je CORE ORANGE - ale s paskem black light.... je to uplne novy kus - novy firmware...za 3 tydny zadny problem....jen ten displej neni opravdu moc citelny....v interieru....v exterieru a na primem slunci je vse krasne citelne.... hodne zazitku preji vsem Alois
divotvorca Odesláno 15. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Heh dakujem, nad core som uvazoval...ale mali neake chby co sa podla vsetkeho napravilo uz v novych seriach...ale zdali s ami na ruku neake velke. Iked ani X6 niesu prave malinke.. O 7dni su statice a potom uz budem moct konecne nosit tu paradu...sa neviem dockat...ln este bude piplacka s nastavenim toho remenceku..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se