911 Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 A kdo píše, že něco určuju, ty chytráku? Nauč se číst. Tyhle ubohý pravičácký manýry mi tady fakt začínají vadit. Politiku cpi do svých názorů, moji motivaci nech na pokoji. Mě žádná politika nezajímá. Jestli jsi to náhodou nepochopil, tak tím celým mám na mysli lidskou blbost. Doufám, že teď už máš jasno. no koukam ze problem s pochopenim psaneho textu mas ty. na otazku, jestli by se mel mit dobre tenista odpovidas, "ne nemel by se mit dobre" si preci co si napsal a pak se zkus zamyslet. je mi putna jaky mas motivace, ale napsals to proste divne. pokud nekdo dela neco, co ostatni oceni, tak at se ma dobre. a je mi jedno jestli sbira hov** nebo leci lidi nebo maluje.
Jozka Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Jen tak mimochodem: Četl jsem rozhovor s Horáčkem, co dřív vlastnil Fortunu. Že prý si koupil nejmenované hodinky (IWC) za cca milion a půl. Za den mu udělaly plus 10 minut a v hodinářství mu po několika opravách řekli, že s tím už nejde nic dělat ... Zlatý Primky.
Viktor Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Jen tak mimochodem: Četl jsem rozhovor s Horáčkem, co dřív vlastnil Fortunu. Že prý si koupil nejmenované hodinky (IWC) za cca milion a půl. Za den mu udělaly plus 10 minut a v hodinářství mu po několika opravách řekli, že s tím už nejde nic dělat ... Zlatý Primky. Nevěřil bych všemu, co si přečteš.
cortes1990 Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 TIE ceny este na zaciatku tak to je uplne mimo...... autore skontroluj si to predtym ako to pustis do sveta
mechano Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Nevěřil bych všemu, co si přečteš. To je minimálně na zdvořilý údiv.
HROCH Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 jsem vazeni pratele rad ze mam rad hodinky ne kvuli cene
Jay Doll Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Jen tak mimochodem: Četl jsem rozhovor s Horáčkem, co dřív vlastnil Fortunu. Že prý si koupil nejmenované hodinky (IWC) za cca milion a půl. Za den mu udělaly plus 10 minut a v hodinářství mu po několika opravách řekli, že s tím už nejde nic dělat ... Zlatý Primky. Většina rozhovorů se dá najít dnes i na webu. Mohl by jsi prosím na tento nějak odkázat? Taky jsem toho o něm četl mnoho, pokud vím tak snad má nějaké IWC Perpetual Calender (nevím přesně jaké), ale o předcházení o deset minut slyším poprvé. Příjde mi to jako nesmysl, obzvlášť tohle: "v hodinářství mu po několika opravách řekli, že s tím už nejde nic dělat". Jakékoliv IWC s komplikacemi typu věčný kalendář, tourbillon či repeticí se posílají na opravy do Schaffhausenu, protože si málokterý autorizovaný servisman troufne a to sahat. Tak mi to bylo řečeno. Navíc IWC by nikomu nenechalo hodinky s takovou nepřesností - potrpí si na vyšší přesnost než povoluje COSC a určitě by je vzali zpět už kvůli svému jménu. Howgh
African Odesláno 15. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Tento rozovor s Horáčkem je uveřejněn v nějákým starším číslem Watch magazinu a tam moc něvěřím, že by si vymýšleli. Opravdu tam zmínil, že jedny s jeho nej jsou IWC Da Vinci Perpetual Chrono, které ovšem s jeho překvapením dělají +- dost minut denně. Ale o tom, že by je dával opravovat tam nic neříkal. Myslím si, že by je stačilo seřídit, ale Horáček tipuji, má asi jiné starosti.
cali Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Ze sa IWC za mega mozu opozdit o desat minut za tyzden, tomu by som kludne veril, ale tomu ze by s tym IWC odmietalo nieco spravit ani omylom. Skor by mu dali nove hodinky, nez by nieco take vyhlasili. (Netvrdim ze ta oprava bude za dve stovky ... pokial by teda nebola v ramci zaruky)
long Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 Pardon, neci opravdu používat neslušné výrazy, ale tohle individum je fakt příšerně ubohje čur... Jednou bych chtěl bejt taky tak hustej, na krku bych klidně zvládl nosit i masku za Avie. Dostávám křeč do prstů, přestávám vnímat a doufám, že se brzy naplní Einsteinova slova o zbraních ve třetí světové válce... No klucíííííííííííííííííííííííííííí nebyl jsem tady cca Měsíc a dost to tady zhrublo, také jsem překvapen ''výlevy třeba zde v tomto příspěvku stejně tak jako dalších tohoto člena. Proč mu někdo kdo ho znáte nedomluvíte??? Jsem tímto příspěvkem také ''pravičák''??? hrůza Člověče ty jsi mě vůbec nepobavil ! p.s. P.Horáček by hodinky, které se mu zpožďují týdně o 10 minut nenosil, nebojte
Viktor Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 IWC má vlastní standard přesnosti v intervalu nula až +7 s/den, na rozdíl od COSC netolerují u svých hodinek zpožďování. Takže je to celý divný, ale kdo ví, co Horáček vlastně řekl a co potom vyšlo tiskem... BTW, modely Da Vinci se mi vůbec nelíbí a Horáčkovi by určitě spíš slušely Portuguese nebo vintage Ingenieury.
B.F.G. Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 No klucíííííííííííííííííííííííííííí nebyl jsem tady cca Měsíc a dost to tady zhrublo, také jsem překvapen ''výlevy třeba zde v tomto příspěvku stejně tak jako dalších tohoto člena. Proč mu někdo kdo ho znáte nedomluvíte??? Jsem tímto příspěvkem také ''pravičák''??? hrůza Člověče ty jsi mě vůbec nepobavil ! p.s. P.Horáček by hodinky, které se mu zpožďují týdně o 10 minut nenosil, nebojte Možná jsem nikoho pobavit nechtěl? Možná mi jen vadí jen některá takzvaná kultura? No jo jsem divnej, mám navíc dvě hlavy...
B.F.G. Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2009 IWC má vlastní standard přesnosti v intervalu nula až +7 s/den, na rozdíl od COSC netolerují u svých hodinek zpožďování. Takže je to celý divný, ale kdo ví, co Horáček vlastně řekl a co potom vyšlo tiskem... BTW, modely Da Vinci se mi vůbec nelíbí a Horáčkovi by určitě spíš slušely Portuguese nebo vintage Ingenieury. Možná s nima napřed klepl do vany, nebo mu spadly na zem, nebo kdo ví co. Nejlíp se ho zeptat osobně. Nedokážu si představit, že by jakýkoliv model Da Vinci odešel od výrobce v jiném než dokonalém stavu. Da Vinci jsou podle mě dost líbivé. Některé modely dokonce lechtají tuhle kategorii hodinek.
neon Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 pokial viem tak najdrahsie hodinky su tieto za 25 000 000 USD: http://thelongestlistofthelongeststuffatth...expensive9.html
B.F.G. Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 pokial viem tak najdrahsie hodinky su tieto za 25 000 000 USD: http://thelongestlistofthelongeststuffatth...expensive9.html Spíš než hodinky to ve mě evokuje olepený bombón. Adept na výherce kategorie neojšklivější hodinky.
neon Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2009 ani mne sa vobec nepacia... skusal som najst aky maju kaliber ale nepodarilo sa to by ma dost zaujimalo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se