patrizzio Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Takže sa to podarilo. A môžme pokračovať, že? 1
hreba Odesláno 28. srpna Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna Po dohodě s Bertem to dám ještě nahoru. Cílová částka se vybrala, nicméně sem přidám část poslední aktuality z Donia, proč to ještě posouvám nahoru. Díky všem, co pomáháte. Sbírka ale běží ještě 40 dní – a pokud by se podařilo vybrat více, mohla bych si dovolit věci, které jsem si zpočátku ani neuvědomila, jak moc potřebuji: bezbariérovou koupelnu speciální oblečení na vozík popruhy pro zvedání a přesuny doplňky stravy a zdravotnické potřeby… Můj stav se bohužel zhoršuje… Častěji padám, jsem vyčerpaná – a to nejen fyzicky. Důsledky si začínáme naplno uvědomovat až teď – já i moji nejbližší. Všichni jsme unavení. Teprve teď na nás plně doléhá, jak vážná situace opravdu je. A ano, mám strach z toho, co bude dál – co všechno už nebudu moct dělat… Ale není to sebelítost. Je to realita. Tvrdá, bolavá, ale skutečná. Díky vaší pomoci ale vzniká naděje. Vybraná částka už teď mění můj život. A pokud můj příběh osloví ještě další lidi a sbírka poroste, můžeme společně změnit ještě víc. A nezapomínejme – žijeme tady a teď. Žijme přítomností. Radujme se z maličkostí. Netrapme se tím, co stejně nemůžeme změnit. Všem posílám minimum starostí a maximum radostí. Děkuju, že v tom se mnou jste.
hreba Odesláno 2. září Autor Nahlásit Odesláno 2. září Ahoj, i když už se vybralo, rozhodl jsem se ještě trochu podpořit. Po dohodě s Bertem sem dávám proklik na aukci, jejíž výtěžek půjde Katce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se