Solon Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna Ahojte, dlhsiu dobu pozeram (a este minimalne pol roka pozerat budem) Superocean Heritage od Breitlingu. Samozrejme najnovsia varianta je super - tensi case, inhouse movement, atd. No a medzi spominane vyhody mi predajca vychvalil novy mesh - vraj je daleko lepsi a prijemnejsi ako ten stary - stary vraj trhal chlpy na zapasti.... Moj problem je, ze pozeram variantu v bicolore ciernu a zlatu - a tie novsie robia (zatial) len v kombinacii s rose gold, kdezto ja hladam variantu so zltym zlatom, ktoru u starsich maju. A tu su teda 2 otazky ktore mi mozno otvoria moznosti - vie niekto potvrdit / vyvratit to info, ze starsi mesh nema bohvieaku kvalitu? Vie niekto preverit, ci je mozne pouzit novsi na starsie modely? (myslim ze najnovsia varianta Omega AT to ma presne tak, ze novsi tah na starsie modely clovek proste "neobuje") Dik za rady a nazory.
Ondazz Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna starsi naramek je mi uplne v pohode, me to nic netrha. na novym tahu je motyli spona, coz me naopak picha do zapesti. starej na novy hodinky nejspis nepujde kvuli delce nozicek a ja bych rekl ze starsi je tlustsi a to by se ani nehodilo. ten prilehlej novej naramek je proste jinej styl kterej ma taky nevo do sebe. 1
Campino Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna (upraveno) Mne mesh na B20 tiež chlpy netrhá a podľa mňa je výborný vrátane preklápacej spony ( na motýle moc nie som a či sa to hodí na divery je tiež otázka- neviem ako je to s mikroreguláciou)… Pokiaľ ide o strojček B31 pozor- nie je to inhouse, je to len upravená Sellita. B20 je v tomto smere tiež v podstate inhouse v spolupráci s Tudorom, spoľahlivosť overená…Modely s B20 sa už aktuálne nevyrábajú, takže porozmýšľaj čo sú pre teba priority, takže s kúpou bico sa v prípade B20 možno treba rozhýbať prajem ti aby si sa dobre rozhodol Upraveno 15. srpna uživatelem Campino 3
Radek Cigi Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Já taky nemám žádný problém se starším mesh tahem. Je pohodlný a líbí se mi. A stejně jako kolegové taky nemusím "motýla". B31 vyvíjel Breitling se Sellitou společně - aspoň tak jsem to četl...
PetrSefl Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Přesně, B31 není in-house, ale Sellita u které si to Breitling zadal, měl by mít stejný základ se strojkem TH31 od TH. B20 dělal Kenissi, který dělá strojky pro Tudor, Chanel, TH a další. Ja měl před lety první SOH v 46, na kaučuku se vzorem Meshe, s leštěnou překlápěcí sponou, která byla kvalitativně na úrovni spony od Rolexu. Měl jsem na ruce několikrát mesh na stejných hodinkách (kamarád), vypadá to dobře, ale řezalo to na ruce a za chlupy to tahalo, ten kaučuk byl asi jeden z nejpohodlnějších, co jsem na hodinkách zažil, plus perfektní mikroregulace (je jiná než se dává k meshi). Až zvažuji, že bych stejné, akorát už s keramikou nabral zpět v 42, novější 40ky s B31 jsem ještě naživo neviděl a na ruce neměl, ale podle fotek už je tam ta novější spona. A ten kaučuk je taky hezký, jen 100x pohodlnější.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se