jnm Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Zdravím, neměl byste někdo tip na hodináře/ství, kde by daly trochu dokupy tyhle hodinky? Byly na ruce skoro 15 let nonstop, jsou "jen" sešlé, poškrábané, prostě oblíbené (navíc s určitým emocionálním poutem), a rádi bychom jim trochu prodloužili život. Nejlépe tip podložený osobní zkušeností. Ideálně Čechy (zejm. cokoliv na západ od Prahy), ale nebráním se tipům ani jinde. Předem díky moc!
Návštěvník eloga Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna (upraveno) Také jsem se po této dánské zajímavosti kdysi koukal. ale pak jsem usoudil, že to je marketing a nic skutečného v tom nevězí.Je vidět, že ti to došlo skoro na hranu nositelnosti, ale tohle je už je jen na zasunutí do šuplíku. Je to Q strojek, tak bych to neřešil, pokud je to fakt relikvie nechat v tomto stavu. Skagen je místo na severu Dánska, kde se dle francouzských impresionistů založila a uchytila severská/dánská malířská a umělecká kolonie. Je to krásné místo, ten název evokuje něco podobného jako názvy zámků na Loiře pro Francii. Ale ta tyto hodinky takovou krásu po 15 letech služby i veškerý nádech impresionismu ztratily. Lepší už to nebude. Snad jedině koupit nové a odolnější, lepší rada mi nenapadá. Upraveno 21. srpna uživatelem eloga ed
Jiří9 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Záleží co je tam za strojek. Když by byl běžný, tedy dostupný, dá se vyměnit. A můžou šlapat další roky.
jnm Odesláno 21. srpna Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna Hodinky jdou, jde mi spíš o "vnější" úpravu - vyčistit, vyleštit, vyměnit sklíčko atd. atd. Možná by to zvládl kdekdo, ale nejsem si jist právě třeba tím novým sklem...?
McMac Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Ja jsem jednu dobu servis pro Skagen shanel a moc jsme nepochodil. Byt Tebou tak poptam klasicky znamy servisy (v Praze treba Chronoshop apod.). Nicmene pokud to nemas jako velikou citovku, tak bych je dal do supliku. Financne se to nevyplati - sklo bude stat kolem 1tis, dalsi minimalne 1tis bude stat prelesteni a otazka, zda se da nejak zachranit ta luneta. Skagen jsou hezky, prakticky, ale furt to jsou spis designovky navic za 2-5 tis a to bych jim radsi na dalsich 15 let koupil nejaky mladsi segry
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se