Bert Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Nevím, naživo jsem tyhle neviděl. Ale mám jak Panomatic, tak Senator s věčným kalendářem. U tohoto modelu mi to připadá jako když kočícka a pejsek pekli dort.
bandicoot Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Trochu škoda utopit takovou takovou pěknou komplikaci jako je roční kalendář v tomhle cifru.
SUZUKIGSXR Odesláno 29. srpna Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna před 44 minutami, Bert napsal: Nevím, naživo jsem tyhle neviděl. Ale mám jak Panomatic, tak Senator s věčným kalendářem. U tohoto modelu mi to připadá jako když kočícka a pejsek pekli dort. Senatory mám nově pouze s datumovkou. Ty původní indexy - opracovaný drahokam jsou dle mého famózní a budoucnost další produkce je???? Na tyto PanoMaticCalendar (černé) jsem koukal ve Vídni, ale ta modrá verze mě oslovila velmi. Největší!! Dort je upečený na PanoInverse, ale pokoukání na chod strojku, který je pervezně otočený a ručně rytý je úžasný a mám je pouze na čumendu a kochání.
SUZUKIGSXR Odesláno 29. srpna Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna před 15 minutami, bandicoot napsal: Trochu škoda utopit takovou takovou pěknou komplikaci jako je roční kalendář v tomhle cifru. Souhlasím s přehledností cifru, ale hodinek na odečitání času mám až až, včetně mobilu. Děda byl špičkový soustružník a nástrojář a zdědil jsem po něm funkční model parního stroje. Když ho spuštíš, obdivuješ nádheru toho stroje, né to co pohání na konci té řemenice. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se