IWCmann Odesláno 5. prosince Nahlásit Odesláno 5. prosince Včera doručeno. Tisíceré díky všem tvůrcům a organizátorům, kalendář je úžasný jako vždy. Ještě jednou děkuji!! 1 1
PavelH Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince Vcera jsem dorazil z cest a hned jsem jeste frcel s listkem na postu. Moc dekuji! 1 1
miguel Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince Polsko potvrdzuje dorucenie tovaru! Dakujeme a posielame pozdravy juznym spojencom... 1 1
davok Odesláno neděle v 08:40 Nahlásit Odesláno neděle v 08:40 Také hlásím že kalendář 4. dorazil a ještě jednou velký dík, že si s tím dáváte tu práci a tradice pokračuje 1 1
dragys27 Odesláno pondělí v 12:07 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:07 Už mám kalendář vyzvednutý a těším se až ho dám na stůl. Díky týmu za práci, kterou věnoval realizaci. 1 1
Mason-Mac Odesláno úterý v 10:27 Nahlásit Odesláno úterý v 10:27 Kalendář už je v práci na pozici hrdě vystaven. Díky moc všem za tuto iniciativu a supr zhotovení 1 1 1
Juan Odesláno čtvrtek v 12:47 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:47 Od dnes umiestnený v práci na čestnom mieste - hneď vedľa figúrky Obi-Wan Kenobiho. Kalendár si už vyslúžil obdiv viacerých kolegov, hoci ma trocha znervózňuje, ako sa mi v ňom hrabú a pozerajú fotky Ďakujem srdečne všetkým zúčastneným chronomagorom za realizáciu. 1
Ubik Odesláno čtvrtek v 18:36 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:36 Kalendář mi visel na poště (mojí vinou) více než týden. Dnes doma, mám radost a moc díky! 1
Potvor Odesláno čtvrtek v 19:25 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:25 Kalendáře v pořádku dorazily, jsou perfektní, moc děkuji celému realizačnímu týmu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se