IWCmann Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 Včera doručeno. Tisíceré díky všem tvůrcům a organizátorům, kalendář je úžasný jako vždy. Ještě jednou děkuji!! 1 1
PavelH Odesláno 6. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2025 Vcera jsem dorazil z cest a hned jsem jeste frcel s listkem na postu. Moc dekuji! 1 1
miguel Odesláno 6. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2025 Polsko potvrdzuje dorucenie tovaru! Dakujeme a posielame pozdravy juznym spojencom... 1 1
davok Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Také hlásím že kalendář 4. dorazil a ještě jednou velký dík, že si s tím dáváte tu práci a tradice pokračuje 1 1
dragys27 Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 Už mám kalendář vyzvednutý a těším se až ho dám na stůl. Díky týmu za práci, kterou věnoval realizaci. 1 1
Mason-Mac Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Kalendář už je v práci na pozici hrdě vystaven. Díky moc všem za tuto iniciativu a supr zhotovení 1 1 1
Juan Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 Od dnes umiestnený v práci na čestnom mieste - hneď vedľa figúrky Obi-Wan Kenobiho. Kalendár si už vyslúžil obdiv viacerých kolegov, hoci ma trocha znervózňuje, ako sa mi v ňom hrabú a pozerajú fotky Ďakujem srdečne všetkým zúčastneným chronomagorom za realizáciu. 1 1
Ubik Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 Kalendář mi visel na poště (mojí vinou) více než týden. Dnes doma, mám radost a moc díky! 1 1
Potvor Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 Kalendáře v pořádku dorazily, jsou perfektní, moc děkuji celému realizačnímu týmu 1 1
Cynique Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 Kalendář dorazil a je skvělý. Díky! 1 1
abraka111 Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 (upraveno) Také bych rád poděkoval za kalendář. Nejsem členem první rok, ale toto je můj první kalendář tady. Pravidelně jsem několikrát, zcela neúmyslně prošvihl deadline pro objednávání. Jen díky barevně zvýrazněnému políčku pro prioritní vzkazy, oznámení, jsem si všiml, že už je ten správný čas pro objednání a kalendář mám již na stole (za mě opravdu dobrý nápad s tím highlightovým řádkem na stránce). Opravdu se kochám. Kvalita fotek a celková kvalita provedení celého kalendáře je absolutně nad má očekávání. Děkuji všem, kteří se o to zasloužili. Upraveno 16. prosince 2025 uživatelem abraka111 1 1
papen Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února 2026 uz na stole a 2025 doplnila predesle v supliku. Je mi lito to vyhodit . Bude nekdo vedet ktery rocnik byl prvni? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Baker Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února před 6 minutami, papen napsal: Bude nekdo vedet ktery rocnik byl prvni? Jistěže Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
papen Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února před 3 minutami, Baker napsal: Jistěže Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Diky! Jsem tu od roku 2012, tak to mi prvni 3 roky unikly (mam pocit ze 2014 jsem mel, jen neschoval…). Ale i tak uz pekna sbirka
Kid_A Odesláno 2. března Autor Nahlásit Odesláno 2. března @Baker@papen... sakra, sakra, Viktore a nebyla mezi 2012 a 2015 pauza? ja mam vsechny od 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Baker Odesláno 2. března Nahlásit Odesláno 2. března Pokud se nepletu, tak nebyla. Mrknu se až budu u kompu. 1
Vit Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března V 2. 3. 2026 v 9:50, Kid_A napsal: @Baker@papen... sakra, sakra, Viktore a nebyla mezi 2012 a 2015 pauza? ja mam vsechny od 2015 Koukám, že tu nejsem jediný vetešník (tak mě často označuje manželka). V 2. 3. 2026 v 9:54, Baker napsal: Pokud se nepletu, tak nebyla. Mrknu se až budu u kompu. Já našel toto, ty novější mám v práci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Kid_A Odesláno 14. března Autor Nahlásit Odesláno 14. března před 14 minutami, Vit napsal: Koukám, že tu nejsem jediný vetešník (tak mě často označuje manželka). Já našel toto, ty novější mám v práci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2013 a 2014.... ajajaja:) ty hrozne potrebuju:))) 2
IWCmann Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Pánové, žijete v omylu. První kalendáře Chronomagu byly nástěnné, 2010 a 2011. Ještě si pamatuji na hlasování, zda bude nástěnný či stolní. Potom už byly každý rok automaticky jen stolní. Jo a jako správný "sběratel" mám všechny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se