Návštěvník Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 To si mal množstevnú zľavu? Já jsem to měl takhle. 1. rifle Prekony z Prešova, dole asi dvakrát vohlý. Ve 12 letech jsem dostal montany, ale nebyly vyšisovaný, tak šly do vany a rejžákem se dotvořila báječně vybledlá stehna. Puberta. Podle vkusu dívek, o něž jsem usiloval, jsem udělal módní skok z účesu patka, trička z Maďarska s tím překlopem na prsou a plísňáků (poslouchal jsem samozřejmě Limahla a Sandru), jsem dospěl do účesu zvaného prdel, vzádu trochu delší, triko Accept, džísku od vietnamců, co je šili na ubytovnách a proužkovaných trubek (poslouchal jsem samozřejmě Citron a Scorpions). Bože to byla prdel
Hasňa Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Duke650: Vsak bych mu je z nohou nestrhaval, ani bych ho na miste nezastrelil, ani nic jineho. I kdyz.... :-) To je tolerance az az. Vsak me svou naprostou absenci vkusu nijak neomezuje. Ale ze je kaspar bych si samozrejme myslel. Podle mych meritek to neni zase takovy prohresek proti vzajemne toleranci.
mengelis Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 peklo! ať žije nabídka tržního kapitalismu!
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 (upraveno) Frantik a Tomas1972 > taky jsem si je poslední dobou docela oblíbil. tolja > Pace byly dobrý džíny - "veliká nádhera", ten tvůj obrázek vyhlašuji fotkou týdne. Hasňa > naprostý souhlas, jsou to křupani. Conrad > nekupoval jsi je ještě v Tuzexu v Dlouhé dole v suterénu? Upraveno 11. března 2009 uživatelem Kamil
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Frantik a Tomas1972 > taky jsem si je poslední dobou docela oblíbil. tolja > Pace byly dobrý džíny - "veliká nádhera", ten tvůj obrázek vyhlašuji fotkou týdne. Hasňa > naprostý souhlas, jsou to křupani. Conrad > nekupoval jsi je ještě v Tuzexu v Dlouhé dole v suterénu? Fusky bych si do sandálů nevzal, i ty sandály jsou pravěký, ale když jsem si přečetl ty Hasňovy výlevy, tak jsem neodololal a šel fotit. Jj, Pace zipáče byly věčný kalhoty, ale těch peněz - 220TK - kupoval jsem je na Roztyláku.
Hasňa Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Jaky je rozdil mezi nazorem a vylevem? Rad se necham poucit.
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Jaky je rozdil mezi nazorem a vylevem? Rad se necham poucit. Toto s dovolením považuji za výlev ve stylu již mnou zmiňované Maliny Obrowské. Ale pokud ti to vyhovuje.... Já se zase v duchu bavím pohledem na dámy v důchodovém věku oháknuté od hlavy k patám v Kenvelu. Ale tvrdit, že by měly chodit v důchodkách bych si nedovolil ani žertem
Viktor Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Měl jsem ho taky, byl to náš tuším první stereo kazeťák, po čase vypadaly skoro všechna tlačítka. Já měl MK 125 Unitra Licencja Thomson, hrůzná mašina Nahrávky přes mikrofon z rádia Sázava Vzpomínám jak Ringo Čech uváděl v hitparádě na stanici Hvězda Dancing Queen od ABBY a do písničky několikrát vstoupil se slovy, že posluchači prosí, aby průvodci pořadem nevstupovali slovem do písniček, že si to nahrávají. Já to mimochodem nahrával taky . V následujícím díle popisoval, kolik kritiky se na něj sneslo a že dokonce Jiřina Bohdalová mu řekla "Františku, tos neměl". To byl sranda odkaz na komunistickej seriál Muž na radnici, kde to Bohdalová říkala Buchvaldkovi v roli hlavního komouše na národním výboru. Krátce na to snad musel hitparádu opustit. Zpátky k džínám. Džínovej obleček ELPO mě naštěstí minul. Dnes kupuju zn. Mustang. Moc je neunosím, tak mi dlouho vydrží.
Hasňa Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 U tech fotek a vzpominek me taky chyta nostalgie. Asi proto, ze nikdo z rodiny ty roky netravil v tabore Vojna, nebo Rovnost. Ti, co tam byli, asi moc velkou nostalgii netrpi. Je to slozite. Kdyz nasadim Prim Igen, tak si vzpomenu na tatovu ruku, ale i na to, jak jsem prijel do Vidne a citil se jako zebrak a pri navratu jsem omylem zasel na zachod u dalnice a malem jsem se poblil. http://www.justsomelyrics.com/2433882/Blaf...na-Turka-Lyrics
Conrad Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Frantik a Tomas1972 > taky jsem si je poslední dobou docela oblíbil. tolja > Pace byly dobrý džíny - "veliká nádhera", ten tvůj obrázek vyhlašuji fotkou týdne. Hasňa > naprostý souhlas, jsou to křupani. Conrad > nekupoval jsi je ještě v Tuzexu v Dlouhé dole v suterénu? To víš že jo,ale ještě předtím v takové zaplivané /dnes je nobl/ pasáži nebo spíše chodbě do domu na Příkopech proti Čedoku.Dnes je tam nějaká restaurace a nabízí staročeského utopence 1 ks. za lidových 75kč no nedej si to.
Traveller Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 (upraveno) Kupuji modely 550 nebo 560 (mám rád volnější) už asi 15 let. Většinou po dvou párech nejraději v tomto obchůdku. Ceny mírné - hlavně ve srovnání s Evropou, služby perfektní. EDIT: Kdyby měl někdo zájem o 560ky 36x32 stačí říct. Nějak jsem ubral na kilech a mám je velké Upraveno 12. března 2009 uživatelem Traveller
H-B Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Kupuji modely 550 nebo 560 (mám rád volnější) už asi 15 let. Většinou po dvou párech nejraději v tomto obchůdku. Ceny mírné - hlavně ve srovnání s Evropou, služby perfektní. EDIT: Kdyby měl někdo zájem o 560ky 36x32 stačí říct. Nějak jsem ubral na kilech a mám je velké Dobry ceny, ale zrejme je to US shop, ne? Protoze nektery modely nesedej s evropskejma (par se jich lisi). Vim to jiste minimalne u tech, co nosim- US 512 a mistni 512 je neco uplne jinyho. Takze az na klasiku 501 nebo neco kde fakt vite pozor na moznost omylu.
Návštěvník Snow Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 (upraveno) To je boží bunda Náhodou, Ty si děláš prdel, ale Montaně bude letos 20, kupoval jsem ji v roce 1988. V té době to byla parádní machrovina. Ovšem jak čas šel, byla degradovaná z parádní na pracovní. Proto teď vypadá, jak vypadá. Taky jste mi připomněli Pace, to byla fajn značka, už se dávno nevozí, jo nákupčí z Tuzexu, to byli nějací machři. Nepamatujete si z jakého materiálu byla velká cedule přes celou zadní kapsu, byla na ní značka jeansů, zvětšené logo firmy, jo to bylo vždycky kovbojů s puškami . Nebyl to obyčejný papír, matroš to byl silnější a tak nějak divně smrděl, ostatně jako celý Tuzex. Upraveno 12. března 2009 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 (upraveno) Já jsem to měl takhle. 1. rifle Prekony z Prešova, dole asi dvakrát vohlý..................... V tomto vlákně jsem ožil, nostalgie, sentiment, první lásky atd atd. Kamaráde, Prekony alias Prekonky byly u nás na gymplu tím největším ztrapněním. Prekonky a Prestige odvařená to kombinace, mohl si jít domů tak leda kanálama, úplně vidím tu uličku hanby na školním dvoře, totální potupa. Upraveno 12. března 2009 uživatelem Snow
marosh Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Hasňa: Hoj szwagier! Jeansy s krůtí pařátou ve znaku si můžeš pořídit ve své domovině, až se zase povrátíš ze severu. V Ostravě v tom šopingu, kde byl Carfour, tak tam je přímo obchod Divoky kocur. Jinak ty už nenosíš ty Levi's, co jsme si kupovali společně? Já celkem furt jo. Ale raději mám Marlboro Classics. Co ten polský text? Co to je, proboha? A fusaklová bitva? Stojím na Tvé straně, nepřijatelné a kamenovatelné. Toto rozhodně.
Návštěvník Snow Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 (upraveno) Když už proběhly vzpomínky na elektroniku, přidám rádio od firmy National Panasonic, nesehnal jsem přesnou fotku, ale vypadalo celkem podobně. National Panasonic byl hit Tuzexu v šedesátých letech. Pamatuji si jako teď, když jsme ho s posvátnou úctou přinesli domů. Nakrmili 4 buřty, vytáhli teleskop a pokoušeli se naladit Radio Luxembourg. Mám ho dodnes na chalupě, ale je mi k hovnu, FM má jenom východní normu, takže chytím ledatak elektrický šum. Kruh se uzavírá, nakonec mi zbylo zase jen radio Luxembourg. Upraveno 12. března 2009 uživatelem Snow
Traveller Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Dobry ceny, ale zrejme je to US shop, ne? Protoze nektery modely nesedej s evropskejma (par se jich lisi). Vim to jiste minimalne u tech, co nosim- US 512 a mistni 512 je neco uplne jinyho. Takze az na klasiku 501 nebo neco kde fakt vite pozor na moznost omylu. Jo, je v US, nakupuji při cestách za oceán v podstatě veškeré oblečení. Více jak 1000 Kč bych za rifle nedal. Jo a pak ebay - tam si prodejci s jiné cenové politiky firmy Levi´s pro Evropu (= dvojnásobné ceny) nic nedělají...
Hasňa Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Hei svoger! To je po mistnim. No konecne! Jsem myslel, ze uz sem nechodis. A tolik srandy tu je. No na pracku se tam pak kouknem. Jen by me zajimalo, jestli to siji u nas ti hosi z Jablonce, nebo to jenom dovazeji. Levisky nosim ted malo. Ty BigStary jsou bomba. Site v ojczyzne, mekoucke, velke vsechny kapsy nezuzovane, delaji mi malou prdel a sekretarky slintaji. Navic, ty levisky jsem si nechal zkratit a posral jsem to. Je to o centak moc. Takze v lete je predelam na "do pul lytek". Jinak jsou super. Taky mi sedi dobre. Ale tim zkracenim jsem je bohuzel domrvil a tak to dalsim zkracenim zase napravim. Budou super ke Keen sandalum bez ponozek. :-) nebo mokasinam Ta polstina neni polstina, ale "po nasemu" a je to text ob Blafu. Docela bombovy. Ja jejich strankach www.blaf.cz je to k daunloudu v empetri.
Hasňa Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Snow: Tata lovil hlas ameriky na VEF 206, coz byl myslim paradoxne rusky stroj. http://www.radiopagajiba.lv/VEF/12_206/vef206.htm Mel ten na prostrednim obrazku dole.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se