Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:thumbsup_anim: Tak už v tom taky pořádně jedu. Po několikaletém mlčení a tichém čtení si příspěvků od členů jsem do toho skočil po hlavě a koupil si pořádné hodinky. Nenapadá mě ským jiným se podělit o obrovskou radost, než se členy zdejšího fora!

MÁM JE!!! OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN 45,5 mm. černé na kovovém tahu a s přibaleným bonusem kaučuk. Vše od Dušáka.

V co nejkratším čase přiložím i fota.

KURVA JÁ MÁM RADOST :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratulace s malým podotknutím a už se vezeš. :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Gratulace a jak píše Joshua007 - "vítej v klubu"! Koukám, že už je to pomalu na založení fan clubu O PO a na srazy... :D Jinak mám ty samé od stejného prodejce (05/2008), s krátkým mezipřistáním u zdejšího člena.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Gratulujem k pekným hodinkám.

Aký máš knim kaučuk (s prešitím alebo bez) a aký jedlhý ten kaučuk.

Ďakujem

Odesláno

Děkuji vám všem za gratulace. Mám za sebou poněkud "omega fetiš" víkend :helpsmilie: kdy jsem se ani nedostal k nafocení. Jen jsem prohlížel a leštil :thumbsup_anim:

Duko napsal:
Gratulujem k pekným hodinkám.

Aký máš knim kaučuk (s prešitím alebo bez) a aký jedlhý ten kaučuk.

Ďakujem

Jinak se jedná o neprošitý kaučuk, který je snad v základu u tohoto modelu a právě ocel. tah je tuning. Délku zjistím.

Odesláno

Zalezi co sis koupil: 2200,50,00 maji ocelovy tah a 2900,50,91 cerny kaucuk bez prositi. Takze podle toho se pozna tuning, ja? ;) Jinak ten kaucuk ma cca 8 a13 cm ( mereno vcetne spony)

Odesláno
  Seamaster napsal:
Zalezi co sis koupil: 2200,50,00 maji ocelovy tah a 2900,50,91 cerny kaucuk bez prositi. Takze podle toho se pozna tuning, ja? ;) Jinak ten kaucuk ma cca 8 a13 cm ( mereno vcetne spony)

Děkuji za rozšíření mých vědomostí o tomto úžasném stroji.

Odesláno

Tak jsem se začetl do manuálu a jset trochu zmatený z popisu práce s korunkou. Mám kalibr 2200 (50.00) a ta má mít dvě polohy a né tři jako v reálu. Zná někdo odpověď? Děkuji

P.S.: omluvte hloupé dotazy začátečníka :crying_anim02:

Odesláno

To neni kalibr, ale reference hodinek, kde je vyjadreno, co je to za hodinky, jaky maji cifernik, lunetu, reminek atd. Pokud jsou tvoje 2200,50 tak jsou origo cerne XL na ocelovym tahu. Kalibr maji vsecky PO chronometer stejny, cal.2500 a ten ma urcite tyto polohy korunky - 0) manualni natah 1) datum 2)nastaveni casu.

Odesláno
  Seamaster napsal:
To neni kalibr, ale reference hodinek, kde je vyjadreno, co je to za hodinky, jaky maji cifernik, lunetu, reminek atd. Pokud jsou tvoje 2200,50 tak jsou origo cerne XL na ocelovym tahu. Kalibr maji vsecky PO chronometer stejny, cal.2500 a ten ma urcite tyto polohy korunky - 0) manualni natah 1) datum 2)nastaveni casu.

A pozor, korunka je samozřejmě šroubovací...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...