PhoeniX Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) Pěkné, jednoduché divery kanadské firmy. Upraveno 13. března 2009 uživatelem PhoeniX
lolohh Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Po něčem takovym už nějaký čas pátrám. Jednoduché, bytelné hodinky (což z fotek vypadají, v reálu to snad nebude jiné), široké tahy (24mm) - z fotek taky vypadají slušně. Jen ten strojek asi nebude nic moc - Miyota 8215 21-jewel Automatic movement 45-hour power reserve. Ale je pravda, že o něm nic nevím. V modelu, který budou mít od podzimu 2009 bude Seiko 6R15.
PhoeniX Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2009 V modelu, který budou mít od podzimu 2009 bude Seiko 6R15. Strojek seiko v kombinaci s cenou - pokud se Ti líbí, není moc o čem přemýšlet. Vypadají poctivě.
lolohh Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Strojek seiko v kombinaci s cenou - pokud se Ti líbí, není moc o čem přemýšlet. Vypadají poctivě. Ona se cena ještě asi neví, ještě se neví, jak to bude vypadat (Still working on the CAD drawings for this one). Ale moc se mi líbí ty, které už mají nafocené. Na těch budoucích bude tah 22mm, na těch současných je 24mm. Jak píšeš, vypadají poctivě.
lolohh Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) Tady jsem našel, jak by měly vypadat ty podzimní (budou se jmenovat BlueRing). Přiznám se, že se mi z obrázku moc líbí, kupodivu mi ani moc nevadí datumka mezi 4 a 5, což jindy nesu velmi nelibě. Upraveno 13. března 2009 uživatelem lolohh
lolohh Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Kdyby někoho zajímalo krátké srovnání 2824 a Miyoty 8215 (v angličtině), tak je tady.
PhoeniX Odesláno 13. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Tady jsem našel, jak by měly vypadat ty podzimní (budou se jmenovat BlueRing). Přiznám se, že se mi z obrázku moc líbí, kupodivu mi ani moc nevadí datumka mezi 4 a 5, což jindy nesu velmi nelibě. Tak ty vypadají perfektně. Masivní korunka zapuštěná do pouzdra je nádherná. Nikde nic nepřebývá, nepřečnívá, ty se mi líbí.
lolohh Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Tak ty vypadají perfektně. Masivní korunka zapuštěná do pouzdra je nádherná. Nikde nic nepřebývá, nepřečnívá, ty se mi líbí. Přesně tak. I ty modrý kousky indexů budou asi pěkný. Korunku na 4 mám rád. Rozměry stejné jako Suma (45mm průměr, 49mm délka (lug to lug)), ale tah 22mm. Tím tahem to ještě můžou pokazit, může být hnusný. Ale jestli bude stejný (jen o 2mm užší) jako na těch Holotypech (to jsou ty na fotkách), tak to bude žrádlo!
Návštěvník Snow Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Bezvadné hodinky, nechtěl bych s nima dostat přes hlavu. Na Doxu se už asi nevyškrábu, ale tyhle by to mohly vynahradit. Navíc mám v oblibě vše, co je z Kanady.
cigi Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 (upraveno) proč do toho nenacpou alspoň tu etu, když jim to stojí za 4mm safír ? To pouzdro je velmi přijatelné, vlastně celá optika, to ano, dokonce i ten hranatej tah se mi líbí, až tam bude např. řádný seiko, bude to zajímavější. Upraveno 13. března 2009 uživatelem cigi
Miroslav 2 Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 V Halios BlueRing s modrým ciferníkom je ETA 2824 a v hodinkách s čiernym ciferníkom je Seiko.
224477 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Bezvadné hodinky, nechtěl bych s nima dostat přes hlavu. Presne to ma napadlo pri 1. pohlade... Kolko mozu vazit, 250g+ ? To je zbran..
Miroslav 2 Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Takto sú Halios Bluering naživo, recenziu s fotkami pridám neskôr. Je to poctivý kus železa.
habadej Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Jo, tak to jsou moje favoritky na letní potápky. Přimlouvám se za rychlou recenzi.Takto sú Halios Bluering naživo, recenziu s fotkami pridám neskôr. Je to poctivý kus železa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se