Frantik Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 Zdravím Vás. Chtěl sem se jen ohlásit jako nový člen Vašeho fóra a pozdravit Vás. Zároveň chci nahlásit, že nákaza z Vašeho webu se silně a rychle šíří. Já sám jsem minulý měsíc prodal svoje quartz hodinky Wenger Commando, Citizen jsem dal tátovi a Swatch má už můj bratr. Svou nemoc jsem přechodně vyléčil pomocí krásných leteckých Prim Automat a léčím dále. Naštěstí musím zítra na dovolenou takže jsem prachy na chvíli nacpal někam jinam. Ozvu se po návratu. Zdar a sílu. P.S. Skutečně potkávám pořád více a více lidí, kteří znají toto fórum. Dokonce i v hospodě padají, dříve neznámé dotazy, jako např.: Co to je za kalibr? Má prosklené dýnko? To je automat? Atd. Gratuluji pánové.
X-Bob Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 potvrzuji nebezpečnost nemoci. Sám pozoruji, že jsem nakazil další jedince. Kolegové, šetřete na obhájce, §§ 189, 190 trestního zákona (tr. čin Šíření nakažlivé choroby) nás asi čekají ...
šarik Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 To nebude šíření nakažlivé choroby. Odhaduji, že to bude větší nářez. Něco jako šíření nealkoholové toxikomanie nebo něco na ten způsob s vyšší sazbou. Mimochodem- můžou se v base nosit hodinky?
šarik Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 Já jsem klidný. Za to může Chronomag. Ještě tak Odklízečovi můžou přišít spolupachatelství, ale my jsme z toho venku. Třeba v mém případě se bude těžko prokazovat, že mé okolí zahodilo baterkáče a sjíždí mechaniku působením mého vlivu.
Ondraj Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 Kolega v práci nedávno neodolal a po cca 6 letech nenošení hodinek vůbec, paič mu stačí přeci mobil, pořídil Vostoky
rafficek Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 JJ potvzuji, ikdyz v soucasnosti z duvodu absolutniho nedostatku casu vubec neprispivam, stejne co 2 dny proletim nove posty:) holt se to zazralo az do morku kosti
babaq Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 Ondraj napsal: Kolega v práci nedávno neodolal a po cca 6 letech nenošení hodinek vůbec, paič mu stačí přeci mobil, pořídil Vostoky Taky kolega v práci, ale přešel z něčeho quartzového na Tissot... skutečně je to setsakra nakažlivé. Ale řekl bych, že to je jedna z nejhezčích nemocí, co znám. (Jak říkal sedlák Vavroch: Helga bude krásná macecha... jedna z nejkrásnějších macech, co znám. )
aCIDfire Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 Jj,ja jsem se teď asi 2 měsíce skoro vyléčil od chronomagu,ale už jsem tu zas:)
X-Bob Odesláno 13. července 2006 Nahlásit Odesláno 13. července 2006 nepomohlo by očkování? Třeba kdyby Elton nám dal nějaké hodinky. Neee zadarmo. Zaplatila by to zdravotní pojišťovna. Prevence je prevence....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se