PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 ...opravdové potápky ze staré školy, které si na nic nehrají. Ceny - jak zde již někdo použil - velice sebevědomé, ale proč ne. Tool pro potápěče, žádné uhlazené metrosexuální oblekovky. GERMANO jede!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Já ti nevím, Karle. Na jednu stranu trochu výstřední, ale zase ne moc, protože takových přerostlých hodinek je spousta. Hranatý design alespoň na mě působí značně humpolácky a hlavně prvoplánově, to bych raději zvolil převelmipodobné Stowy, prakticky ve stejné kvalitě a s COSC výrazně levnější. Cena je vyšroubovaná jako o Primek, snaha o luxus...? Používají standardní ETU, žádný tunning nezmiňují. Dovolím si nesouhlasit s poznámkou o metrosexuálech. Zrovna tyhle hodinky bych si u chlapa, co si to dělá v metru pod sicnou představit dovedl. Akorát by si asi roztloukl valašský gule na prášek. Za sebe dávám palec dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Mě to funkční moc nepřijde, spíš by se s tím dala zabít nějaká ta ryba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Pánové, to jste mě ale zklamali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_0303 Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 ...opravdové potápky ze staré školy... GERMANO jede!!! No nic ve zlým, ale dát za to ?3200, to snad jen při pominutí smyslů. Do prčic - za to se dají koupit snad lepší hodinky, ne? Tak humpolácké hodinky by si snad žádný potápěč na ruku nedal. Děs, hrůza, to plastové sklíčko to jen umocňuje. (Sorry.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Prostě zbytečně humpolácké a hlavně ta nesmyslná korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Asi prekvapim, ale ac jsou dost masivni a velke a pro me i nedostupne drahe, tak se mi libi. A plastove sklicko me vubec neurazi. Kdyz bude dost tluste (a to kvuli vodotesnosti urcite bude), tak bych o nej nemel obavu. Za me palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Jak jsem psal v úvodu, jako TOOL pro (třeba pracovní) potapěče si je dovedu představit. A snáze než např. Blancpain, Ulysse Nardin, Glashutte Original s turbillonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 (upraveno) No nic ve zlým, ale dát za to ?3200, to snad jen při pominutí smyslů. Do prčic - za to se dají koupit snad lepší hodinky, ne? Tak humpolácké hodinky by si snad žádný potápěč na ruku nedal. Děs, hrůza, to plastové sklíčko to jen umocňuje. (Sorry.) Plastové sklíčko je v některých případech praktičtější než safír. Když se podíváš na fotky pracovních potápěčů - ANO to je ten případ. Škrábneš ho, ale netříští se - je pružné. Upraveno 15. března 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Nášup hodinek PRO POTÁPĚČE. Přidávám článek na nedělní odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 To aby se člověk bál, že si doma omlátí futra o hodinky :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 To aby se člověk bál, že si doma omlátí futra o hodinky :lol2: To jo, po návratu z hospody doporučuji sundat spolu s obuví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Tool pro potápěče, žádné uhlazené metrosexuální oblekovky. GERMANO jede!!! Fujtajksl. Strašný hodinky. Takovéhle zpracování chtějí prodávat? Za ty prachy bych si koupil na potápění nějaké Seiko nebo Citizen a k tomu něco pořádného na nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Fujtajksl. Strašný hodinky. Takovéhle zpracování chtějí prodávat? Za ty prachy bych si koupil na potápění nějaké Seiko nebo Citizen a k tomu něco pořádného na nošení. Hm, zpracování... To se dá posoudit až při manipulaci s hodinkami. Věřím, že si to němci pohlídali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Germano je katastrofa , když už bych chtěl vyhazovat peníze, šel bych do Kazimon Nautilus, který je nejméně třikrát levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 (upraveno) Připadám si jako cigi v primu a už se jenom směju. Jsou to hodinky, líbí se mi jako prase, takže moc. EDIT: Prostě tomu nerozumíte... Upraveno 15. března 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Fujtajksl. Strašný hodinky. Takovéhle zpracování chtějí prodávat? Tomu nerozumim. Kamile, co je spatne na zpracovani? Me prijdou dobry, jen maji dost vysokou cenovku (ale do ceny jim kecat nechci). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Tomu nerozumim. Kamile, co je spatne na zpracovani? Me prijdou dobry, jen maji dost vysokou cenovku (ale do ceny jim kecat nechci). Zpracování budou mít super. Stačí se podívat na jednotlivé díly, pletený tah nebo sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 (upraveno) phoenix - ddííííky za tohle vlákno, jsou boooožžžžíííííí - konečně zase hodinky, co by si fotbalista nevzal na ruku - nááádhera, extravagance, okatě kašlou na stroje, ona ta eta stejně nemá konkurenci , porádný šrouby, každej pochopitelně jinak utaženej, nádhernej koncept, pravý německý zbóžíí. Jasně, že plastový sklíčko, jaký taky jiný! Jen ciferník mohl být lapidárnější, ale jináč si zaslouží moji veškerou pozornost (prim, anonimo, germano - to jméno je taky hyper - spávnej by byl strojek aLEMANIA :D ). Jinak navrhuju, aby se prim prostě přejmenoval na PRIMO, aby se mi rýmovalo - a já budu od teď cígo . Na zpracování čučej jen znuděný zjemnělí materijální fotbalistí, co nerozuměj CHARISMA a DUŠEVNU, to bych úplně vypustil. Snow - deš dolu, na nulu, co to tady postuješ za úlet krále kazimíra ? Vzpametaj sa, drahúšik PS: ty kosmický rolexy.......... slint !!! Upraveno 16. března 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Jsem rád, že zde svůj fundovaný názor vyjádřil opravdový odborník - moc pěkně se to četlo. Taky až teď jsem si uvědomil, že super WR rolex vypadají z profilu jako UFO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se