Greenhornik Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Novinka ve spolupráci s The Urban Gentry je tu: https://www.hanhart.com/produkt/red-lion-mk-ii-stahl/?v=9c049173fad5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
nickolas Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Takhle na prvni dobrou, hezke
Cynique Odesláno 18. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 @Greenhornik, předběhls mě Jsou parádní. Tohle vypadá na skvělej collab. I rozměrově je to ideál. Doufám, že zůstane ve stálé nabídce.
Greenhornik Odesláno 18. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2025 Mně ta luneta přijde moc velká, jako by tam nepatřila. Ale tak já už mám Airain Type 21, tak se mi to kecá. Pokud bych si měl pořídit ještě něco podobného, tak bych šel do Breitling 765 1953 Re-Edition. Ze současné nabídky Hanhartu mě asi nejvíc bere 415 ES Reverse Panda a Preventory. Ale obojí se mi taky ze začátku moc nelíbilo a přišel jsem tomu na chuť. Sent from my iPhone using Tapatalk
Cynique Odesláno 19. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2025 před 20 hodinami, Greenhornik napsal: Mně ta luneta přijde moc velká, jako by tam nepatřila. Ale tak já už mám Airain Type 21, tak se mi to kecá. Pokud bych si měl pořídit ještě něco podobného, tak bych šel do Breitling 765 1953 Re-Edition. Ze současné nabídky Hanhartu mě asi nejvíc bere 415 ES Reverse Panda a Preventory. Ale obojí se mi taky ze začátku moc nelíbilo a přišel jsem tomu na chuť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Jo, já si taky říkám, co by, kdyby... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 Taky jsem na ně narazil. Za mě vzhledové i rozměrově super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se