Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Novinka ve spolupráci s The Urban Gentry je tu: https://www.hanhart.com/produkt/red-lion-mk-ii-stahl/?v=9c049173fad5

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

Mně ta luneta přijde moc velká, jako by tam nepatřila. Ale tak já už mám Airain Type 21, tak se mi to kecá. Pokud bych si měl pořídit ještě něco podobného, tak bych šel do Breitling 765 1953 Re-Edition. Ze současné nabídky Hanhartu mě asi nejvíc bere 415 ES Reverse Panda a Preventory. Ale obojí se mi taky ze začátku moc nelíbilo a přišel jsem tomu na chuť.

d2bc9e7bd9ef8c884af7f13464f3219b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
před 20 hodinami, Greenhornik napsal:

Mně ta luneta přijde moc velká, jako by tam nepatřila. Ale tak já už mám Airain Type 21, tak se mi to kecá. Pokud bych si měl pořídit ještě něco podobného, tak bych šel do Breitling 765 1953 Re-Edition. Ze současné nabídky Hanhartu mě asi nejvíc bere 415 ES Reverse Panda a Preventory. Ale obojí se mi taky ze začátku moc nelíbilo a přišel jsem tomu na chuť.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jo, já si taky říkám, co by, kdyby... 😄 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...