Radek Cigi Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Představujeme: Vintage-inspirovaný Panerai Luminor Marina PAM01759 Líbí se mi, ale cena už je horší - 9,9k EUR
Daemonultimate Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu To je ukázka toho, co na hodinkách nemám rád. Absence minutových indexů, z toho bych šílel. Absence data, děs. Cena, no na to už jsme si zvyknout mohli, lepší už to nebude. Suma sumárum, ani náhodou. Co jsem vyjmenoval, zas potěší ty, co stojí na té druhé straně. Teda z mého pohledu. Z jejich na té první. Z toho plyne, že je úplně jedno co udělaj, hlavně že je to Panerai. Šup s nima na ruku či do sbírky a fuč jsou všechny hodinky.
Kid_A Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu před 2 hodinami, Daemonultimate napsal: To je ukázka toho, co na hodinkách nemám rád. Absence minutových indexů, z toho bych šílel. Absence data, děs. Cena, no na to už jsme si zvyknout mohli, lepší už to nebude. Suma sumárum, ani náhodou. Co jsem vyjmenoval, zas potěší ty, co stojí na té druhé straně. Teda z mého pohledu. Z jejich na té první. Z toho plyne, že je úplně jedno co udělaj, hlavně že je to Panerai. Šup s nima na ruku či do sbírky a fuč jsou všechny hodinky. teda pamy nikdy nebyly etalon minutovych indexu nebo data -- to places na spatnem hrobe, ne? :)) tady je to poctivy kladivo na carodejnice 44mm, pouzdro vysoky jak moje hypoteka po refinancu, do sandwiche zarizly arabsky cislice - nevim, co si o tom myslet, a samozrejme UCHO jak s Radkem Brzobohatym a Bohdalkou.
Vortex-Tempus Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Mne sa pacia... a nie je to ani nic nove pod slnkom. Tento styl cifernika uz na niekolkych modeloch bol. Ano nastavovanie casu bude opruz ale je to Panerai tak je to asi OK Je to v takom Talianskom duchu... 5-10 minut hore alebo dole... koho to zaujima ked je Dolce Vita 2
Daemonultimate Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu před 1 minutou, Kid_A napsal: teda pamy nikdy nebyly etalon minutovych indexu nebo data -- to places na spatnem hrobe, ne? :)) tady je to... poctivy kladivo na carodejn Tak za prvé, nepláču, pláč vypadá jinak. A za druhé, to cos napsal mě má obrátit v mém pohledu na Pamy? To asi ne. Bavíme se konkrétně o těchto hodinkách, ne o tom, že Panerai si udělali z absence minutových indexů šlágr. Napsat o něčem co má 44mm, že to jsou kladiva no promiň. Mimo to, tvá reakce přesně zapadá do toho co jsem napsal, takže vlastně nejsme vůbec v názorovém rozporu. Díky.
EpsteinBarr Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu @Vortex-Tempus Minutovka na "9" a mali by sa dat nastavit na uplne presny cas. Ale zase, koho by to trapilo? Presne ako pises.
Vortex-Tempus Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu před 6 minutami, EpsteinBarr napsal: @Vortex-Tempus Minutovka na "9" a mali by sa dat nastavit na uplne presny cas. Ale zase, koho by to trapilo? Presne ako pises. Hej... raz za hodinu mas sancu to trafit. Mozno maju aj hacking...
EpsteinBarr Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu před 5 minutami, Vortex-Tempus napsal: Mozno maju aj hacking... tahas tu take pojmy z Haute Horlogerie 1
Kid_A Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu před 2 hodinami, Daemonultimate napsal: Tak za prvé, nepláču, pláč vypadá jinak. A za druhé, to cos napsal mě má obrátit v mém pohledu na Pamy? To asi ne. Bavíme se konkrétně o těchto hodinkách, ne o tom, že Panerai si udělali z absence minutových indexů šlágr. Napsat o něčem co má 44mm, že to jsou kladiva no promiň. Mimo to, tvá reakce přesně zapadá do toho co jsem napsal, takže vlastně nejsme vůbec v názorovém rozporu. Díky. Souhlas, jsme v miru 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se