jozin Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Vcera som si vsimol v jednej predajni hodin v Trnave hodinky Prim.Neviem co to bolo zac,ale velmi pekne chronografy automaty v darcekovom baleni stali do 10 000sk.Predavacka mi tvrdila,ze to nie je cina,ale &ze to je vyrabane v cechach.Co vy na to?
odklizec Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 A jakoze nove? Urcite MPM Quality = cina. Jedine chronografy, ktere PRIM dela, jsou Tycho de Brahe za cirka 100.000KC
Lukáš Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Chybí jim tam nula a přepočet na Kč je taky plus, hned je ber
jozin Odesláno 14. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Pytal som sa preto,lebo v Primkach sa moc nevyznam.Ale vsetky co tam boli,boli velmi pekne,dokonca aj s presklenymi spodnymi krytmi.Vsetko v darcekovom baleni s elegantnymi puzdrami/imitacie koze/ a ako bonus pero vo farbe remienika.Ked tam pojdem,tak to aspon nafotim,ked nebude katalog.
Blekota Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 ta predajna je v tescu a je to CINA.. ale pekne balenia su to mimochodom na nete to kupis v cechach za polovicnu cenu..
odklizec Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 No tak uz s tim perem a imitaci kuze to je jasne Neprodavaji tam i hodinky MPM Quality?
Monty Odesláno 16. července 2006 Nahlásit Odesláno 16. července 2006 Včera jsem v Plzni v jednom hodinářství také objevil značku Prim, která asi nemá s firmou Elton nic společného. Udělal jsem fotku, ale omluvte sníženou kvalitu. Do výlohy strašně pralo slunce tak je fotka dost přesvětlená.
gutav.lolo Odesláno 16. července 2006 Nahlásit Odesláno 16. července 2006 pre jozin: je to absolutne jasne.su to sracky a predavacka ti valila do hlavy pekne kliny.tak ju posli.....vies kam.su to vsetko cinske sroty.mna zas povedal hodinar v bratislave ze primky sa uz nevyrabaju.
Prokop Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 Zřejmě děláme docela dobrou obchodní politiku, když i pánové z MPM považují za smysluplné nás kopírovat úplně bezdušše ve všem. Ňestačí jim logo a naše dosavadní klientela, už se cpou i do vyššího segmentu a balí to do kůže, jen aby stále mátli důvěřivé zákazníky. Na Slovensku v tuto chvíli nemáme žádné oficiální zastoupení a co já vím, žádné naše mechanické hodinky se tam neprodávají. Je mi to líto, ale originální hodinky PRIM si můžete koupit pouze u nás nebo přes internet ověřených zdrojů. Alespoň je to přehlednější.
Eda Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 Není to přehlednější, ale naprosto to nutí bratry slováky skákat na špek firmě MPM. Proč nemáte zastoupení? Jaké jste měli zastoupení na Slovensku v letech 1995-2005? Made in czechoslovakia ....................
Prokop Odesláno 20. července 2006 Nahlásit Odesláno 20. července 2006 Založili jsme na Slovensku dceřinou společnost, ale náš Slovenský partner se na obchodování vykašlal a ještě nás při tom okradl, takže máme teď hrozně moc chuti se dohodnout na novém zastoupení. No ale Vážně, když by se našel seriózní partner, který by byl sto se vrhnout do projektu atypického konceptu prodeje naší nové luxusnější kolekce, určitě bych se s ním rád setkal a jednání směřoval k dohodě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se