Harwey Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 https://prim-hodinky.cz/prim-dakar-2026/?utm_campaign=PRIM+99+-+dakar+%2B+vánoce--20251201&utm_content=VÍCE+O+MODELU+>&utm_medium=email&utm_source=93097-PRIM+Manufacture+1949+(od+1%2F2022)&utm_term=25516535744 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kapelnik Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Ale proč ne, být to nějaký microbrand. Pro mě to hodinky teda nejsou. Marně tam hledám nějaké DNA Eltonu (PRIM). To jen potvrzuje to, jak moc se mě (bohužel) tato firma vzdaluje - to však neznamená, že bych jim přestal držet palce. Ale čekal jsem to.
Daemonultimate Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Mně se to líbí, hlavně materiály a barevná kombinace, kterou mám rád.
Bert Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 před 3 hodinami, Kapelnik napsal: Ale proč ne, být to nějaký microbrand. Pro mě to hodinky teda nejsou. Marně tam hledám nějaké DNA Eltonu (PRIM). To jen potvrzuje to, jak moc se mě (bohužel) tato firma vzdaluje - to však neznamená, že bych jim přestal držet palce. Ale čekal jsem to. A proč jej hledáš? Tohle přece není produkce z NMnM. 1
Kapelnik Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 A proč jej hledáš? Tohle přece není produkce z NMnM. Pravda. Sent from my iPhone using Tapatalk
Xenomorfus Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Za sebe.... Jako kdyz to srovnam s tou variantou "Dakar Liaz" (ktera vypada jak "Hello Kitty" , byla za 30k a ve vetsine eshopu je vyprodana) , tak tohle je nekolikanasobne lepsi. Dokonce bych rekl, ze mne tam nic vylozene nerusi. Za 23k to neni za totalni nesmysl. Tyhle "Cinske" hodinky se k "Cinskemu" Dakaru hodi. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se