Foundryman Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 to falkkon.......víkend?Nebo i přes týden?Pokud bude počasí,přijedu na kafe takřka kdykoli.Jsem teď pánem svého času.Jen to počasí mě limituje.No ,co nadělám.Starší člověk... navrhoval bych víkend,do pátku jsem bohužel v Rakousku. O víkendu jsem pro - pokud nebude pršet a bude přijatelně teplo.
Foundryman Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 ja sedlam tieto dve krasky Mě by spíš zajímala fotka toho Rusa - jezdil jsem na něčem takovém na Ukrajině, mělo to ruční řazení a sajdu
Karol Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 ja sedlam tieto dve krasky Mě by spíš zajímala fotka toho Rusa - jezdil jsem na něčem takovém na Ukrajině, mělo to ruční řazení a sajdu http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1131&p=8
Karol Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Jo, pěknej stroj Už jezdí? je to hanba ale ešte nie to je tak ked tych koničkou je privela
falkkon Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 to falkkon.......víkend?Nebo i přes týden?Pokud bude počasí,přijedu na kafe takřka kdykoli.Jsem teď pánem svého času.Jen to počasí mě limituje.No ,co nadělám.Starší člověk... navrhoval bych víkend,do pátku jsem bohužel v Rakousku. O víkendu jsem pro - pokud nebude pršet a bude přijatelně teplo. Co tak sobota odpoledne?
Foundryman Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Jo, to by šlo, mezi 14.00 a 15.00 je ideální čas. S výhradou počasí, pochopitelně A kde ?
falkkon Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Letiště Aeroklubu, od Brna první sjezd PV hned doprava,po asi 300m doleva do zákazu vjezdu,pak 1 km doleva a hned doleva a jsi tam.
lorch Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Taky se přidám k vám do seznamu, mám Jawu 350 OHV, ale nevím, nevím, jak bych zvládnul jet někam dál na sraz.
Foundryman Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Letiště Aeroklubu, od Brna první sjezd PV hned doprava,po asi 300m doleva do zákazu vjezdu,pak 1 km doleva a hned doleva a jsi tam. Prostějov - Jih ? Kristovyrány a zákazem? To se může???
honda Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 to Foundryman.........neboj,já ti napíšu povolenku(hned zítra jdu na lampárnu a nechám ji vystavit na jméno Foundryman Božetěch )
Foundryman Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 No jo Snad to najdu, je to nějak značený?
honda Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 najdeš....! vždyť víš:doprava,doleva,doleva a jsi v KSČ!
Krteček Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Foundryman neboj, když mě počkáš u benzinky v PV na Brněnské jak minule, tak Tě tam dovedu. Nebo Tě mohu počkat u sjezdu z dálnice PV-jih, jak se Ti to bude hodit. Musím se tam podívat i když mám 4 kola, ale zase zlatých Oplů VeBe tolik není. Čus
Foundryman Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 OK, pokud nebude pršet a termín platí, tak se tam vydám
Návštěvník Snow Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Chceme prodat auto a koupit tohohle mastodonta Zn. změna životního stylu P.S. téměř všechny motorky, které vlastníte jsou opravdu krásné !!
TomasW Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 Jen pro zajímavost. Já se právě trápím (chci říct bavím) tímhle projektem, místo bych na tom už jezdil: http://www.touratech.cz/html/projekt_tk.html Tohle je můj předchozí projekt (trvalo to pět let) a pochopitelně - jakmile je to ve fázi, kdy jsem s tím opravdu spokojený, přestalo mě to bavit http://www.wildstar.cz/Foto-EasyRider-2006/ T.
Návštěvník Snow Odesláno 1. května 2007 Nahlásit Odesláno 1. května 2007 http://www.wildstar.cz/Foto-EasyRider-2006/ T. Ahoj Tome,pošli odkaz ještě jednou,tenhle je nefunkční .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se