Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A mě se ty Hondičky Shadow trošičku rozmnožili :thumbsup_anim:

Ale nebojte, nechci na každý den jinou barvu. Tu béžovou mám na kšeftík" ale také příjemná 2002, 6000km najet, 1.majitel: mňam"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Koukám, že motorkářů na Chronomagu jen a jen přibývá, jen tak dál. Mnovace tys mě dostal, prodat auta a zblbnout z motorek :mellow: Taky bych rád vyjel, ale nějak tu teď prší :(

Odesláno (upraveno)

Deště se bát netřeba . B) Dnes jsem motorku umyl před domem asi za 10 min (samozřejmě, cestou z práce jsem lehce zmokl, navíc předtím fest pršelo a na silnici a od aut lítal bordel) a už mi to ani nepřišlo. Anglickým motorkářům déšť prý ani nevadí...protože tam prší každou chvíli :)

Upraveno uživatelem X-Bob
Odesláno
Deště se bát netřeba . B) Dnes jsem motorku umyl před domem asi za 10 min (samozřejmě, cestou z práce jsem lehce zmokl, navíc předtím fest pršelo a na silnici a od aut lítal bordel) a už mi to ani nepřišlo. Anglickým motorkářům déšť prý ani nevadí...protože tam prší každou chvíli :)

No právě, já ji mám umytou a nechci jí umývat znovu. Sám víš, že v dešti je dost nepříjemné jezdit a hlavně si to pořádně neužiješ!

Odesláno

jasně že souhlasím. Dobrovolně bych taky nejel :D , ale musel jsem si přátelsky popíchnout. Dneska je super počasí, jel jsem ráno do práce, cca 16°C, skorojasno, no paráda!

Odesláno
jasně že souhlasím. Dobrovolně bych taky nejel :D , ale musel jsem si přátelsky popíchnout. Dneska je super počasí, jel jsem ráno do práce, cca 16°C, skorojasno, no paráda!

No nevím jak je dneska super počasí, ráno jsem měl na teploměru 9°C a mlha, která by se dala krájet. Teď je pěkně zataženo :thumbsdown_anim: Moje cesta do práce by byla celkem zábavná, mám to od domu asi 10 minut na kole a na motorce bych to mohl zvládnout pod 2 minuty :thumbsup_anim:

Neplánujete nějaký Chronomagmoto sraz? Nebo nepojedete na nějaký oficiální srázek?

Odesláno

Taky mě napadlo, jestli třeba koncem měsíce se pár lidí někde nesejde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...