honny Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Tak sem se dneska projel na Hondě CBF 250... Autoškola:) (tedy spíš motoškola, ale to zní divně)
falkkon Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Tak sem se dneska projel na Hondě CBF 250... Autoškola:) (tedy spíš motoškola, ale to zní divně) A co bude pak na ježdění?
honny Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Odesláno 16. července 2007 Tuhle otázku si taky kladu Možná něco na způsob MZ 251 ETZ...
African Odesláno 17. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2007 A mě se ty Hondičky Shadow trošičku rozmnožili Ale nebojte, nechci na každý den jinou barvu. Tu béžovou mám na kšeftík" ale také příjemná 2002, 6000km najet, 1.majitel: mňam" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
New Milis Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Už se stíhám i fotit, he. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vor Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Už se stíhám i fotit, he. To pozadí jsi rozmazal v PC?
New Milis Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 To pozadí jsi rozmazal v PC? To je original New Milis Art.
Foundryman Odesláno 17. července 2007 Nahlásit Odesláno 17. července 2007 Milisi, nebudeš v sobotu někam vyrážet? Pokud tedy nebude pršet...
New Milis Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Milisi, nebudeš v sobotu někam vyrážet? Pokud tedy nebude pršet... No jo, chtěl bych. Tak něco vymysli a já udělám, co řekneš. :)
Foundryman Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Počkáme na počasí, že bychom někam na Vysočinu?
mnovace Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Už se stíhám i fotit, he. kolik to može stát, kolik to može stát to tvé umění
New Milis Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Počkáme na počasí, že bychom někam na Vysočinu? Oki, klidně to můžem rozhodnout v sobotu ráno.
Lukáš Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 Koukám, že motorkářů na Chronomagu jen a jen přibývá, jen tak dál. Mnovace tys mě dostal, prodat auta a zblbnout z motorek Taky bych rád vyjel, ale nějak tu teď prší
X-Bob Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 (upraveno) Deště se bát netřeba . Dnes jsem motorku umyl před domem asi za 10 min (samozřejmě, cestou z práce jsem lehce zmokl, navíc předtím fest pršelo a na silnici a od aut lítal bordel) a už mi to ani nepřišlo. Anglickým motorkářům déšť prý ani nevadí...protože tam prší každou chvíli Upraveno 13. srpna 2007 uživatelem X-Bob
Lukáš Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Deště se bát netřeba . Dnes jsem motorku umyl před domem asi za 10 min (samozřejmě, cestou z práce jsem lehce zmokl, navíc předtím fest pršelo a na silnici a od aut lítal bordel) a už mi to ani nepřišlo. Anglickým motorkářům déšť prý ani nevadí...protože tam prší každou chvíli No právě, já ji mám umytou a nechci jí umývat znovu. Sám víš, že v dešti je dost nepříjemné jezdit a hlavně si to pořádně neužiješ!
X-Bob Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 jasně že souhlasím. Dobrovolně bych taky nejel , ale musel jsem si přátelsky popíchnout. Dneska je super počasí, jel jsem ráno do práce, cca 16°C, skorojasno, no paráda!
Lukáš Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 jasně že souhlasím. Dobrovolně bych taky nejel , ale musel jsem si přátelsky popíchnout. Dneska je super počasí, jel jsem ráno do práce, cca 16°C, skorojasno, no paráda! No nevím jak je dneska super počasí, ráno jsem měl na teploměru 9°C a mlha, která by se dala krájet. Teď je pěkně zataženo Moje cesta do práce by byla celkem zábavná, mám to od domu asi 10 minut na kole a na motorce bych to mohl zvládnout pod 2 minuty Neplánujete nějaký Chronomagmoto sraz? Nebo nepojedete na nějaký oficiální srázek?
X-Bob Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Taky mě napadlo, jestli třeba koncem měsíce se pár lidí někde nesejde.
New Milis Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Taky mě napadlo, jestli třeba koncem měsíce se pár lidí někde nesejde. Bych se hlásil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se