Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před hodinou mi volal Foundryman,že by se mohlo něco uskutečnit.Necháme ho až se prokouše po dovolené všemi příspěvky a snad se ozve.Jinak jsem pro :smile_anim:

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mluvil jsem s pár lidma a vypadá to buď na zájezd k Mechanovi v sobotu dne 18.8., nebo tentýž den sraz u Brna (Moravský Kras) - pokud se Mechanovi podaří půjčit si mašinu. Taky samozřejmě dle počasí. Zatím jede Falkkon, New Millis, Mechano (pokud viz výše, jinak u něj) a já.

Odesláno

Jo Lukáši, je to tak, nechal jsem jen dělníka na ježdění do práce a o víkendu jezdím na mašině, teda kromě výjimek, kdy jedu s někým. Jsem z toho zátahu úplně hotový, ale zatím ještě nemám srovnáno ,,kterou si nechám natrvalo" původně to byla er6n pak chvíli SV650 pak Fazer , teď zase zed 7, já hergot fakt nevím. Ještě se mi líbí monster, ale zase mě to táhne na toho fazera. Jo na sraz bych nějaký vyjel, ale mám to ke každému dost daleko.

Odesláno
Mluvil jsem s pár lidma a vypadá to buď na zájezd k Mechanovi v sobotu dne 18.8., nebo tentýž den sraz u Brna (Moravský Kras) - pokud se Mechanovi podaří půjčit si mašinu. Taky samozřejmě dle počasí. Zatím jede Falkkon, New Millis, Mechano (pokud viz výše, jinak u něj) a já.

Kdyby jel někdo od Budějic tak bych taky vyrazil.... tedy směr Psáry, do Brna nejdedu, to by bylo pro mě nošení dříví do lesa.

Odesláno

Nechci sýčkovat, předpověď na 18.8. není zrovna pozitivní...

Do Mor.krasu to mám přece jen kus cesty, neuvažuje někdo výhledově, že by se chronomagici-motorkáři sjeli někde více západněji?

Odesláno (upraveno)

Ja jsem take pro zapadnejsi setkani. Co treba Voznice (v Brdech) ;) Bobe a ostatni? 17.08. nebo 18.08.?

Moznost vyletu na zamek do Mnisku, neb na Strz Karla Capka v Nove Huti, neb zamek Dobris, neb muzeum zlata v Novem Knine ...

Upraveno uživatelem Skeleton
Odesláno
Ja jsem take pro zapadnejsi setkani. Co treba Voznice (v Brdech) ;) Bobe a ostatni? 17.08. nebo 18.08.?

Moznost vyletu na zamek do Mnisku, neb na Strz Karla Capka v Nove Huti, neb zamek Dobris, neb muzeum zlata v Novem Knine ...

v pátek má být hnusně, sobota jest ve hvězdách....

Odesláno (upraveno)
Jo Lukáši, je to tak, nechal jsem jen dělníka na ježdění do práce a o víkendu jezdím na mašině, teda kromě výjimek, kdy jedu s někým. Jsem z toho zátahu úplně hotový, ale zatím ještě nemám srovnáno ,,kterou si nechám natrvalo" původně to byla er6n pak chvíli SV650 pak Fazer , teď zase zed 7, já hergot fakt nevím. Ještě se mi líbí monster, ale zase mě to táhne na toho fazera. Jo na sraz bych nějaký vyjel, ale mám to ke každému dost daleko.

Všechny motorky jsou dobré, ale jen jedna je nejlepší.....z těch co jsi jmenoval je to právě Monster, věř mi, že takovou radost jako Ducati Ti nic jiného neudělá :thumbsup_anim:

post-214-1187183503.jpg

post-214-1187183552.jpg

post-214-1187183583.jpg

post-214-1187183625.jpg

Upraveno uživatelem Lukáš
Odesláno

No jo ale v N.Kníně jsou kostky.................

Odesláno (upraveno)

Doporučuji kapli sv. Máří Magdalény a křížovou cestu nad Mníškem od Kryštofa Diezenhofera. Moťorky nechat dole a trochu se projít :thumbsup_anim:

PS máte tu největší esa našeho barokního umění (Diezenhofer, Brokoff, Škréta, Brandl, Bendl a jeden talián ... Lurago)

post-817-1187188961.jpg

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno

No vidíš brácho a ty ji vlastníš. Hrome vidím, že už jsi barák a jeho nejdůležitější část dodělal :thumbsup_anim: proč, ale hrome máš A3 a ještě k tomu dva kusy, že by auta od máti a manželky :helpsmilie: Pokud ne doufám, že jde alespoň o domácí tuning ala S3. A na to clio si narval 17 nebo se mi to jen zdá. Jinak Ducati je super to je jasná věc, ale kde posadím manželku, vždyť sem jí vděčný, že se mnou zůstala, když jsem přešel na jednostopy. :thumbsup_anim:

Odesláno
No vidíš brácho a ty ji vlastníš. Hrome vidím, že už jsi barák a jeho nejdůležitější část dodělal :thumbsup_anim: proč, ale hrome máš A3 a ještě k tomu dva kusy, že by auta od máti a manželky :helpsmilie: Pokud ne doufám, že jde alespoň o domácí tuning ala S3. A na to clio si narval 17 nebo se mi to jen zdá. Jinak Ducati je super to je jasná věc, ale kde posadím manželku, vždyť sem jí vděčný, že se mnou zůstala, když jsem přešel na jednostopy. :thumbsup_anim:

No náhodou skoro manželka si libuje, jak prý se jí na Monstru hezky sedí, ale nějak jí to nevěřím. Udělá všechno proto, aby se mnou mohla vyrazit :worried_anim: No barák na foto je kamaráda, auta naštěstí taky, hele já bych do Audiny nikdy nešel, jen staré quttro a RS2 bych bral. No já jsem zrekonstruoval celou chatu, takže bývám tam, občas v bytě a barák snad dokončím koncem příštího roku i s jeho nejdůležitější částí, kde se snad zadaří a bude tam stát 911 :thumbsup_anim:

to Koblihxx: čemu říkáš jižní čechy?

Odesláno
No náhodou skoro manželka si libuje, jak prý se jí na Monstru hezky sedí, ale nějak jí to nevěřím. Udělá všechno proto, aby se mnou mohla vyrazit :worried_anim: No barák na foto je kamaráda, auta naštěstí taky, hele já bych do Audiny nikdy nešel, jen staré quttro a RS2 bych bral. No já jsem zrekonstruoval celou chatu, takže bývám tam, občas v bytě a barák snad dokončím koncem příštího roku i s jeho nejdůležitější částí, kde se snad zadaří a bude tam stát 911 :thumbsup_anim:

to Koblihxx: čemu říkáš jižní čechy?

No tak já mám Temelím pod okny, ale "vidím" docela daleko, takže není takovej problém někam dojet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...