Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Stejne, jako ja, vetsina majitelu nejdriv trochu resi vyfuk, ze se jim nelibi. Nez si Jawu privezou domu. Ale clovece, ja bych ho uz nemenil. Jednak dava pekny hluboky zvuk. Za druhe - je to jakysi jasny identifikator, odlisujici motorku od jinak konfekcnich tvaru beznych ve sve tride. Jawa si jde proste svoji cestou a ja jsem si naprosto rozmyslel menit vyfuk. Ale ze to jde - ukazuji obrazky. Jawa od P. Sokola, jine pr. kolo, vyfuky, jiny chladic atd. Ja si ale svoji "ploutev" urcite necham.

Co se vibraci tyce, vyvazujici hridele v motoru pracuji tak, ze me trocha vibraci spis chybi, ale asi tak - je v tom motor, co davali do Aprilie Pegaso 650 a BMW F 650 a nikdo si na vibrace nestezoval (350 vibruje nesrovnatelne vice!, myslim, ze vibrace na 650 jsou na jakekoliv jine zahranicni motorce)

Myslim, ze Jawa se chova predvidatelne, i v zatackach, jasne, je to jednovalec, ktery neodpusti tolik, co dvouvalec, ale ted po zabehu a serizeni tahne krasne i od spodu a naopak zatacky a esicka si vychutnavam, jako napriklad vcera v lesich za Lany, na Krivoklatsku atd. A zaver - jede se na ni pohodlne, pry i spolujezdci (rikala zena smile.gif )

Spotreba - pri zabehu cca 5,7-6, dnes jsem meril: 4,57 l/100km

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

a kdy uz jsem tema Ymaha 650 drag star zaplevelil, tak jeste 2 foto, ze se s Jawou da lehce vykouzlit zase trochu jiny vzhled:

Odesláno

Tak to je moc hezoučká Jawa:) Docela rád bych jednou takový stroj okusil. Třeba se někdy potkáme na nějakém srazu, o kterých by jsme se do budoucna mohli navzájem informovat, kdo a kam se chystá. Počasí nám přeje chlapci a vypadá to, že bude přát i do budoucna díky globálnímu oteplování"

Odesláno

Vůbec by nebyl špatný, jde o to kolik členů fóra jsou majiteli moto"

Můžeme ze srandy udělta malé shrnutí.

1.Falkkon - Yamahu virago 535

2.X-Bob - Jawa Fan

3.Foundryman - Honda Magnu VF 750 C

4.Vlastimil7664 - Honda VT 750 C Shadow

5.Lukáš - Yamaha XS

Odesláno

Byl jsem poprošen strýcem, abych mu pomohl s nákupem motorky. On sám chce Dragstara 650, což mě usnadňuje práci, protože je to Yamaha smile.gif

Vlastimile na co je třeba dát poor a co by si motorce vytkl? Díky

Jinak já postupně opravuji svoje XS, bohužel času je málo, takže jsem se byl letos projet snad dvakrát sad.gif

X-bobe ta Jawa mě celkem láká, no možná strýc nebudu mít Yamahu a bude spokojeně prohánět Jawku jako za starých časů.......

Yamahou jsem byl odkojen:), takže nic špatného na ni ode mě asi neuslyšíš. Spolehlivost, krása, dobré jizdní vlastnosti¨, to vše spojuje Dragstar. Snad jediné, nic moc posez pro spolujezdce, klasický bonbón, který si však můžeš upravit.

Já sám prodávám svůj Dragstar 2002 za 125000,-. Takže kdyby byl nějáký zájem, tak se ozvi, možná by jsme ještě něco málo udělali s cenou, jelikož spěchám. A je opravdu jak nová, můžeš mrknout na foto.

Odesláno

Vůbec by nebyl špatný, jde o to kolik členů fóra jsou majiteli moto\"

1.Falkkon         - Yamahu virago 535

2.X-Bob           - Jawa Fan

3.Foundryman  - Honda Magnu VF 750 C

4.Vlastimil7664 - Honda VT  750 C Shadow

5.Lukáš            - Yamaha  XS

urcite zde jsou nejmene dalsi dva majitele moto (tusim oba Jawa, 350/634 a 350/640) a jeste urcite nekdo.

Setkani je dobre treba i pri prilezitosti nejakeho slusneho srazu. Jedete nekdo na podzim do Jizbic (Jawac, pod Blanikem, skoro uprostred republiky), je to sraz Jawa klubu Pha, ale je to bez rozdilu znacek! Byva to slusny sraz, nepostrehl jsem tam bordel ortodoxnich "drsonu mimo zakon" atd.

Odesláno

urcite zde jsou nejmene dalsi dva majitele moto (tusim oba Jawa, 350/634 a 350/640) a jeste urcite nekdo.

Setkani je dobre treba i pri prilezitosti nejakeho slusneho srazu. Jedete nekdo na podzim do Jizbic (Jawac, pod Blanikem, skoro uprostred republiky), je to sraz Jawa klubu Pha, ale je to bez rozdilu znacek! Byva to slusny sraz, nepostrehl jsem tam bordel ortodoxnich "drsonu mimo zakon" atd.

Pod Blaník jezdím, ale jelikož to mám kousek tak na svém dravci Stadionu S 11 biggrin.gif

Odesláno

Pod Blaník jezdím, ale jelikož to mám kousek tak na svém dravci Stadionu S 11 biggrin.gif

Na Velkou cenu Pivína nejezdíš? Rád ti poskytnu zázemí v sousední obci. smile.gif

Odesláno

to falkkon....sraz?No něco vymysli a já se hned přidám.Zajíždím nového Banditu 1250 a po Hané se motám pořád.

.....dneska jsme zalítávali L200 Moravu v Přerově a viděl jsem ve vzduchu,naživo 2 Gripeny.Sice z uctivé vzdálenosti,ale po slunku,takže moc hezký.

Odesláno

Asi patřím taky do toho seznamu. Mám BMW R1150GS Adventure a custom Wildstara

T.

Odesláno

to falkkon....sraz?No něco vymysli a já se hned přidám.Zajíždím nového Banditu 1250 a po Hané se motám pořád.

.....dneska jsme zalítávali L200 Moravu v Přerově a viděl jsem ve vzduchu,naživo 2 Gripeny.Sice z uctivé vzdálenosti,ale po slunku,takže moc hezký.

A co tak aspoň předběžně na kus řeči na letišti v Prostějově areál Falcon air?

Odesláno

to falkkon.......víkend?Nebo i přes týden?Pokud bude počasí,přijedu na kafe takřka kdykoli.Jsem teď pánem svého času.Jen to počasí mě limituje.No ,co nadělám.Starší člověk...wink.gif

Odesláno

to falkkon.......víkend?Nebo i přes týden?Pokud bude počasí,přijedu na kafe takřka kdykoli.Jsem teď pánem svého času.Jen to počasí mě limituje.No ,co nadělám.Starší člověk...wink.gif

navrhoval bych víkend,do pátku jsem bohužel v Rakousku.

Odesláno

6.Karol -Honda CB 1300,MV 750/CCCP/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...