Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chceme prodat auto a koupit tohohle mastodonta  :)

Zn. změna životního stylu

P.S. téměř všechny motorky, které vlastníte jsou opravdu krásné   smile.gif !!

A čím budeš jezdit v zimě?? smile.gif Jinak mašina je to impozantní smile.gif

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky mě napadá, že bych něco změnil.. Jsem teď čerstvě něco jako rozvedenej /svobodnej/ a kromě několika nevýhod to má jednu výhodu: Už nemám zakázanou motorku! Přemýšlím mezi Yamaha Dragstar 650 a Suzuki Intruder 800. Něco mírně ojetýho, kolem 100-120k. Co mám dělat? smile.gif

Odesláno

Taky mě napadá, že bych něco změnil.. Jsem teď čerstvě něco jako rozvedenej /svobodnej/ a kromě několika nevýhod to má jednu výhodu: Už nemám zakázanou motorku! Přemýšlím mezi Yamaha Dragstar 650 a Suzuki Intruder 800. Něco mírně ojetýho, kolem 100-120k. Co mám dělat? smile.gif

Kup si Magnu smile.gif smile.gif

Odesláno

Kup si Magnu smile.gif smile.gif

Něco jako tohle? Sakra, sakra, vono to nebude tak úplně jednoduchý. smile.gif smile.gif smile.gif Magna, říkáš..

Odesláno

to Milis: ano,Magna je dobrá volba.Na rozdíl od ostatních chopperů,které nejedou,nezatáčí a nebrzdí,tak Magna alespoň jede.Má i docela dobrý podvozek a motor ze sporťáka.Nesmíš ale koupit padavku.Magny se po raně chovají jak tahací harmonika.Jinak jestli nechceš v kopcích jezdit za Aviema a sem tam nějakýmu autu natrhnout prdel tak Magna to umí.

(tak,a teď všichni majitelé ostatních chopperů....do mě!)

Odesláno

No,třída chopper je na ovládání obecně nejnáročnější.Ale je potřeba si uvědomit,že ji výrobce dělá pro lidi a to daleko gramlavější,než jsme my.Jestli sám dojdeš na záchod a dokážeš nastoupit na pojízdný schody v metru,nemůžeš mít problém.wink.gif

Odesláno

No,třída chopper je na ovládání obecně nejnáročnější.Ale je potřeba si uvědomit,že ji výrobce dělá pro lidi a to daleko gramlavější,než jsme my.Jestli sám dojdeš na záchod a dokážeš nastoupit na pojízdný schody v metru,nemůžeš mít problém.wink.gif

Hehe, to zní dobře, dík. Když jsem byl malej, tak jsem si na eskalátoru rozbil držku, ale to pak na chrchlovi taky.. Zejtra ji zkusím objednat. Hm..a pak musím taky do autoškoly, mám jenom béčko.

Odesláno

Millsi, já na Magnu přesedl z ČZ 175, na které jsem jezdil na chalupě :-) Dostal jsem se k ní náhodou, střelil mi ji kámoš z Německa, když si kupoval kabrio, rozváděl se a přišel o garáž. První rok jsem jezdil značně nejistě, ale musím říct, že Magna snese daleko víc, než jsem si kdy troufnul. Položil jsem ji za 8 let jen dvakrát, pokaždé v rychlosti cca 20 km/h. To je moje specialita, na lyžích padám výhradně ve frontě na vlek smile.gif

Jo - ještě jedna výhoda, zvlášť pro začátečníky, ten motor má sílu, takže táhne už od cca 2500 otáček, nemusíš furt řadit. I když samozřejmě fajnšmekři pod 5000 nejezdí smile.gif

Odesláno

Mohu potvrdit Foundrymanovu charakteristiku motoru Magny.Ač je to srdce ze sporťáka a v mnoha modifikacích se objevil ve všech možných VF,VFR i v závoďácích,je to měkoučký čtyřválec,který má sametový zátah od spodu a solidní špičku.Na a o zvuku ani nemluvím!Měl jsem kdysi VFR se stejným motorem a jezdil jsem chvíli bez výfuku.Ten zvuk uslyšíš jen na závodech dragsterů!Prostě čtyřválcový,véčkový sen.wink.gif

Odesláno

Hoši, to je masáž, jsem zvědavej, co mi zítra řeknou v tom dovozobazáru, dám vědět. S rychloindividuálním kurzem An bych moh stihnout sezónu i s platným vůdčím listem. Páni, to by byla jedna z největších změn v mým životě. Teda až po tom jakorozvodu..Jo, a hledám děvče..ale to sem asi nepatří, že.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Odesláno

Millsi, když budeš mít Magnu, děvče přijde samo od sebe smile.gif Budou tě přímo pronásledovat smile.gif Jinak doporučuju mrknout na e-bay, venku se dá motorka pořídit podstatně levněji a s přihlášením z EU už není problém.

Odesláno

Ty Foundrymane.Byl bys tak hodný a vzal na to letiště do Prostějova i paní Foundrymanovou?!Rád bych jí dal přečíst tvůj příspěvek;) wink.gif wink.gif

Návštěvník Snow
Odesláno

Chceme prodat auto a koupit tohohle mastodonta  :)

Zn. změna životního stylu

P.S. téměř všechny motorky, které vlastníte jsou opravdu krásné   smile.gif !!

A čím budeš jezdit v zimě?? smile.gif Jinak mašina je to impozantní smile.gif

Kamaráde já jsem drsný horal, ale hubu si nabiju patrně pravidelně, zatím netuším, kdo mi ji potom pomůže zvednout. Foundrymane nemáš ještě nějaký typ na něco podobného, viděl jsem např. nějakou MOTO GUZZI

Odesláno

Goldwinga zvedne snadno každý drsný horal.Díky padákům se jen tak víc vykloní a jde narovnat přes své 4 metráky docela dobře.Horší je ho tahat z příkopy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...