Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Řidičák sk. An mám mít někdy začátkem června. Je rozumný do tý doby jezdit bez něj???

vydrz, je to tusim nyni po novele trestny cin

Odesláno

Řidičák sk. An mám mít někdy začátkem června. Je rozumný do tý doby jezdit bez něj???

vydrz, je to tusim nyni po novele trestny cin

Jojo,až rok na tvrdo.

Odesláno

Milis!!!!!!

Přišel jsem po noční, moc mě to nemyslí tak v rychlosti z hlavy - řízení motorového vozidla bez vlastnictví řidičského oprávnění - tr. čin § 180d tr. z(sice pravd. podmínka) + pokuta. Chladná hlava Milis a když tak se zeptej tomuto rozumím.

Odesláno

Pánové díky, trestnou činnost páchat nehodlám. Nevěděl jsem, že je to tak vostrý.. Kocoura teda zaparkuju u tatíka, budu to mít dál a nebude mě to tak lákat..

Odesláno

Milisi, co teda nakonec pořídíš?

Člověče nakonec to na 95% vypadá na Hondu VT750 Shadow Spirit. Úplně nová, vyhrála možnost odpočtu DPH - beru ji na firmu. Je to jiná liga než Magna ale asi pro začátečníka, jako jsem já, i v tomto směru ideální..

Odesláno

Také HD nemám zrovna moc v lásce. Jsou to opravdu obdivuhodné stroje, ale já se osobně soustředím na spolehlivost, která u HD nevítězí. Pár majitelů znám, kteří po každé delší vyjížďce seřizují, rozebírají a opravují. Ale je to koníček, musíš hold své HD milovat a darovat mu hodně času a peněz.

Odesláno

Také HD nemám zrovna moc v lásce. Jsou to opravdu obdivuhodné stroje, ale já se osobně soustředím na spolehlivost, která u HD nevítězí. Pár majitelů znám, kteří po každé delší vyjížďce seřizují, rozebírají a opravují. Ale je to koníček, musíš hold své HD milovat a darovat mu hodně času a peněz.

Slyšel jsem že se harleyáci na cestě nezdraví,stejně se večer uvidí v servisu biggrin.gif

Odesláno

Když jsem si před 3 roky kupoval motorku, tak jsem si na ní řádně udělal ŘP. Nikdy jsem před tím velkou motorku neměl a na pionýru toho taky moc nenajezdil a v tý autoškole tě přeci jen něco naučí. A učiteli jsem řek´, ať mi nepouští, dokud nebude přesvědčenej, že to umím....

Odesláno

Pánové díky, trestnou činnost páchat nehodlám. Nevěděl jsem, že je to tak vostrý.. Kocoura teda zaparkuju u tatíka, budu to mít dál a nebude mě to tak lákat..

Chvalim, tak to ma byt. BTW jake hodinky budou urceny na jednostopeho mazlika???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...