abbot Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 gougy napsal: Re: sekundovka na indexy u quartz hodinek Není to jen záležitost "levnějších" hodinek i Omega, Tag a spol. s tím mají někdy problém (i když to je také ještě spotřebka) No já vim už jsem to tu řešil tehdá, ale tak nějak mi je to proti srsti vypláznout 30k za něco co já v takovým případě považuju za trochu odfláklý (a neřešim, že je to bežný standart i v týhle kategorii) ...
hudecbr Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Ja bych urcite koupil automaty. Ale opatrne s nakupem Conquest. Kdyz se podivas na rucicky, tak vypadaji moc divne a levne. A vubec jsem ztratil zajem o Longines, kdyz prisli se sportovni radou La Grande Vitesse, ktere jsou velice podobne Carrera od Heueru. Takova divna kopie.
hudecbr Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Tyto Tagy se vyrabeji asi 5 let. Longines asi 2 roky. Jednoznacne kopie Jen si podivej.
cali Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Radius napsal: Měl by jsi prosím nějaké fotky? o vikende nieco nafotim
Chorche Odesláno 21. března 2009 Nahlásit Odesláno 21. března 2009 automaty...myslím, že ty chronography totálně zkazili tou obří "12"
Radius Odesláno 22. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2009 cali napsal: o vikende nieco nafotim OK, těším se na fotky!
mnovace Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 hudecbr napsal: Ja bych urcite koupil automaty. Ale opatrne s nakupem Conquest. Kdyz se podivas na rucicky, tak vypadaji moc divne a levne. A vubec jsem ztratil zajem o Longines, kdyz prisli se sportovni radou La Grande Vitesse, ktere jsou velice podobne Carrera od Heueru. Takova divna kopie. možná by ses mohl taky zamyslet od koho podle tvých slov ,,kopíroval,, th Chorche napsal: automaty...myslím, že ty chronography totálně zkazili tou obří "12" myslím, že ta chrona tou obří 12 dostala šťávu
cali Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Takze ako som slubil par fotiek plus jedna porovnavacia s imyni znamymi a menej znamymi modelmi s lunetou co mam. Ospravedlnte kvalitu, moja neschopnost cokolvek pekne odfotit je tu vseobecne znama
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se